اجرای ۲۵۳ کیلومتر شبکه فیبرنوری شهری و روستایی درکردستان

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت:سال گذشته ۲۵۳ کیلومتر شبکه فیبرنوری شهری و روستایی در مناطق مختلف استان کردستان اجرا شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: پارسال ۲۲۳ کیلومتر فیبرنوری روستایی و ۳۰ کیلومتر شهری در استان اجرا شد و این فناوری اکنون به چهار هزار و ۸۴۴ کیلومتر رسیده است.

او افزود: در حال حاضر تعداد چهار هزار و ۲۰۸ مشترک FTTH، چهار هزار و ۹۲۱ مشترک SIP PHONE و ۸۵۶ مشترک VDSL در استان از مزایای سرویس‌های مذکور بهره‌مند هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، ایجاد ۳۲ سایت جدید همراه اول، ارتقای ۸۰ سایت به تکنولوژی ۳ g و ۸۳ سایت به تکنولوژی ۴ G را بخشی از عملکرد حوزه ارتباطات سیار در سال گذشته اعلام کرد و افزود: طی چند سال اخیر ۵۰۷ سایت BTS در استان نصب و راه اندازی شده است.

حکمت یادآور شد: نصب و راه اندازی تجهیزات CWDM در ۱۶۸ نقطه استان، نصب رادیو در ۷۲ نقطه و افزایش ظرفیت در ۱۷ نقطه از اقدامات صورت گرفته در توسعه انتقال استان در سال گذشته بود.

او حذف ۶۱ کابل اقماری در نقاط مختلف استان، تعویض ۳۱ سوئیج و توسعه سوئیچ ADSL و VDSL در ۱۲۹ نقطه استان را از پروژه‌های انجام شده در حوزه سیستم‌های مخابراتی عنوان کرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه دیتا و ارتقای ظرفیت UP LINK استان در ۲۶۹ نقطه، افزود: ارتقای پهنای باند استان به ۳۰ گیگ و ایجاد ظرفیت ۱۰ G در چهار شهرستان از عمده برنامه‌های این شرکت در سال ۱۳۹۹ بوده است.

حکمت به وجود ۵۹۴ هزار و ۶۰ شماره تلفن منصوبه و تعداد ۵۰۸ هزار و ۹۱۱ شماره تلفن ثابت مشغول بکار در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک هزار و ۵۰۲ روستا دارای تلفن خانگی هستند.

او تعداد پورت‌های منصوبه ADSL در استان را ۱۷۱ هزار و ۵۰۰ مورد اعلام کرد و افزود: ۱۲۵ هزار و ۳۱ پورت آن به متقاضیان واگذار شده که شرایط واگذاری آن به مشتریان جدید فراهم است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۲ تنها ۹ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت ADSL بود، اظهار داشت: این رقم تا پایان سال گذشته به ۵۴۰ روستا رسیده که ۶۰ برابر افزایش یافته است.

حکمت با بیان اینکه حمایت از تولیدات داخلی با برند‌های ایرانی در سال گذشته به عنوان یکی از اهداف اصلی، مورد توجه این منطقه قرار گرفت، گفت: تجهیزات مخابراتیِ تولید داخل کشور به ارزش یک هزار و ۴۱۲ میلیارد ریال خریداری شد.

او تاکید کرد: پارسال با تلاش و همراهی کارکنان این مجموعه توانستیم در مقابل موانعِ پیشرو موفق عمل کرده و پاسخگوی نیاز روزافزون مشتریان بخصوص در ۲ حوزه اینترنت پرسرعت و تلفن همراه باشیم.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.