باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

طرح محرمانه ماندن اموال مسئولان؛ خوب یا بد؟

در چند روز اخیر موضوع مصوبه مجلس درباره محرمانه بودن اموال مسئولان حواشی زیادی در پی داشته است.

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، خبر مهر تأیید مجلس بر مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام روی محرمانه و امنیتی‌ماندن اموال مقامات و مسئولان به ظاهر ساده بود، اما در واقعیت حواشی زیادی ایجاد کرده به گونه ای تردید ها پیرامون اقدامات نمایندگان و تلاش در راستای احقاق حقوق عامه در هاله ای از ابهام قرار گرفت. 

ماجرای محرمانه بودن اموال مسئولان چیست؟

موضوع ثبت اموال و دارایی مسئولان به اصل ۱۴۲ قانون اساسی برمی گردد. در سال ۸۴ در قانون برنامه ششم توسعه کل کشور، مجلس طرحی برای رسیدگی به اموال مسئولان به عنوان "از کجا آورده‌اید" را به قانون تبدیل کرد که بر اساس آن مسئولان عالی‌رتبه اموال‌شان را اعلام می‌کنند.

بر طبق اصل ۱۴۲ قانون اساسی رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنها ذکر شده و بر این اساس باید دارایی مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی شود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.

اما نمایندگان مجلس هشتم در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ جهت تسری این اصل قانون اساسی به دیگر مسئولان، قانونی را تصویب رساندند که به موجب آن تمام مقامات و کارگزاران کشوری اعم از شهردار، رئیس‌جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس، فرمانداران و ... باید اموال خود را به قوه قضائیه اعلام کنند که این مصوبه در شورای نگهبان به دلیل مغایرت با قانون اساسی رد شد و پس از رفت و برگشت میان مجلس و شورا و به دلیل اصرار مجلس شورای اسلامی، این مصوبه برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد.

پس از ۳ سال مسکوت ماندن آن در آبان ماه سال ۱۳۹۴ این مصوبه مجلس با اصلاحاتی همچون افزودن قید محرمانگی به تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید و به موجب ماده ۵ این قانون که در مجمع به آن الحاق شد، «فهرست دارایی‌های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آیین‌نامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده» و در آن برای افشا و انتشار آن مجازات تعیین شد.

این قانون در آذرماه سال ۱۳۹۴ برای اجرا ابلاغ شد و براساس ماده ۶ این قانون، قوه قضائیه موظف می‌شد حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، آیین‌نامه اجرایی آن را تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه ابلاغ کند که متاسفانه با مسکوت ماندن آن در قوه قضائیه در نهایت آیین نامه اجرایی این قانون به منظور اجرا در خردادماه سال ۱۳۹۸ از سوی ریاست قوه قضائیه ابلاغ شد. به موجب آیین‌نامه ابلاغی این قانون و به استناد ماده ۵ آن که اطلاعات مسئولان را محرمانه تلقی کرد، در بند ۲ آیین‌نامه این قانون سامانه‌ای «با رعایت ساز و کارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت داده‌ها» برای ثبت اموال مسئولان راه‌اندازی شد که مسئولان اموال خود را به دستگاه قضا برای ثبت در این سامانه اعلام کردند.

هیس؛ اموال مسئولان را فریاد نمی زنند!


بیشتر بخوانید


همچنین با استناد به ماده ۵ قانون مجلس، در بند ۸ آیین‌نامه ابلاغی دستگاه قضا اعلام شد، فهرست دارایی مقامات مسئول و سمت‌ها و مشخصات افراد مشمول و اسناد و اطلاعات مربوط به آن که به قوه قضائیه ارائه می­‌شود، محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است و برای متخلفان از ثبت کامل دارایی‌ها در سامانه به موجب بند ۱۹ آیین‌نامه این قانون، تعقیب کیفری توسط دادستان پیش‌بینی شد. البته در بند ۱۸ این آیین‌نامه، حق به رئیس قوه قضائیه داده شد تا نتیجه بررسی اموال و دارایی مسئولان ذکر شده در اصل ۱۴۲ قانون اساسی را منتشر کند.

واکنش نمایندگان مجلس به مُِهر محرمانگی

علی علیزاده دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس انقلابی هیچ‌گاه به دنبال تصویب این طرح نبوده، گفته که این موضوع از اساس کذب است. او با رد شایعات در فضای مجازی مبنی بر تصویب قانونی برای محرمانه‌ماندن اموال مسئولان گفته که چنین موضوعی اصلا در مجلس مطرح نشده و با روی‌کارآمدن مجلس انقلابی جریان معاند نظام خط تخریب خود را برای سست‌کردن اراده مجلس شروع کرده است.

