در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

تعلل در اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد/ آیا ترم جاری برای دانشجویان ارشد فشرده می‌شود؟

سال تحصیلی جدید دانشجویان در حالی آغاز شده که نتایج نهایی کارشناسی ارشد برای دانشجویان نوورود هنوز اعلام نشده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سال تحصیلی جدید امسال نیز همچون سال گذشته با وجود ویروس کرونا آغاز شده است، اما تفاوت آن با سال گذشته موضوع واکسیناسیون دانشجویان که همین موضوع سبب چالش‌هایی برای بازگشایی دانشگاه‌ها شده است.

طبق گفته زلفی گل وزیر علوم با انجام و اتمام روند واکسیناسیون دانشجویان، دانشگاه به زودی آموزش حضوری را برگزار خواهند کرد، او در این باره اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مقرر شده دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهرماه و دانشجویان مقطع کارشناسی از ۱۵ آبان ماه به صورت حضوری در کلاس‌های درس فعالیت داشته باشند.

او با اشاره به ضرورت چابک‌سازی سیستم اداری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها گفت: این موضوع مهم باید سرلوحه فعالیت دانشگاه‌ها قرار گیرد. نسبت اعضای هیئت علمی به یاوران علمی (کارکنان) باید نسبت یک به یک باشد و برای رسیدن به این شاخص باید تلاش کنیم. امروزه توسعه فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک شرایطی را رقم زده است که رسیدن به این شاخص میسر است.

او با تأکید ویژه بر افزایش بهره‌وری در سیستم آموزش عالی اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید برای افزایش بهره‌وری برنامه داشته باشند، لذا باید آرزو‌ها و اهداف بزرگ خودمان را در دانشگاه تعریف کنیم و بر اساس آن برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کنیم.

زلفی‌گل افزود: تقاضا می‌کنم رؤسای دانشگاه‌های تراز اول که از نظر تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رتبه‌های برتر دارند در بحث توسعه فناوری، بهره‌وری و ارتقاء شاخص‌های علمی، سرانه خود را بالا برده و با دانشگاه‌های برتر سایر کشور‌ها مقایسه و رقابت کنند.

تعلل در اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد/ آیا ترم جاری برای دانشجویان ارشد فشرده می‌شود؟

او با اشاره به فصل تدوین لایحه بودجه در دولت، گفت: معاونان اداری، مالی و مدیران بودجه در دانشگاه‌ها رایزنی‌های لازم را برای جذب اعتبارات با سازمان برنامه و بودجه داشته باشند.

وزیر علوم عنوان کرد: با توجه به شرایط سخت و حساس کشور، بخش عمده بودجه صرف پرداخت حقوق و مزایا به کارکنان می‌شود، و لذا بودجه‌ای برای اجرای برنامه‌های راهبردی وجود ندارد که این مشکل را باید مرتفع کنیم و ما هم به سهم خود تلاش می‌کنیم در لایحه بودجه سال آتی وضعیت دانشگاه‌ها را متفاوت ببینیم.

زلفی‌گل با تاکید بر اینکه نباید ردیف بودجه فرهنگی و پژوهشی دانشگاه‌ها صرف اموری به جز امور پژوهشی و فرهنگی شود، اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که ردیف بودجه این دو بخش را افزایش دهیم.

این درحالی است که علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: مطابق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا که در دهم مهر اطلاع رسانی شد، آموزش حضوری تمامی دانشجویان کارشناسی ارشد از ۱۵ مهرماه و دانشجویان کارشناسی از ۱۵ آبان باید در دانشگاه‌ها شروع شود.

او افزود: طبیعتا اجرای این مصوبه باید به صورت تدریجی انجام شود، در واقع به دلیل این که مصوبات این ستاد قانونی است؛ بنابراین ملزم به عملی کردن آن هستیم و باید فرآیند آموزش حضوری را آغاز کنیم.

خاکی صدیق تصریح کرد: اگر شرایط فراهم نباشد دانشجویان نمی‌توانند ۱۵ آبان به صورت حضوری آموزش ببینند، یعنی تمامی دانشجویان باید واکسینه شوند تا بتوانیم آموزش‌های غیر حضوری را به حضوری تبدیل کنیم؛ چرا که یکی از الزامات حضور در کلاس‌های درس این است که دانشجویان حتما دو دز واکسن را تزریق کرده باشند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: استادانی هم که برای آموزش‌های حضوری قصد تدریس دارند، باید حتما دو دز واکسن را دریافت کنند، در صورت مهیا بودن چنین شرایطی می‌توانیم آموزش‌های حضوری را آغاز کنیم.

تعلل در اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد/ آیا ترم جاری برای دانشجویان ارشد فشرده می‌شود؟

خاکی صدیق درباره وضعیت خوابگاه‌ها از ۱۵ آبان در صورت بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌ها در حال برنامه ریزی هستند تا بتوانند شرایط حضور دانشجویان را در خوابگاه‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مهیا کنند.

