شکری:

وزارت نیرو باید فکری به حال قطعی برق کند

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با بیان اینکه وزارت نیرو باید فکری به حال قطعی برق کند، گفت : نباید برق تولیدی استان به خارج از استان صادر شود.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه گفت : صنعتگران و معدنکاران علی‌رغم همه شرایط سخت همچون کرونا، تحریم‌های خارجی و داخلی که همان قوانین دست‌و‌پاگیر و زائد است، با حداکثر ظرفیت کار می‌کنند و تعدیل نیرو هم نداشتند و توسعه فراوانی را در این بخش شاهد بودیم.

او با اشاره به افزایش چند برابری قیمت گاز و برق، گفت : این امر، قیمت تمام شده کالا را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود به مردم فشار وارد شود و نیز موجب عدم توان رقابت تولید‌کنندگان در صادرات می‌شود.

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه افزود: قطعی برق به مشکلات واحد‌های تولیدی اضافه کرده و موجب شده مشکلات عدیده‌ای از جمله مشکل فنی برای تجهیزات آنان ایجاد شود.

او با بیان اینکه وزارت نیرو باید فکری به حال قطعی برق کند، ادامه داد: مصرف برق استان ۸۰۰ مگاوات است در حالیکه تولید برق استان یک‌هزار و ۴۸۰ مگاوات است و با این وجود نباید هیچ نگرانی بابت قطع برق داشته باشیم و نباید برق تولیدی استان به خارج از استان صادر شود.

شکری ضمن انتقاد از عدم اطلاع قبلی در مورد قطع برق در شهرستان‌های استان، از دچار مشکل شدن واحد‌های صنعتی که در خارج از شهرک‌های صنعتی قرار دارند سخن گفت و افزود: قطعی برق می‌تواند خسارت‌های جانی برای پرسنل واحد‌های تولیدی در برداشته باشد.

او با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، ابراز امیدواری کرد آنچه مدنظر رهبر انقلاب است، عملی شود و فقر و بیکاری در استان کاهش یابد.

شکری برخورد سلیقه‌ای برخی ادارات و ایجاد مشکل ناشی از این امر را سبب ایجاد دلسردی و بی‌انگیزگی تولیدکنندگان دانست و خواستار برخورد با سنگ‌اندازی و اصلاح رویه‌های کنونی بعضی ارگان‌ها در برخورد با تولیدکنندگان شد.

او در رابطه با انتظارات صنعتگران و معدنکاران از دولت جدید، گفت: در دیدار با آقای رئیسی، از او خواستیم که دولت در تصمیم‌گیری خود از بخش خصوصی، NGO ها، اتاق بازرگانی، خانه صنعت، اتاق اصناف و... مشاوره بگیرد و تصمیمات «یک شبه» از بین برود.

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه، ادامه داد: در این دیدار به آقای رئیسی گفتم که به علت عملکرد شما در قوه قضائیه و احیای ۲۰ هزار واحد راکد و تعطیل، از شما حمایت می‌کنیم.

او گفت: از ایشان خواستیم کم شدن نرخ بهره بانکی و ثبات نرخ ارز را دنبال کنند چرا که تغییر قیمت‌ها مشکلات بسیاری برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

شکری با انتقاد از خصوصی‌سازی‌های مسأله‌دار، که باعث می‌شود یک شبه شخصی صاحب ثروت زیادی شود، پیشنهاد کرد واحد‌هایی که بناست خصوصی‌سازی شوند را به صورت سهامی عام به مردم همان استان واگذار کنند تا مردم به جای خرید ارز و سپرده‌گذاری در بانک‌ها، در تولید سرمایه‌گذاری کنند.

او در خصوص کارخانه کاشی کاژه اسلام‌آباد‌غرب، گفت: این کارخانه در گذشته با مشکلاتی روبرو بود، ولی در حال حاضر با مدیریت جدید اوضاع آن روبه پیشرفت است و نسبت به آینده این کارخانه خوشبین هستم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.