عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران:

سهمیه دارویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزایش یافت

محمد خلیلی گفت: سهمیه دارویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان چهار درصد ارتقا یافت.

محمد خلیلی ، عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، گفت: سهمیه ی دارویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان از 8 درصد به 12 درصد ارتقا پیدا کرد که این افزایش سهمیه در تهیه برخی داروهای کمیاب برای بیماران منطقه کمک فراوانی می کند.

او افزود: با افزایش سهمیه ی دارویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان برخی داروهای کمیاب مانند اکتمرا که در نسخه ی برخی بیماران کرونایی نوشته می شود در 15 استان کشور یافت نمشود اما در آبادان موجود است.

خلیلی ادامه داد: تولید و واردات داروی اکتمرا به کشور در مجموع 70 هزار عدد است که اگر این تعداد به جمعیت کشور تقسیم شود سهمیه ی آبادان 250 تا 280 عدد می باشد این در حالی است که سهمیه ی آبادان بر اساس آمار معاونت غذا و داروی کشور در ماه گذشته حدود پانصد عدد است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران با وجود ارسال داروی اکتمرا به میزان دو برابر سهمیه ی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به این آن ب بالا بودن میزان مصرف و ضرورت مدیریت آن از سوی پزشکان اشاره کرد و افزود:  با این حال برخی اوقات به دلیل بدحال بودن بیماران، پزشکان ناچار به تجویز این دارو می شوند.

او همچنین از خارج نشدن این دارو از منطقه و ارسال نشدن آن به استان های دیگر خبر داد.

گرانی نسخه های کرونایی و گلایه مندی شهروندان از آن

خلیلی میزان گرانی نسخه های دریافتی از سوی پزشکان را وابسته به وخامت بیماری دانست به این گونه که داروی های معمولی کرونا در شرایط عادی مبلغی کمتر از صد هزار تومان در پی خواهد داشت اما اگر نیاز درمان ویروسی در صورت پیشرفت بیماری در بدن فرد باشد هزینه ی آن پانصد تا یک میلیون تومان خواهد بود.

او همچنین علت شلوغی برخی داروخانه ها را ضعف در سامانه ی نسخه پیچی الکترونیک و قطعی های آن عنوان کرد که روند نسخه پیچی را طولانی کرده و در نتیجه سبب ازدحام در داروخانه های منطقه می شود.

انتهای پیام / ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.