احمد امیرآبادی‌فراهانی نماینده مجلس هم در توئیتر نوشت: ‌«مجلس هشتم مصوب می‌کند همه مسئولان کشور اموال خود را اعلام نمایند. شورای نگهبان آن را مغایر قانون اساسی می‌داند. با اصرار مجلس هشتم مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت فرستاده می‌شود و بعد از مدتی با قید محرمانه تأیید می‌شود. این چه ربطی به مجلس یازدهم دارد؟».

بهروز محبی‌نجم‌آبادی نماینده مردم سبزوار  نیز در این باره گفته است: درخواست این موضوع در دوره گذشته مجلس انجام شده و مربوط به این دوره نبوده است. قطعا مجلس یازدهم به‌شدت مخالف این محرمانگی اموال مسئولان است.  شفافیت آرا و اموال را پیگیری کردیم و هیچ مانعی برایمان وجود ندارد که مخالفت خودمان را نسبت به محرمانه‌بودن فهرست اموال مسئولان اعلام کنیم.

هیس؛ اموال مسئولان را فریاد نمی زنند!

اطلاعات مالی مسئولان باید محرمانه باقی بماند

حجت الاسلام و المسلمین حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفته است: طرح مجلس برای نظارت بر اموال مسئولان و بحث ممنوع الخروجی مسئولان بعد از اتمام دوره ماموریتشان بررسی و  کلیه مراجعی که به نحوی در مسایل مالی مسئولان دخالت دارند مثل وزارت اقتصاد و بانک‌ها و موسسات پولی و بانکی و همچنین سازمان بازرسی کل کشور نیروی انتظامی، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان ثبت اسناد و ... موظف هستند که کلیه اطلاعات اطلاعات خود را در سامانه‌ای که در قوه قضائیه شکل می‌گیرد قرار بدهند و در اختیار این سامانه قرار بدهند.


بیشتر بخوانید


عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس خاطر نشان کرد: آنچه از اطلاعات مسئولان در این سامانه قرار می‌گیرد باید از نظر امنیتی، محرمانگی و حفاظتی و موارد و مسائلی که در اطلاعات سپاه رعایت می‌شود حفظ شود و باید اطلاعات ریز در اختیار قوه قضائیه قرار بگیرد و نباید در جامعه منتشر شود.

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره قانون محرمانه بودن اموال مسئولان

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به این مسئله اظهار کرد: در خصوص طرح رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان متن جدیدی به تصویب مجلس نرسیده و مصوبه فعلی نیز مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است و چنان‌چه مصوبه‌ای خلاف شرع و قانون اساسی نباشد حتما شورای نگهبان آن را تایید می‌کند. در حال حاضر قانون حاکم، قانون مجمع است و باید دید آیا مصوبه‌ای در مجلس به تصویب می‌رسد یا نه. شورای نگهبان پیشتاز ثبت دارایی و اموال مسئولان در سامانه بود.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص هماهنگی مجلس و شورای نگهبان در زمینه محرمانه بودن اموال و دارایی مسئولان نیز گفت: طبیعتاً دستگاه‌هایی که وظایفشان در یک راستاست، با یکدیگر تعامل دارند اما هماهنگی خیر. ما و مجلس با یکدیگر هماهنگی نداریم و هر نهاد، مستقل عمل می‌کند و اینها نمایندگان مردم هستند و در هر زمینه‌ای که بخواهند می‌توانند قانونگذاری کنند.

هیس؛ اموال مسئولان را فریاد نمی زنند!

مجلس مصوبه‌ای درباره محرمانه بودن اموال مسئولان ندارد

سید نظام الدین موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز در این باب گفته است: در مجلس یازدهم مصوبه‌ای درباره محرمانه بودن یا نبودن اموال مسئولان نداشتیم، بلکه موضوع مطرح شده در رسانه‌ها مربوط به بررسی طرحی در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس است که هنوز هم در این کمیسیون به تصویب نهایی نرسیده و به صحن مجلس هم نیامده است. این موضوع به بررسی طرحی تحت عنوان قانون رسیدگی به اموال و دارایی‌های مقامات و مسئولان در اردیبهشت ماه سال ۹۱ در مجلس نهم باز می‌گردد.