او گفت: وقتی می‌گوییم بر اساس پروتکل محدودیت وجود دارد؛ چرا که خوابگاه‌های ما از نظر امکانات خوابگاهی محدود هستند؛ بنابراین همه این موارد نتیجه این است که همه ما باید در انتظار یک حضور تدریجی باشیم، یعنی دانشگاه‌هایی که آمادگی حضوری شدن کلاس‌ها را دارند از ۱۵ آبان می‌توانند آموزش‌های خود را با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی آغاز کنند.

در کنار تمامی این چالش‌ها برای بازگشایی دانشگاه‌ها و آموزش حضوری یا مجازی؛ داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد همچنان در انتظار نتایج نهایی کارشناسی ارشد خود هستند و همین موضوع سبب افزایش استرس و نگرانی دانشجویان نو ورود ارشد شده است.

طبق گفته سازمان سنجش نتایج آزمون کارشناسی ارشد، هفته آخر مهرماه اعلام می‌شود، تعدادی از داوطلبان می‌گویند، از زمانی که نتایج نهایی اعلام شود تا ثبت نام در دانشگاه و انجام فرآیند آن حداقل ۱۵ روز طول میکشد، این درحالی است که در دی ماه آزمون‌های پایان ترم آغاز می‌شود و همین موضوع بدون شک باعث فشرده شدن کلاس‌ها و آزمون‌ها می‌شود.

