معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: متقاضیانی که در طرح مسکن حمایتی ثبت نام می‌کنند باید دارای ۴ شرط اصلی باشند.

محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه شرایط متقاضیان برای طرح جهش تولید مسکن تفاوت چندانی با طرح‌های واحد‌های مسکن ملی ندارد، گفت: تمامی متقاضیانی که در طرح مسکن حمایتی ثبت نام می‌کنند باید دارای ۴ شرط اصلی از جمله متاهل و یا سرپرست خانوار باشند، سابقه ۵ سال سکونت در شهر مورد نظر را داشته باشند و فرم ج آن‌ها سبز باشد و همچنین عدم مالکیت خصوصی از جمله شروط اصلی برای ثبت نام در طرح‌های مسکن حمایتی دولت است.

او ادامه داد: متقاضیانی که پیش از این در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده بودند و واجد شرایط شناخته نشدند در طرح مسکن حمایتی هم واجد شرایط نخواهند بود و البته کسانی که در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده و انصراف داده باشند، در صورت واجد شرایط بودن می‌توانند در طرح مسکن حمایتی ثبت نام کنند.

محمود زاده بیان کرد: در حال آماده سازی سامانه هستیم و به زودی سامانه و صفحه جدیدی برای ثبت نام متقاضیان اعلام می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی که صورت گرفته در دو سال آینده کلنگ ساخت برای ۴ میلیون واحد مسکونی زده می‌شود به طوری که هر سال ۲ میلیون واحد مسکونی ساخته می‌شود، افزود: طبق برنامه ریزی که انجام داده ایم امیدواریم ظرف مدت ۴ سال بتوانیم ساخت این واحد‌ها را به اتمام برسانیم.

او اظهار کرد: به طور طبیعی مسکن ظرف مدت یک سال ساخته نمی‌شود بنابراین ما سعی می‌کنیم با اجرا و ساخت این واحد‌ها تا پایان دولت بتوانیم تعهد ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی را محقق کنیم.

محمود زاده با بیان اینکه در ساخت این پروژه‌ها برنامه ریزی شده که ۴ گروه اصلی بحث ساخت و ساز این واحد‌ها را انجام دهند، بیان کرد: در شهر‌های کوچک و روستا‌ها مردم خود متولی ساخت این واحد‌های مسکونی حمایتی هستند به طوری که دولت زمین را در اختیار این افراد در شهر‌های کوچک قرار می‌دهد و خود مردم اقدام به احداث واحد‌های مسکونی می‌کنند.

او بیان کرد: در روستا‌ها هم با توجه به آنکه بسیاری از مردم خود مالک زمین هستند، دولت با پرداخت تسهیلات و همچنین اعطای خدمات فنی و مهندسی و حمایت از سازندگان ساخت این واحد‌ها صورت می‌گیرد.

محمود محمود زاده همچنین درباره آخرین مهلت برای ثبت نام مالکان و مستاجران در سامانه املاک و اسکان هم گفت: تا پایان مهر ماه متقاضیان فرصت دارند که در این سامانه ثبت نام کنند و در صورتی که مراجع ذی ربط در این بخش تشخیص دهند، امکان تمدید مهلت وجود دارد.

ثبت نام از متقاضیان مسکن حمایتی دولت از هفته آینده آغاز می شود

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه ثبت نام مسکن حمایتی و واحد‌های مسکونی طرح جهش تولید مسکن از هفته آینده به صورت رسمی آغاز می‌شود، گفت: متقاضیانی که واجد شرایط هستند از هفته آینده به صورت کامل با اعلام سامانه برای ثبت نام می‌توانند اقدام کنند.

