طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا

در مطلب زیر طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴۲۵ گرم کارامل

۴۵۲ گرم پنیر خامه‌ای ترم شده

۲ فنجان قهوه یا اسپرسو دم کرده

کوکی شکلاتی به مقدار لازم

دستور پخت:

گام اول: در یک کاسه، پنیر خامه‌ای ترم شده و کارامل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. باید رنگ کارامل کم رنگ باشد. تا زمانی که به کارامل مورد نظر خود تبدیل شود بچشید.

گام دوم: قهوه خود را دم کرده و در یک ظرف کم عمق بریزید. هر کوکی را یکی یکی در قهوه فرو کنید و سپس آن‌ها را در یک ظرف پخت مختلف بچسبانید تا کف آن کاملاً پوشانده شود.

گام سوم: هنگامی که یک لایه کوکی کامل شد، یک قاشق از مخلوط پنیر خامه‌ای و کارامل را برداشته و آن را به طور مساوی روی کوکی‌ها پخش کنید. سپس یک لایه‌ی دیگر از کوکی‌هایی که در قهوه خیس شده اند را روی آن‌ها قرار دهید.

گام چهارم: لایه بندی را ادامه دهید تا به بالای ظرف خود برسید و فضای کافی برای مخلوط پنیر خامه‌ای و کارامل دارد. سپس روی کیک را با پودر کاکائو پر کنید. چهار ساعت یا تا زمانی که آماده سرو شود در یخچال قرار دهید.

منبع:آشپزی ها

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، کیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.