زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

محصولات شبکه نمایش خانگی این روز‌ها در حالی عرضه می‌شوند که مرز‌های بسیاری از هنجار‌های عرفی و اخلاقی جامعه را جا به جا کرده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حال حاضر در شبکه نمایش خانگی آثار بسیاری در حال تولید و عرضه است و بسیاری به آن به عنوان بازار پرسودی نگاه می‌کنند که در دوره رکود سینما به دلیل شیوع کرونا توانسته مخاطبان بیشتری را در اختیار خود بگیرد.

اما این بازار پر سود، این روز‌ها خود درگیر قصه‌های عجیب و غریبی نیز هست.

**پوشش ناهنجار: آرایش غلیظ، رفتار‌های اروتیک و پوشش ناهنجار و غیر عرف از فاکتور‌های استفاده شده در این مجموعه سریال هاست تا به عنوان برگ برنده نسبت به فضای تلویزیونی مورد استفاده قرار بگیرد.

این سریال‌ها با وارد کردن زنان تنها از جذابیت بصری آن‌ها استفاده می‌کنند. به عنوان مثال سریال «دراکولا» آخرین ساخته مهران مدیری تا حدی از تجمل و بدحجابی استفاده کرد که مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مدو لباس ارشاد در نامه‌ای به سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر نسبت به این سریال اعتراض کرده و خواهان حذف سکانس‌هایی شد.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

او در این نامه تاکید کرده است: نمایش زنده لباس مصداق صریح استفاده از جذابیت‌های جنسی زن و در نتیجه مغایر با شئونات اسلامی و کرامت زن می‌باشد؛ از طرف دیگر استفاده از سربند یا توربان ممنوع است. علاوه بر این، سبک پوشش توربان که نوعی کلاه محسوب می‌شود، جزو مصادیق لباس غیرمجاز می‌باشد.

شفاپور در این نامه درخواست کرده بود که سکانس‌های مربوط به نمایش زنده و استفاده از مدل زنده و همچنین سبک پوشش توربان از قسمت‌های منتشر شده و نیز قسمت‌های آتی حذف گردد.


بیشتر بخوانید


**بهره برداری از کلیشه‌های جنسیتی غرب: در فرهنگ غربی زن به عنوان یک ابزار جنسی تلقی می‌شود و تبدیل به کالای تبلیغاتی شده است. فرهنگ مدلینگ و فشن در راستای همین نگرش است. این درحالی است که در سریال‌های شبکه نمایش خانگی از زنان دقیقا در همین راستا بهره برداری می‌شود.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**لاکچری گرایی و دعوت به تجمل: اکثر صحنه‌های سریال‌ها در منزل‌های لاکچری و گرانقیمت تصویربرداری شده است. در سریال‌های قورباغه، گیسو، سیاوش، ملکه گدایان، دراکولا و ... خانه‌های لوکس و زندگی‌های مدرن به وفور استفاده می‌شود. در این میان سریال دراکولا با نمایش ویلا‌های گرانقیمت و استفاده از انواع حیوانات و غذا‌های لاکچری سردمدار این موضوع است.

**تحقیر اصالت بدن: تحقیر امتیازات انسانی در این سریال‌ها تا اندازه‌ای پیش می‌رود که بدون در نظر گرفتن شخصیت و ارزش‌های انسانی، تنها امتیاز برتری در بدن خوش اندام و چهره زیبا تقلیل می‌یابد.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**هنجار زدایی از روابط: در سریال‌های در حال عرضه در شبکه نمایش خانگی، روابط آزاد و خارج از ازدواج زیادی وجود دارد. هیچ نشانه‌ای از وقوع این روابط وجود ندارد و در برخی موارد حتی جذاب تصویر می‌شود.

چارچوب خانواده در این سریال‌ها حداقلی است و بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

**ترویج نگرش خیانت: خیانت یکی از قبیح‌ترین اعمال انسانی است، اما در سریال‌های اینترنتی شاهد خیانت در کانون خانواده هستیم. از خیانت زن و شوهر گرفته تا خیانت خواهر به برادرش که به صورت متعدد در این سریال‌ها دیده می‌شود. سازندگان این سریال‌ها به تقلید از سریال‌های ترکیه‌ای ترکیبی از خیانت و عشق‌های چند ضلعی را دستمایه ساخت آثار سطحی خود می‌کنند.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**بازنمایی منفی از افراد متدین: در سریال‌های شبکه نمایش خانگی اصولا خبری از افراد متدین نیست و اصلا کارکردی در این آثار ندارند. البته نه تنها افراد متدین تصویری در این آثار ندارند، بلکه دین و معنویت نیز در این آثار کارکردی ندارند. افراد متدین و با ظاهر مذهبی، در این سریال‌ها عقب افتاده، اُمُل و سوء استفاده کننده جلوه داده می‌شوند و یا در حال سوء استفاده از جایگاه و منصب خود هستند یا با اظهارنظر‌ها و رفتار‌های ابلهانه تحقیر می‌شوند.

