عسگریان خبرداد؛

راه اندازی ٣ هزار آشپزخانه غذای گرم در ماه رمضان

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امدادگفت: در پایان ماه رمضان از مرز ٣ هزار آشپزخانه عبور می‌کنیم و پیشبینی می‌شود ٣٠ میلیون پرس غذا گرم توزیع شود.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا عسکریان معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در آیین افتتاح اولین آشپزخانه طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: سال گذشته ٣١٣ آشپزخانه‌ در دل مساجد افتتاح شد.

او با بیان اینکه سال گذشته در پایان ماه رمضان هزار و ٧٠٠ آشپزخانه طبخ غذای گرم داشتیم، گفت: بیش‌ از ١١٠ هزار نفر در آشپزخانه‌ها فعال بودند.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: ١١میلیون غذا گرم سال گذشته توزیع شد.

او با بیان اینکه انتهای ماه رمضان سال گذشته و پایان طرح، ۵۴٠ میلیارد تومان مشارکت مردمی بود و جریان کاملا مردمی شکل گرفت، ادامه داد: امسال در هفته اول ماه مبارک از هزار و ۴٠٠ آشپزخانه عبور خواهیم کرد و در پایان ماه رمضان از مرز ٣ هزار آشپزخانه عبور می‌کنیم و پیش بینی می‌شود ٣٠ میلیون پرس غذا گرم را در ماه رمضان داشته باشیم.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه توزیع غذا به اندازه غذا اهمیت دارد، ادامه داد: در پویش ایران مهربانی سعی داریم هیچ یتیمی در کشور نباشد که بدون حامی باشد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار