وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود درباره عدم کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد ظریف، صبح امروز (چهارشنبه) با انتشار عکس نوشته‌ای در صفحه اینستاگرامش نوشت: درود بر تمامی هم میهنان گرامی از آسمان ایران، در واپسین روز ماه مبارک رمضان و در مسیر یک سفر چند روزه به منطقه و اروپا.

پیشاپیش عیدتان مبارک و بندگی‌تان مقبول درگاه بزرگترین قدرت هستی.

در روز‌ها و هفته‌ها—به واقع تمامی سال‌ها—ی پرفشار و هیاهوی گذشته، وامدار بزرگواری شما بوده‌ام که با چشم‌پوشی از همه کمبود‌های فردی و ساختاری، این خدمتگزار کوچک را شرمنده فرموده‌اید و با پایمردی و شکیبایی در برابر فشار‌های خارجی و ناملایمات داخلی بهترین پشتیبان سیاست خارجی و مایه سرافرازی کشور بوده‌اید.

از همه افراد، گروه‌ها و بزرگانی که در روز‌های سخت گذشته مرا وامدار بزرگ‌منشی خود نموده و خواستار نامزدی بنده در انتخابات سرنوشت‌ساز ۱۴۰۰ شده‌اند بسیار سپاسگزارم و از این‌که نتوانستم پاسخی درخور به این بنده‌نوازی‌ها بدهم شرمسارم.

خدای دانا به اسرار دل‌ها را شاهد می‌گیرم که نیامدنم به دلیل مصلحت‌اندیشی و عافیت‌طلبی شخصی نیست، چرا که بزرگانی، چون شهید سلیمانی جانشان را فدا کردند و همچو منی می‌باید اگر توان و آبرویی داشته‌باشم—که آن هم از خود این مردم و به برکت خون پاک شهداست—فدای همین مردم و مرزوبوم کنم.

اما در تنهایی‌های خود بسیار اندیشیده‌ام، کاستی‌های خودم و شرایط دشوار و پرتنش داخلی و خارجی را صادقانه سنجیده‌ام و در پایان به این قناعت وجدانی رسیده‌ام که آمدنم—با توجه به دلواپسی‌هایی که در این هشت سال و به ویژه از نوروز امسال به قیمت تخریب انسجام و خودباوری ملی و امید و اعتماد مردم به نمایش گذاشته‌شد—به خیر و صلاح مُلک و ملت نیست.

به تجربه می‌دانم و می‌دانید که انتخابات سرنوشت‌ساز است. رأی ندادن یک انتخاب است؛ ولی انتخابی که تنها و تنها به پیروزی اقلیت می‌انجامد. باور دارم که مردم هوشیار و ریزبین ایران در آزمون ملی ۲۸ خرداد آینده‌ای شکوفاتر، همدل‌تر، آرام‌تر، پرامیدتر و سرافرازتر را برخواهندگزید.

از رهبر فرزانه انقلاب که با عتاب پدرانه و سخنان حکیمانه خود آرامش و همبستگی ملی را در آستانه این انتخابات سرنوشت ساز به همه گروه‌ها هدیه دادند سپاسگزارم.

کلام آخر: سفر‌های من در اجرای وظایف وزیر «امور خارجه» است و هیچ ارتباطی به گفتگو‌های وین ندارد. دکتر عراقچی عزیز با صلابت و هوشمندی گفتگو‌ها را اداره می‌کند و بنده هم از راه دور در کنار ایشان بوده‌ام. اکنون که خاطر دوستان دلواپس از نامزدیم آسوده شده، تقاضا می‌کنم به اولویت خودشان که کسب قدرت داخلی است بپردازند و بگذارند ما هم به اولویت خودمان که پاسداری از منافع ملی و رهانیدن مردم از تحریم‌های ستم‌بار آمریکاست تمرکز کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
اوکی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
دوستان ماه مبارک رمضان تمام شد ، شما از این مزرعه پر سود چی برداشت کردید؟ توهین ، تحقیر ، تهدید ، افترا، تملق ، غیبت ، دروغ ، جهالت ، و .. .
همه به در گاه خدا توبه کنید و با استدلا منطقی ، بدون بد اخلاقی سخن بگویید و فرصت انتخاب اصلح از دست ندهید ، چرا بعد چهل و دو سال هنوز خیلی ها مانند بچه های احساساتی حرف می زنند و تنها فضای فکری جامعه را اشفته می کنند ،
ما هنوز اهمیت رای خود و درست را تشخیص نداده ایم ، ما هنوز اهمیت ریاست جمهوری را نمی دانیم ، ما هنوز واقعیات و الفبای سیاست را نمی دانیم ، ماهنوز نیاز های جهان را نمی دانیم ، ما هنوز انسان را تعریف نکرده ایم ، ما هنوز دوست و دشمن نمی شناسیم
افلا یتفکرون ، افلا یعقلون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
۸ سال طول کشید تا به بلوغ فکری برسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
من ازبیگانگان هرگز ننالم که بامن هرچه کردآن # آشناکرد
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۳:۵۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
تنها کسی بود که میتوانست کشور را از بن بست فعلی نجات دهد مرگ بر دشمنان ملت ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
میومدی هم ۱ میلیون رای نمیاوردی
حفظ آبرو کردی که نیومدی
Canada
ناشناس
۲۲:۰۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
صددرصد میدانست با وصعتی که بوجود اوردند
رای نمیاورد
به اینخاطر. این تصیمیم را گرفته
دولتمندان روحانی .بهتر به زادگاه شان برگردند و
خودشون با سرمایه گذاری برای ارامش خودشون
سرگرم کنند
Netherlands
کریم
۱۸:۲۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
رییس جمهور اقای ظریف.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
بالاخره یه کار درست انجام داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
این بهترین کارزندگیت بود
-
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
ای ظریف با تو هر چه کرد ان اشنا کرد . برو با هاش تسویه حساب کن . علی برکت .
United States of America
ناشناس
۱۲:۳۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
آفرین به آقای ظریف بهترین تصمیم را گرفت ای کاش کسان دیگه هم که در طراز ریاست جمهوری نیستن نیان ثبت نام کنن واگر هم ثبت نام کردن انصراف بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
تنها کسی که در طراز ریاست جمهوری بود اقای ظریف بود . حالا اصولگرا ها با خیال راحت برن دکل بدزدند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
سببی ساز خدایا که پشیمان نشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
دلاور شما یکبار کل تحریمها را بالمره و یکجا رفع کردی.
دوستان دلواپس هم قدرت طلب و .....
فقط تو خوبی بزرگوار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
ماله کشی نکنید . به هدفتون رسیدید دیگه ماله کشی نکنید .
-
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
اقای ظریف حضور چند ساله شما در دستگاه دیپلماسی از اول ضرر و زیان بوده و به نفع ملک و ملت نبوده.باید پاسخگو باشید.ملت بابت خساراتی که به عزت و منافع ملی و توان هسته ای و استقلال اقتصادی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
مزخرف محض
۱۲
آخرین اخبار