**سیاه‌نمایی، تحقیر و تضعیف: تمسخر و تحقیر اقشار ضعیف جامعه از رفتار‌های عادی سریال‌های اینترنتی است. از تلاش برای تمسخر پول ملی و التماس برای گرفتن دلار تا نگاه ابزاری و سوء استفاده از اقشار ضعیف جامعه در این سریال‌ها دیده می‌شود.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**خشونت و افراطی گری: خشونت تصویر شده در این سریال‌ها بیشترشان ریشه در واقعیت نداشته و تنها در موارد معدودی در جامعه دیده می‌شود. این در حالی است که در این سریال‌ها خشونت و رفتار‌های خشونت آمیز بسیار پر رنگ است و آدم‌ها به شکل‌های عجیب و غریب و به وفور کشته می‌شوند.

**استفاده از کلمات مذموم: استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از خصوصیات سریال‌های شبکه‌های خانگی است.

عدم حساسیت و نظارت بر این سریال‌ها باعث شده است که شاهد استفاده از کلمات مذموم متعددی باشیم که استفاده از آن‌ها در بیشتر خانواده‌های ایرانیی جایی ندارد.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**فرزندآوری مانعی برای پیشرفت: تصویر اشتباه و فراگیری که تشکیل خانواده و ازدواج و فرزندآوری را مانع پیشرفت می‌پندارد. در این سریال‌ها در موارد متعددی این تفکر اشتباه ترویج شده و به صورت صریح به تصویر کشیده می‌شود.

**ترویج استفاده از مواد مخدر: استفاده از مواد مخدر در سریال‌های اینترنتی نه تنها مضر و مخرب است بلکه تصویر مصرف کنندگان مواد مخدر خوب است و استفاده از مواد مخدر تفریحی جذاب و شیرین به تصویر کشیده می‌شود. در کنار آن شرط بندی قمار که از قبیح‌ترین اعمال و مخرب‌ترین جرایم هر جامعه‌ای است، در سریال‌های اینترنتی به صورتی جذاب به تصویر کشیده می‌شود.

**موسیقی و رقص: استفاده از موسیقی و رقص برای ایجاد جذابیت در سریال‌های اینترنتی به ابزاری عادی تبدیل شده است. سکانس‌های طولانی که خارج از عرف است و تنها هدف از به تصویرکشیدن آن ایجاد فضای لمپنی و جذب مخاطب است.

**شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است

اما در همین رابطه «رضا واعظی»، عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما گفت: سرویس‌های اشتراک ویدئو مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است. معتقدم به این دلیل که مجموعه سازی از کارکرد‌های اصلی تلویزیون محسوب می‌شود، همچنان می‌توان نقش محوری برای این رسانه قائل شد. برخلاف سینما که بعد از گذشت مدتی از نمایش یک فیلم تماشاگران آن را فراموش می‌کنند و کمتر پیش می‌آید که یک فیلم جریان سازی کند.

وی همچنین به مزیت سرویس‌های اشتراک ویدئو در قیاس با دیگر ابزار‌های رسانه‌ای اشاره کرد و عنوان داشت: سهولت، در دسترس بودن، ارزان قیمت بودن در قیاس با سایر رسانه‌ها مانند سینما، عدم وجود محدودیت زمانی برای استفاده از خدمات آن در طول شبانه روز را می‌توان به عنوان مهم‌ترین مزایای استفاده از این سرویس‌ها برشمرد.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**تقابل با فرهنگ اصیل دینی و ملی

این استاد دانشگاه تاکید کرد:، اما امروزه متاسفانه این سرویس‌ها در مسیری گام بر می‌دارند که اگر آن‌ها را در تقابل با فرهنگ اصیل دینی و ملی ندانیم، دست کم باید اذعان کرد که بخشی از محتوایی که ارائه می‌دهد این مفاهیم را تخریب، تضعیف، تقلیل ارزش کرده که ماحصل آن بی تفاوت کردن بخشی از جامعه به مفاهیم ارزشمند دینی و ملی می‌شود.