او ادامه داد: در حال آماده سازی سامانه هستیم و به زودی سامانه و صفحه جدید برای ثبت نام متقاضیان اعلام می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی که صورت گرفته در دو سال آینده استارت ساخت برای ۴ میلیون واحد مسکونی زده می‌شود به طوری که هر سال ۲ میلیون واحد مسکونی ساخته می‌شود افزود: طبق برنامه ریزی که انجام داده ایم امیدواریم ظرف مدت ۴ سال بتوانیم ساخت این واحد‌ها را به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
.هم وطن
۱۵:۰۲ ۲۱ دی ۱۴۰۰
ایا وقتی انصراف درخواست بدی میشه باز ثبت نام کرد
برای مجرد
این وسط قصد ازدواج هست
ب دلیل نداشتن خونه نمیزارن
لطفا 5سال سکونت رو حذف کنین
Iran (Islamic Republic of)
هم وطن
۱۴:۵۷ ۲۱ دی ۱۴۰۰
ایا وقتی انصراف درخواست بدی میشه باز ثبت نام کرد
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۲:۱۳ ۰۴ آبان ۱۴۰۰
طرحی بسیار جالب و مبتکرانه و سوژه طنز بسیار قوی برای کارگردانانی که قصد گرفتن جایزه اسکار دارند. این طرح مسخره دنباله رو همان طرح مسخره روحانی است که معادلات ریاضی رو هم زیر سوال برده.حالا چند سوال:
کسی که مسکن(سر پناه با امکانات و متراژ حد اقلی) که اقل نیاز بشر هست نداره محرم هست یا نه؟
وقتی حد اقل حقوق کارگری که مظلوم ترین و محروم ترین قشر جامعه هست( اونی که کار قطعی داره و بیرونش نمیکنن) رو تقریبا ماهی دو میلیون هفتصد در نظر میگیرین چجوری از ماهی 3 میلیون و هفتصد تا 5 میلیون قسط بده؟ تازه تا قبل از آماده شدن خونه که معلوم نیست کجا وکی تحویلت میدن باید اجاره خونه هم بدی.
قیمت تمام شدش میگن متری دو و هفتصده ،100مترم باشه میشه 270 اونوقت چجوری هم باید اولش 40میلیون سپرده بزاری هم آورده بیاری هم 300 تا 450 میلیون وام بهره 18 درصد بدی اونم 20 سال که اگه شانس بیاری زنده بمونی دیگه نه خودت به درد میخوری نه اون خونه.وام 300 تومنی بعد 20سال با این سود میشه حدود 900 میلیون،450میلیونی هم میشه 1میلیارد و دویست حالا آورده هارو هم بزارین روش
بعد اصلا کی جرات میکنه با این شرایط ضامنت بشه که وام بگیری؟ تهشم نمیتونی قسط بدی خونه مصادره میشه آورده و .... موووو
اصلا خونه نخواستیم لا اقل مسخرمون نکنید آه مظلوم میگیردتون
از کارگردانان عزیز خواهش میکنم راجع به این موضوع یه سریال بسازن لا اقل بخندیم و گریه کنیم به بد بختیمون.
همون مستاجر بمونیم بهتره
France
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
سلام خدمت مسئولین محترم تولید جهش مسکن با عرض معذرت از شما خواهش می کنم شرط عدم داشتن خانه حذف کنید تا بتوانیم برای فرزند پسر مون که سن زیر ۴۰ سال دارد و بعلت نداشتن خانه نتوانسته ازدوج کند حل کنید به امید رسیدگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
تکلیف ما که قرارداد های اجاره نامه مون کد رهگیری نداره.چیه.این کد فقط امسال بطور جد واجب شده ک اونم هر کار میکنیم املاکیا بخاتر این ک مالیات ندن نمیدنش.ما هم از لجشون اجاره نامه دستی نوشتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
سلام من 20 ساله تهران زندگی میکنم پارسال یک امتیاز مسکن مهر در پرند خریداری کردم که هنوز تحویل ندادن میتوانم در مسکن ملی ثبت نام کنم لطفا راهنمایی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
چقدربی عدالتی درحق زنان ..پس زنان سرپرست خانوارچی..زنی که شوهرش فوت کرده یا طلاق گرفته چی....اون انسان نیست حتمابایدازدواج کرده باشه..
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۲۱:۳۴ ۰۱ آبان ۱۴۰۰
سلام به زنان سرپرست خانواده هم تعلق میگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
من که یه ساله ثبت نام کردم ۴۰ میلیون هم دادم خبری نیست نمی دونم به کجا باید مراجعه کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
تکلیف ما که خونه پدرمونیم و اجاره نامه نداریم و کارمون تو کارخونه ای هست که بیمه نداره ،بچه مدرسه ایم نداریم چیه،چطور ثابت کنیم پنج ساله ساکنیم
Iran (Islamic Republic of)
معصومه ثامنی منفرد
۰۹:۳۴ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
سلام
من بخاطر نداشتن شرایط و هزینه اولیه پرداخت مسکن ملی انصراف دادم، ودر ضمن مادر من کرمانی بود و درکرمان فرم پر کردم وتقاضا دادم، ولی در اردستان زندگی میکنم که حتی ودیعه پیش برای منزلم ندادم و نداشتم
الان چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
خدا فقط اقا امام زمان را به داد مردم برسونه او که بیاد همه چی حله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۷ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
خبری یه کار کن جون مادرت برسان به وزیر
1.ببین در مملکت چند نفر خانه می خواهند متاهل و مجرد، هر شهر و استان و روستا چند نفر هستن
2.سطح بندی کنید از نظر مالی، طبق مدارک و شواهد
3.مکان زندگی طرف مشخص باشه، همون جا بهش مسکن بدهند که کار می کنه 5 سال از کجا بیاره طرف؟
4.شرایط رو یه جور نبینند مگه زندگی همه یکی است
5.تو رو جون مادرتون مسکن بسازید 60 متر ولی وجدان داشته باشید و دزدی نکنید
Iran (Islamic Republic of)
دربدر
۲۱:۰۶ ۲۰ مهر ۱۴۰۰
اگه ۴۰ ملیون داشتم الن دربدر نبودم
Iran (Islamic Republic of)
شریف خالقی
۱۹:۰۹ ۲۰ مهر ۱۴۰۰
اگه واسه مردم بی بضاعت و کم درامد هست،چرا اینقد قیمتش زیاد کردند،،اقا این عدالت نیست،،این ظلم به مردم بی بضاعت هست،،،حداقل تسهیلات بیشتر با اقساط بیشتر به مردم بدید،اگه مردم بی بضاعت پول داشتند که خودشون خونه درست میکردند،،،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۲۰ مهر ۱۴۰۰
من الان ۱۲سال است که توی بندرعباس سکونت دارم و هیچ برگه قرارداد رسمی که کد رهگیری داشته باشه ندارم، چطور میتونم ثابت کنم که من این همه وقت اینجا بودم؟! شرایط احراز سکونت در یک شهر به جز اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری، چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟! لطفا یکی راهنمایی کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
مدرک تحصیلی بچه ها ک اونجا درس خوندن یا اگه بیمه واریز کردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۲۱ مهر ۱۴۰۰
کد ملی خودت یا خانواده نشون میده
۱۲۳۴
آخرین اخبار