نان توپی مغزدار + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.

مواد مغز نان
سیب ٢۵۰ گرم. شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه. کره ۱۰۰ گرم. دارچین ۱/۵ قاشق چ. پودر تخم میخک ۱ قاشق چ. جوزهندی ۱ قاشق چ. نشاسته‌ی ذرت ٣ قاشق غ. وانیل ۱/٣ قاشق چ


بیشتربخوانید


تخم مرغ ۱ عدد. شیر ۱ لیوان. مایه خمیر ۱ قاشق غ. شکر ٢ قاشق غ. روغن یک سوم لیوان. آرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم. نمک نصف قاشق چ
سیب‌ها رو با پوست مکعبی خرد کنید. همه‌ی مواد مغز نان رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب‌ها نرم بشن. چند قاشق از مواد اطراف سیب‌ها جدا کنید و نگه دارید. بعد از خنک شدن سیب‌ها، خمیر رو (طرز تهیشو بار‌ها گفتم لطفا به پست‌های قبل رجوع کنید) به تکه‌های کوچیک اندازه‌ی گردو تقسیم کنید , (من هر تکه رو ٣۰ گرمی برداشتم) , اونو باز کنید، یک قاشق چای‌خوری از مواد رو داخلش بگذارید و گلوله کنید. یک قالب شیفون تقریبا ٢۵ سانتی انتخاب کنید. کمی چربش کنید و همه‌ی گلوله‌ها رو داخلش بگذارید. طوریکه بینشون فاصله باشه. حالا موادی که کنار گذاشتید رو بین گلوله‌ها بریزید و قالبو برای ٣۰ تا ۴۵ دقیقه، داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه بگذارید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.