واعظی تصریح کرد: تصور می‌کنم که بخشی از این چالش‌ها به نگاه مدیران آن‌ها بر می‌گردد که صرفاً «مسائل اقتصادی و کسب منفعت» اولویت تولید محتوا برای آن‌ها است. جالب است که بدانید، گردش مالی سرویس‌های اشتراک ویدئو سالانه حدود هر سال حدود ۲۰۰ میلیارد تومان گردش مالی است که از طریق تولید حدود ۱۰ عنوان سریال و حداقل ۶۰ فیلم سینمایی تأمین می‌شود.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

**سوء استفاده از مضامینی که تلویزیون نمایش نمی‌دهد!

وی ادامه داد: اداره کنندگان سرویس‌های اشتراک ویدئو با دور زدن قوانین، تلاش می‌کنند با استفاده از مضامینی که سینما و تلویزیون نمی‌توانند آن‌ها را نمایش دهند، در میدان رقابت با این دو برتری پیدا کنند و برای پیروزی در این رقابت از هیچ کاری فروگذار نیستند. ابتدایی‌ترین تلاش آن‌ها عقد قرارداد‌های سنگین اقتصادی با ستاره‌هایی است که رسانۀ ملی مطرح می‌کند، آن‌ها در این بستر‌ها محتوا تولید می‌کنند و گاهی تلاش می‌کنند تا حاشیه‌های غیرواقعی بسازند، بلکه گوی سبقت از رسانۀ ملی بربایند!

واعظی درباره رغبت سرویس‌های اشتراک ویدئو به ساخت سریال نیز توضیح داد: مهمترین علل گرایش سرویس‌های اشتراک ویدئو به تولید سریال، موفقیت سریال‌ها در رسانۀ ملی نسبت به فیلم‌های تلویزیونی است. مجموعه‌های تلویزیونی جذابیت خود را مرهون موارد زیادی از جمله ایجاد عادت و احساس نیاز درون مخاطب، افزایش منفعت مالی نسبت به سایر تولیدات، ماندگاری و اثرگذاری بیشتر در ذهن مخاطبان هستند. البته معتقدم سینما برغم کاستی‌ها و مشکلات محتوایی که دارد از پختگی بیشتری برخوردار است.

**زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان

وی در ادامه همچنین به تبعات فرهنگی این تولیدات اشاره کرد و در این باره عنوان داشت: عادی سازی ناهنجاری‌ها، هنجارشکنی (در گویش ها، الفاط، دیالوگ‌ها و لوکیشن ها)، تساهل گرایی فرهنگی و اجتماعی، ترویج بی اعتمادی به همسر، دوست، خانواده، نهاد‌های اجتماعی، اعتقادات و حاکمیت، عادی سازی روابط خارج از عرف، مغایر با ارزش‌ها و باور‌های ملی و اعتقاد، ترویج پنهان غیراخلاقی خارج از ضابطه، ترویج سبک زندگی خاص (مراسمات مذهبی تا جشن‌هایی که در تعارض با فرهنگ اصیلی ایران است)، اغراق در نمایش زندگی طبقۀ ثروتمند کشور که کسر کوچکی از جمعیت ایران محسوب می‌شوند و در نتیجه ایجاد سرخوردگی فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نارضایتی عمومی بین مردم به خصوص جوانان بخشی از تبعات فرهنگی محتوای نامناسب آن‌ها است.

زیر پوست شبکه نمایش خانگی چه می‌گذرد؟ / ترویج کلیشه‌های غربی در کنار خشونت بی مرز + تصاویر

وی در ادامه خاطرنشان کرد، محتوای نامناسب این سرویس‌ها سبب ایجاد نوعی نافرمانی مدنی و دهن کجی به حاکمیت و تفکر حاکم بر جامعه می‌شود. ایجاد دوگانه‌های فرهنگی در ذهن مخاطب به خصوص جوانان از دیگر نقاط ضعف سرویس‌های اشتراک ویدئو است که باید به آن اشاره کرد. معتقدم که سوءمدیریت فرهنگی باعث شد تا مشکلات وی او دی‌ها به این آسیب‌ها ختم شود.

