شانه‌ساز با تایید قیمت ٢٠٠ هزار تومانی واکسن کرونا برکت، گفت: ما بر اساس ارز نیمایی واکسن‌های داخلی را قیمت‌گذاری می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا شانه‌ساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذاودارو درباره واردات واکسن کرونا گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها واردات همچنان ادامه دارد و محموله‌های میلیونی در حال دریافت هستند.

وی درباره واکسن‌های ایرانی بیان کرد: واکسن برکت مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده است و یک تا ٢ واکسن دیگر به زودی مجوز مصرف اضطراری دریافت خواهند کرد. هفته آینده محموله تولید انبوه دیگری دریافت خواهیم کرد و همانطور که قبلاً اعلام شده بود امیدواریم فصل تابستان فصل جهش تولید واکسن‌های داخلی باشد و تا آخر تابستان ماهیانه ١٠ میلیون دوز تامین و تزریق شود و گروه‌هایی که داوطلب تزریق باشند یا ضرورت تزریق واکسن آنها احصا شود به واکسن دسترسی پیدا کنند.

قیمت واکسن برکت ۲۰۰ هزار تومان است

شانه‌ساز در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان با تایید قیمت ٢٠٠ هزار تومانی واکسن کوو ایران برکت گفت: مثل همیشه دشمنان در کمین نشسته‌اند و موفقیت‌ها را نمی‌بینند و هر نقطه‌ای پیدا کنند آن را تبدیل به تابلوی بزرگ می‌کنند. ما بر اساس ارز نیمایی واکسن‌های داخلی را قیمت‌گذاری می‌کنیم چراکه مواد اولیه، مدیا، محیط کشت و رزین با ارز نیمایی انجام می‌شود و بر همین اساس با ارز نیمایی قیمت‌گذاری انجام شده است و به هیچ وجه با ارز نیمایی واکسن برکت واکسن گرانی محسوب نمی‌شود.

شانه‌ساز ادامه داد: قیمت همه واکسن‌های ایرانی در همین محدوده است و خیلی متفاوت نخواهد بود و تهیه واکسن از مسیر واردات با ارزی شاید ارزان‌تر باشد و روی همین موضوع دست گذاشته‌اند و تبلیغات می‌کنند. در دنیا قیمت‌ها بالاتر از آن چیزی است که ما در داخل قیمت‌گذاری می‌کنیم و یکی از واکسن‌های وارداتی به دلیل تولید بالا قیمت ارزانی دارد و آن واکسن استثناست.

شبکه‌های معاند اصرار دارند در دل مردم نگرانی ایجاد کنند

رئیس سازمان غذاودارو بیان کرد: برخی می‌خواهند کام مردم را تلخ کنند و اصرار دارند در دل مردم نگرانی و تشویش ایجاد کنند و شبکه‌های معاند به جای آنکه بگویند در جمهوری اسلامی ایران که سالها تحریمش کرده بودیم حالا همه پلتفرم‌های واکسن در دنیا را به دست دانشمندان ایرانی در حال ساخت دارد، روی قیمت تمرکز یا موضوعی پیدا می‌کنند که هجمه وارد کنند.

وی ادامه داد: مطمئن هستیم شبکه‌های معاند برای عارضه‌سازی واکسن‌های ایرانی سناریوهای از پیش تعیین شده‌ای دارند و برای همین، روی ثبت عوارض و نظارت بر مصرف واکسن‌ها بسیار دقت صورت می‌گیرد و از مردم خواهش می‌کنیم به این حرف‌ها توجه نکنند و بدانند کسانی که با پول دشمنان تبلیغات علیه نظام را نشر می‌کنند دلسوز مردم نیستند و به نفع مردم حرف نمی‌زنند و منابع مالی کسایی که این تبلیغات منفی را نشر می‌دهند دشمنان قسم خورده مردم ایران هستند.

