در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
امید به اجرای بیمه شخص ثالث راننده محور؛ آیا این وعده محقق خواهد شد؟
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سرهنگ فارسی فرمانده انتظامی مراغه گفت: ماموران مبارزه با کالای قاچاق در حین گشت زنی به یک دستگاه خودروی باری فوتون مشکوک و آن را متوقف کردند.
او ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروی مذکور تعداد ۶ هزارو ۱۸۴ عدد انواع پمادهای دارویی و سرنگهای تزریقی غیر مجاز خارجی دام و طیور قاچاق را کشف کردند.
فرمانده انتظامی مراغه گفت: ارزش کالاهای کشف شده یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شد و در این رابطه یک نفر متهم دستگیر شد.
سرهنگ فارسی افزود: برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد.
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ک