**انگشت اتهام سریال‌ها به انجمن‌های خیریه

واعظی در این گفتگو همچنین به محتوای سریال دراکولا آخرین ساخته مهران مدیری اشاره کرد و در این باره گفت: نماد‌های به کار رفته در سریال دراکولا هیچ قرابتی با فرهنگ ایرانی ندارد. موقعیت‌های فیلم‌برداری در این سریال زندگی افرادی را بازآفرینی می‌کند که تفاوت‌های مبنایی با زندگی اغلب مردم ایران دارد، چند درصد از مردم ایران در منزل خود باغ‌وحش دارند، مراسم‌های عزا و شادی خود را مانند آن‌چه در سریال می‌بینیم، برگزار می‌کنند یا تاکسی مسافرت‌های درون شهری آن‌ها بالگرد خصوصی است! نمایش چنین صحنه‌هایی دست‌آوردی غیر از دلسردی جوانان از زندگی نخواهد داشت، این نارضایتی در جلوه‌های مختلف اجتماعی بروز ظاهری پیدا خواهد کرد. شوخی‌های زننده، ترویج اباهه گری، خیانت و عمومیت دادن به ناهنجاری‌های موردی از نقاط ضعف دراکولا است.

وی در پایان گفت: دربارۀ مورد آخر مشخصاً باید گفت که این سریال انگشت اتهام را متوجۀ خیریه‌های سطح کشور می‌کند. می‌پذیریم که مقصود سازندگان سریال نمایش یک آسیب اجتماعی است، اما این کار باید با ظرافت انجام شود، ضروری است که محتوای سریال به نحوی باشد که جامعه را بدبین نکند. خیریه‌های متعددی در سطح کشور وجود دارند که زندگی بسیاری از مستضعفان به فعالیت‌های آن‌ها وابسته است بنابراین سازندگان سریال‌هایی که در بستر شبکه‌های پخش خانگی توزیع می‌شود باید مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی ما باشد و پیام‌هایی که صادر می‌کند مخاطب را دچار ابهام نکند، اثری که مخاطب ایرانی دارد باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی باشد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
کسایی که وقت می زارن واسه این سریال ها اصلا واسه وقت و زندگی دو روزه خودشون ارزش قائل نیستن ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
بازیگران و کارگردانان که فقط دنبال جذب مخاطب و جذب پول و شهرت هستند و از نظر اعتقادی و فرهنگی هم که این مسائل براشون مهم نیست و مرفهین بی دردن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
من چهار ساله منتظرم انتخابات شروع بشه ببینم این سلبریتیها چه کسی را تائید میکنند من هم لبیک بگم دقیقاً مثل سال 1396 . خدایی این سری یه جوتی انتخاب کنید که بعد ار صد روز نزنه زیر حرفش .
Iran (Islamic Republic of)
ترانه
۲۲:۵۱ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
ببین اگه این هارو هم حذف کنی موضوعی نمیمونه باید عمو پور رنگ ببینیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
تمام اونهایی که می گن اینها واقعیت جامعه است یعنی قبول دارند سطح زندگی 80، 90 درصد مردم تا این حد لاکچری!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
از نظر فساد
نه از نظر لاکچری
Iran (Islamic Republic of)
Asal
۲۱:۱۷ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
مملکت داره می‌ریزه به سرمون شما فکر این‌ها هستین
واقعیت جامعه رو به رخ میکشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۶ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
مجوز این سریال هارو کی صادر میکنه؟؟ واقعا باید جلوی این سریال ها گرفته بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
اعدام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
من خودم خیلی وقته(حدود 10 سال) نه تلویزیون و نه فیلمی میبینم ، ولی ارزشهایی که شما بیان میکنید، تا چه میزان تو جامعه اجرا میشه ، که انتظار دارید اینجا اتفاق بیوفته ؟
وقتی تلویزیون به ارزشها و نظرات مردم بی تفاوته و با داشتن منبع درآمد ثابت از خودش رو مسئول نمیدونه و هر چی دلش بخواد بدون نگاه به درخواست مردم میسازه، نتیجه بهتر از این نمیشه!
انتظار نداشته باشین وقتی به مردم احترام نمیزارین، مردم به شما احترام بزارن.
اینو ببندین و سانسور کنید، مردم میرن دنبال چیزای دیگه، نمیان برنامه های سفارشی تلویزیون رو ببینن.
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۷:۵۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
لعنت بر مروجین بد حجابی و تجمل گرایی که هر دو افت اصلی اجتماع هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
این ارزش های معنوی که شما ازش حرف میزنید ترزشی ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
آره راست میگی...
الان برای بعضیا ارزش نداره و دقیقا دقیقا همون بعضیا این کشور را به گند کشیدند...
وگرنه
ارزش های معنوی و اسلامی و انسانی در صورتی که رعایت بشه، جامعه اصلاح میشه، مسئولان قانونمند میشن و...
اما یه سری افراد نمیذارند....