٢٠٠ هزار تومان برای واکسن کرونا عدد بالایی نیست 

شانه‌ساز تاکید کرد: از مردم درخواست داریم که به خادمان خود در حوزه سلامت و فناوری اطمینان و بر اساس داده‌های صحیح و واقعی تصمیم‌گیری کنند. ٢٠٠ هزار تومان برای محصول‌ های‌تکی که با این همه زحمت و پشتوانه علمی تولید می‌شود، در مقایسه با قیمت واکسن‌های سایر کشورها عدد بالایی نیست و با افزایش ظرفیت و تعداد تولید، هزینه تمام‌شده کاهش پیدا می‌کند و فرصت تخفیف و چانه‌زنی بیشتر خواهد شد. اکنون زمان شروع کار شرکت‌های دانش بنیان واکسن‌ساز است و این حرف‌ها زایبده این تفکر است که شرکت‌های دانش بنیان ایرانی نباید رشد کنند، وگرنه همه می‌دانند که سالهاست شرکت‌های دانش‌بنیان داروهای بیماران سرطانی و اقلام حیاتی را تولید می‌کنند.

وی افزود: باید توجه داشت یکی از این شبکه‌ها یک بار خبر نرفت که کودکان معصوم ای‌بی به دلیل تحریم پانسمان نداشتند اما مرتب می‌بینیم با انتشار اخبار نادرست سعی دارند کام مردم را تلخ کنند و تلاش دانشمندان ایرانی در شرکت‌های دانش‌بنیان نادیده گرفته شود و آنها پیشرفت لازم را نداشته باشند.

 

بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۵
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۴ تير ۱۴۰۰
واقعاً ۲۰۰ هزارتومن هزینه‌ای نیس
میشه ۸ دلار که ارزون‌ترین و باکیفیت ترین واکسن دنیا هست
برای حمایت از داروسازان داخلی هم ۲۰۰ هزارتومن کم است
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۳:۴۰ ۰۴ تير ۱۴۰۰
چرا واکسن باید انقدر گرون باشه؟
Netherlands
ناشناس
۰۹:۱۰ ۰۴ تير ۱۴۰۰
وقتی زیرساخت کاری رو نداریم اصرار انجامش رو متوجه نمی شم! خودکفا شدن خوبه ولی کار باید هزینه و اسربخشیش متناسب باشه. یه واکسن کامل وارد کنیم کم تر این ها آب می خوره. حالا ما مواد اولیش رو وارد کردیم که واکسن گرون تری بسازیم که هنوز معلوم نیست اثر می کنه یا نه یا عارضه داره یا نه. درسته سازمان بهداشت جهانی واکسن مارو تایید نمی کنه اما خوب می شه آمار این واکسن ها رو تو یه مجله علمی چاپ کنن تا در دسترس همه باشه نه اینکه تو جلسات غیر علنی خودشون بیان کنن بعد بیان تو تلوزیون الکی آمار بدن. این جوری اونهایی هم که می خوان واکسن ایرانی بزنن با اطمینان بیشتری می زنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۵ ۰۴ تير ۱۴۰۰
ما چقد بدبختیم کشور های غربی وآمریکا همه شون واکسن زدن الان دارن میان ورزشگاه دیگه تمام شد اونجا. شما تازه 70ساله ها رو دارین میزنین. اگه می فاین از غرب واکسن می‌آوردین الان ما هم مثل اونا زده بودیم
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۸:۱۴ ۰۳ تير ۱۴۰۰
با ارز نیمایی چی رو تامین می کنید؟!
مگه نمیگید ما همه چی میسازیم؟!
خب بسازید دیگه!
اها! یادم نبود چین جنساشو گرون کرده خخخخ
Netherlands
ناشناس
۱۷:۴۰ ۰۳ تير ۱۴۰۰
خخخ تشکر خوب شما ماده اولیه یک واکسن رو وارد می کنید با اینکه می گید ما در ایران چیزی نیست که نداشته باشیم احتمالا دانش اون هم وارداتی هست دیگه اونجا با حقوق متوسطی که دارن مثلا 1000 یورو یک خانواده 5 نفر 15%(قیمت 15 تا 30 یورویی فایزر) از درآمد رو باید بدن ما اینجا همون تعداد با حقوق 4 میلیون 25% باید بدیم تا نه یک کشوری مثل آلمان با اون نظام خوب بهداشتی و درمانی که احتمالا رایگان هست واقعا تاسف این همه خوشحال باشیم و صبر کنیم بعدش اینطوری حداقل فکر می کردید اینجا درآمد چجوری هست مردم چقدر توان پرداخت دارن قسطی می کردین واکسن رو بعد از اون هی شعار می دید خانواده باید پرجمعیت باشه حالا می فهمم چرا پدرم میگه پشیمونم از چند فرزندی نه حقوق و کار درستی نه حمایت درستی واقعا دستتون درد نکنه انقدر با پول مفت خدادای این کشور فکر مردم هستید و عدالت اجتماعی عالی داریم مفتی نخواستیم کار و حقوق درست بدید از پس اجاره خانه و مخارج زندگی خارج بشیم بتونیم یک واکسن بخریم والا از کرونا بمریم فکر کنم بهتر باشه حداقل راحت می شیم.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۲:۳۱ ۰۴ تير ۱۴۰۰
استاد،اونجا مجانیه،تو اروپا کلا درمان مجانی هست،تو امریکا هم واکسن و همینطور درمان کودکان زیر ۶ سال چه با بیمه چه بدون بیمه مجانی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۴ ۰۳ تير ۱۴۰۰
با توجه به قیمت یک میلیاردی کرونایاب مستعان میشه گفت تقریبا رایگانه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۰۲ ۰۳ تير ۱۴۰۰
منظورشون از ۲۰۰هزار تومن قیمتیه که قراره بفروشن به دولت.بعد اونوقت دولت تصمیم میگیره رایگان بزنه به مردم یا پولی یا یه پولم بذاره روش!!!چرا یه عده قبل اینکه فکر کنن و موضوع رو خوب بفهمن نظر میدن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۳ تير ۱۴۰۰
منظورشون از ۲۰۰هزار تومن قیمتیه که قراره بفروشن به دولت.بعد اونوقت دولت تصمیم میگیره رایگان بزنه به مردم یا پولی یا یه پولم بذاره روش!!!چرا یه عده قبل اینکه فکر کنن و موضوع رو خوب بفهمن نظر میدن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۳ تير ۱۴۰۰
منظورشون از ۲۰۰هزار تومن قیمتیه که قراره بفروشن به دولت.بعد اونوقت دولت تصمیم میگیره رایگان بزنه به مردم یا پولی یا یه پولم بذاره روش!!!چرا یه عده قبل اینکه فکر کنن و موضوع رو خوب بفهمن نظر میدن؟
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۳:۰۶ ۰۳ تير ۱۴۰۰
چرا جایی که نفع مردم است قیاس نمیکنند با کشورهای دیگه ولی منفعت خودشون باشه قیاس میکنند با کشورهای دیگه و ربطش میدن به دلار
مگر ایرانی نیست مگر تولید داخل نیست چرا راستش رو به مردم نمیگید نکنه چینیه
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۳:۰۳ ۰۳ تير ۱۴۰۰
واکسن رایگان ۲۰۰ هزار تومن جالبه بالاخره رایگان هم فهمیدیم چقدر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۳ تير ۱۴۰۰
اگر به دولتم میخواید بدین برادر جان یه کم ارزونتر به دولت اسرائیل که نمیخوای بدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۰۳ تير ۱۴۰۰
واقعا که بعضی وقتها حرف راست رو دشمن میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۰۳ تير ۱۴۰۰
یه سفر میرم دبی هم لذت میبرم هم تو فرودگاه دبی واکسن فایزر میزنم
به کوری چشم بی بی سی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۳ ۰۳ تير ۱۴۰۰
حتما فایزر یا مدرنا بزن. سعی کن سه نوبت یا حداقل دو نوبت بزنی کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه. اگه همون اول از لخته خون یا از کار افتادن اعصاب نمردی نگران نباش انشالله ظرف چند سال اثرشو نشون میده و یا میکشه یا عقیم می‌کنه که در هر دو صورت برای کشور ما خوبه