بنابراین با در نظر گرفتن احتمالی شدن تمامی این اظهارات، بهتر بود، سازمان سنجش و سایر مسئولان مربوط به این امر اقداماتی را برای زودتر اعلام شدن  نتایج نهایی کارشناسی ارشد در نظر می‌گرفتند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
کلاسا اگه قرار محازی باشه اکی مشکلی نیست.ولی خدایی امتحانات باید حضوری بشه.چون خیلی خیلی ظلم میشه در حق کسی که میخونه و حقش ۲۰ هست اما اساتید به دلیل مجازی بودن نمره نمیدن
Iran (Islamic Republic of)
مهدی محسنی
۰۰:۴۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مخاطبان محترم به نظر من آموزش مجازی بسیار ناکارآمد هست مخصوصا در سطح آموزش عالی من که دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی هستم و به تازگی فارغ التحصیل شده ام بسیار سخت مطالب درسی را متوجه میشدم تازه من دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی بودم که سطح و اعتبار بسیار پایینی داره حالا شما حساب دانشگاه های تراز اول رو بکنین با اون اساتید به شدت سختگیر و عصبی و در نظر بگیرین که چقدر در آموزش مجازی میتونن فاجعه بار تدریس کنن من اتفاقا کنکور ارشد دادم ولی ترجیح میدم امسال هم ثبت نام نکنم تا این وضع حضوری و مجازی تکلیفش مشخص بشه و ترجیحم اینه که سال آینده کنکور دوباره شرکت کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
من موافق اموزش مجازی ام. تو این شرایط نامعلوم کرونا امیدوارم مجازی باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
چقدر نتیجه اش دیر میاد خدایا بخدا چندین تا کشته دادیم نتیجه ارشد هنوز نیومد چی شد دیگه یکمم به فکر مردم باشید تعلل باعث تغییر سرنوشت یک نفر ممکنه بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
پس این جوابا کی میاد دیگه؟ بابا من مردم از استرس، پس سازمان سنجش چکار میکنه آخه
Iran (Islamic Republic of)
سرباز
۱۶:۵۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
ورودی جدید ارشد کی قراره واکسن بزنن؟مجازین یا حضوری؟هنوزم امار کرونا روز ب روز بیشتر میشه.خوابگاه و کتابخونه و سالن مطالعه ام ک به مملو بودن مشهوره پس چجور همه جا میشن؟نکنه دانشحو زیاده میخواید کرونا بگیرن بمیرن کم بشن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
وای خدا باز دانشگاهها حضوری میشه و باز بدبختی شروع میشه باز سروکله زدن با آموزش که همه تلاششون رو میکنن کار دانشجورو راه نیندازند سروکله زدن با حراست که دنبال بهانه میگردند به آدم گیر بدهند یه روز میگن چرا کارتت واضح نیست یه روز چرا زود اومدی یه روز چرا دیر میخوای بری یه روز چرا اینجا نشستی و..... حراست دانشگاه عملا زندان بانان بی رحم یا سربازان پرنس جان بهشون بگن بهتره از همه بدتر اساتید که اصلا هیچ منطقی رفتارهاشون نداره غالبا و سر نمره و حضور غیاب و کرو و.... همیشه درگیرند با دانشجو دوباره دعوا با اتاق بغلی خوابگاه سر سروصدا و .... کاش همیشه مجازی بود دانشگاه!
Iran (Islamic Republic of)
پسر ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
شما دانشگاه افسری درس می خونی؟ وضعیت دانشگاه خودتو به دانشگاه های دیگه نسبت نده
Iran (Islamic Republic of)
saeid
۱۳:۱۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
اساتید دانشگاهها یکمی بهشون رو دادن حسابی خودشونو گم کردن و با دانشجو مثل برده رفتار میکنن . خیلی بد صحبت میکنن. باید به این موضوع رسیدگی بشه. استاد حق توهین و بی ادبی و بد رفتاری با دانشجو رو نداره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
مسئولین انگار اصلا تو باغ نیست و واقعا نمیدون چه خبره توی دانشگاهها بزارید چند نمونه شو براشون روشن کنم
در روزهای عادی که کرونا نبود گیر تعداد قابل توجهی از دانشجویان تا مدتی بعد از شروع ترم خوابگاه نمیومد با اینکه خابگاهها هر اتاق رو پر از دانشجو میکردن به گونه ای که در یک اتاق کوچک بین 4 تا 8 نفر ساکن میشدند ! الان که کروناهم هست و مشکلات مالی دانشگاهها سر به فلک میکشه که دیگه معلومه چه خبر خواهد شد!
دانشگاهها اینقدر بی پول و بی اخلاق هستند که به جای تربیت دانشجو به تیغ زدن دانشجو رو آوردن به ویژه در دانشگاههای دولتی از هر راهی برای تیغ زدن دانشجو استفاده میکنند به گونه ای که سپردن به اساتید امتحانات رو به بدترین شیوه ممکن برگزار کنند تا دانشجویان غالبا مردود و مشروط و اخراج شوند و دانشگاه بتواند طبق قوانین ازشان پول بگیرد و کمی از بودجه دانشگاه تامین شود! خودم ندیده بودم باورم نمیشد بعد از امتحان رفتم پیش استاد گفتم استاد این سوالایی که دادید اصلا ندیده بودیم ما و اونم با کمال بی ادبی بهم گفت من اصلا درس ندادم اینارو!!!! برای تیغ زدن دانشجو از طریق جریما انصراف و اخراج با اجرانکردن قانون وزارتخانه علوم نمره دروس افتاده را حذف نمیکنند و اجازه حذف درس را برای نمرات افتاده نمیدهند درحالی که هر دانشجو مطابق قانون اجازه حذف اضطراری یک درس را دارد! خلاصه بگم اگر یک روز مجلس بخواد از دانشگاههای دولتی تحقیق تفحص کنه چیزهایی خواهند یافت و ظلم هایی رو خواهند دید که باورشان نخواهد شد و دهها فیلم سینمایی میتونن بسازن فقط باید بگم خدا ازشون نگذره اون دنیایی هم هست و خدا روزی حق ماها رو ازشون خواهد گرفت
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۲:۳۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
آزمون فراگیرکی شروع میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
دبل
۱۵:۳۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
خدا بیامرزش ازمون کجا بوده همه چی طرح ساماندهی ۵۸۰هزار نیروی غیر رسمی از دستگاه رسمی میشن دیگ آزمونی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
اساتید و کارمندان دانشگاهها با دانشجویا بسیار بد رفتار می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
ببخشید کی دفترچه کارشناسی ارشدمیاد؟تاریخشو اعلام کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
کدوم کار بنده خدا کدوم دانشجو دختر خدا زده همش سر کاری بنده خدا چهار دختر دارم دوتاش پشت کنکوری دوتاشم تهران دکتر هستد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
اخی از دانشجویان دختر خوشگله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
ببخشید ولی ما خودمون دانشجو دانشگاه دولتی و تراز اول کشور بودیم و به چشم دیدیم ارزش سگ های دانشگاه بیستر از دانشجویان است نزد مسئولین و کارمندان دانشگاه! دانشجو کمترین اهمیتی برای اساتید و مسئولین دانشگاه ندارد. در دانشگاه ها هر که دانشجویان را بیشتر اذیت کند مقام و منصب بالاتری میگید اینا رو دیدیم که میگیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
تعلل نیست توطئه هست مثل نتایج کنکور که چند روزی عقب انداختند و معجزه ها ازش؟در آمد با کاهش شرکت کننده گان و افزایش صندلی ها چطور شد رتبه ای که پارسال پزشکی قبول شده بود امسال پیراپزشکی هم روزانه قبول نشد و در عوض سهمیه داران با رتبه هایی افتضاحته از پارسال در محل هایی بهتر از پارسال پذیرفته شدند با درصدهاي تک رقمی و ۵ و ۶ درصد زده در رشته پزشکی قبول شدن واقعا معجزه هست اینها با این سطح سواد خدا می داند چه پزشکان حاذق خواهند شد مثل نمکی که با روزانه چند صد کشته باز امید داشت واکسن ایرانی بیاورد و مردم را نجات دهد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
کاشکی زودتر همه سهمیه‌ها در همه رشته‌ها حدف میشد
یعنی مسئولان به این درجه از عدالت میرسن؟
Netherlands
ناشناس
۰۷:۵۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
اون همه کسانی که مدرک ارشد دارن کار درست کردید؟ تند تند دانشجو میگیرید
آخرین اخبار