Austria
ناشناس
۱۹:۱۴ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
اشتباه مثبت دادم منفی حق مسلمت بود اگر حیا در زندگی فردی و اجتماعی نباشد جامعه به نابودی کشیده میشود
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۲۱:۱۴ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
واقعا متاسفم برای شما و امثال شما که نه دین می شناسین نه نه اخلاق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
متاسفم که نه دین حالیتونه و نه حیا و اخلاق.فکر کردین بی حیایی و بیحجابی براتون فرهنگ میاره..خیلی از این بی حجابها با سه کیلو آرایش هستن که بویی از ادب و فرهنگ نبردن
Iran (Islamic Republic of)
تارا
۱۶:۴۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
سالهاست که تخریب فرهنگی از طریق سینما و شبکه خانگی انجام می شه ومسولین خوابن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
اونیم ک گفه اسلام ارزشی نداره درجوابش باید گفت چقدر ابلهی ک این حرفو میزنی تو روح معنیتو گشتی نشستی سر قبرش اسلام یعنی پاکی و نجابت و حیا ک اگه در جامعه این رواج پیدا کنه جامعه خود ب خود اصلاح میشه الان یه بازیگر پیزوری بعد از اینکه تو ی سریال با دید 2 درصدی شرکت میکنه و دیده میشه کماکان خودشو گم میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
واقعیتهای جامعه همیشه به سیاه نمایی متهم میشن.چه بخوایین چه نخوایین این چیزا تو بخشی از جامعه هست که هر روزم داره بیشتر میشه با سانسور و پاک کردن مساله هیچ مساله ای تا الان حل نشده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
ما که توی این جامعه داریم زندگی می‌کنیم، این چیزا را به این وضعیت نمیبینم، حتما طرف خونه ی شما هست...
اتفاقا باید جلوش گرفته بشه، چون داره ترویج هزار تا فرهنگ افتضاح را میکنه و اصلا در مقام یک ایرانی مسلمان شیعه نیست که بشینه این دری وری ها را ببینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
انتظار داری بریم بچه مهندس ببینیم؟
Austria
ناشناس
۱۹:۱۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
اشتباهی مثبت دادم حقت منفی بود انتظار دارم شعورت را بالا ببری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
منفی میدم.چون بویی از فهم نبردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
چقدر آسمون ریسمون بافتی بگی سریال نمایش خانگی بده؟ با اینهمه بودجه و امکانات و فراگیر بودن برید سریال تلویزیونی مثل آدم بسازید ببینید مردم کدوم را انتخاب می کنند.
دیگه گذشت اون زمون شما تعیین می کردید مردم چی ببینند.
یک عمر رسانه دست شما بود چه گلی به سر مردم زدید؟
الان مردم انتخاب می کنند چی میخواند و شما باید به خواست مردم احترتم بذارید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
تمام این چیزها واقعیه و این واقعیت ها رو تبدیل به فیلم کردن
همه از درون جامعه خود خبر داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
حوزه ی فرهنگی به حال خودش رها شده و هیچ کس برای مسئله ی فرهنگ هیچ کاری نمیکنه واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
به حال خودش رها نشده بلکه یه عده با این طرز فکر در حوزه فرهنگی فعالیت می کنند تا ارزشها از بین بره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
مجوز دادن بدون بررسی نتیجه بهتر از این نمی شه
امیدوارم مثل کشورهای بی هویت نشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناش
۱۵:۵۶ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
نه الان هویت داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
ایکاش یک سلبریتی واقعی در سینما داشتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
تمام این چیزا تو جامعه هست.حالا اینا فیلمشو ساختن
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۴:۱۷ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
ایران بالای 80 میلیون جمعیت داره .....این نوع رفتارهای هنجارشکنانه خشونت خیانت لاکچری بازی ووووووووووو چند درصد از مردم رو شامل میشه
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۲:۰۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
بازنشر حقایق تا القا رسانه خیلی فرق داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
چون یه عده پول دارن و بقیه مردم فقیرن.خیلی خوبه که حداقل این سریالا میگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
گزارش خوبی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
قورباغه و میخواهم زنده بمانم خوب هستند
آخرین اخبار