موسوی گفت: بسیاری از نمایندگان از ابتدای کار مجلس اموال خودشان را اعلام کردند که قابل بررسی است، اما به لحاظ حقوقی و قانونی بر اساس اصل ۱۴۲ قانون اساسی موضوع تنها، رسیدگی است و نه انتشار عمومی اطلاعات؛ در گذشته هم طبق همین اصل دارایی‌ها و اموال مسئولان بررسی می‌شد، اما هیچ گاه انتشار عمومی نمی‌یافت.

وی افزود: محرمانه بودن اموال مسئولان به معنی عدم بررسی افزایش به ناحق آن پس از دوران مسئولیت نیست و رسیدگی به اموال آن‌ها از سوی مجلس، نظام و همه دستگاه‌ها مورد تایید است منتها از ابتدا قوه قضائیه مرجع رسیدگی به این اموال بوده است و این طور نیست که پیش از این اطلاعات اموال مسئولان انتشار می‌یافته و اکنون مجلس یازدهم جلوی آن را گرفته باشد.

مجلس یازدهم برای محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه‌ای نداشته است

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفته است: مجلس یازدهم برای محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه‌ای نداشته است، فرآیند تصویب قانون در مجلس کاملا مشخص است و نمایندگان در این خصوص تصمیمی نگرفته اند، این تصمیم مربوط به مجلس هشتم است و در فرآیند دیگری بررسی و تصویب شده است.

هیس؛ اموال مسئولان را فریاد نمی زنند!

قوه قضائیه در کدام بخش پازل شفافیت اموال مسئولان است؟

بر اساس این قانون قوه قضائیه ملزم به راه اندازی سامانه ای شد تا مسئولان اموال و دارایی های خود را در آن ثبت کند. سامانه ثبت دارایی مسئولان روی شبکه ملی قرار گرفته و مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور می‌توانند دارایی و اموال خود را اظهار کنند. مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از دریافت حساب کاربری «ثنا» از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، لازم است تا دارایی‎ ها و اموال خود را در سامانه مذکور اظهار کنند. در ابتدای راه اندازی این سامانه اعلام شده بود بیش از ۲۵۰ هزار مسئول و مقام کشوری و لشکری باید اطلاعات مالی خود را در این سامانه ثبت کنند.

۲۶ نفر از ۳۶ نفر

ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه در باره این سامانه  گفت: از ۳۱ نفر مسئول دولت سابق، ۲۶ نفر دارایی پایان مسئولیت خود را به قوه قضائیه اعلام کردند که به سایر افراد نیز اعلام شده دارایی‌های خود را اعلام کنند؛ در مورد مسئولین دولت فعلی نیز ابلاغ شده که هر چه سریع تر اموال و دارایی‌های خود را در بدو شروع خدمت به دستگاه قضا اعلام کنند. تعداد مسئولینی از قوه قضائیه که باید اموال خود را در سامانه ثبت کنند حدود ۱۲ هزار نفر است که اکثریت قریب به اتفاق این افراد دارایی خود را اعلام کرده‌اند. 


بیشتر بخوانید


هیس؛ اموال مسئولان را فریاد نمی زنند!

در مجلس یازدهم چه خبر است؟

اکنون طرح نظارت بر مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در مجلس و در کمیسیون حقوقی قضائی در حال بررسی است تا تطبیق اموال و دارایی‌های مسئولان، صرفا به خوداظهاری مقامات محدود نشده و از مسیرهای متعدد دیگری این اطلاعات اخذ شود و مجلس یازدهم با تنوع بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد. در حقیقت براساس طرح مذکور سازمان‌ها موظفند، اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در سامانه قوه قضائیه مانند گذشته به اشتراک بگذارند و محرمانه بودن آن با عنایت به رفت و برگشت گذشته بین مجلس هشتم و شورای نگهبان و در نهایت مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

ضمن اینکه این طرح اکنون در حال رسیدگی و بررسی در کمیسیون تخصصی است و مواد آن هنوز به طور کامل تصویب نشده و پس از تصویب و نهایی شدن به صحن علنی برای بررسی ارسال خواهد شد که در آنجا نیز براساس پیشنهادات نمایندگان امکان اصلاح و تغییر وجود دارد. باتمام این تفاسیر باید متذکر شد که  مجلس نه‌ تنها تصمیمی برای محرمانگی اموال مسئولان نگرفته، بلکه بر اساس الزام قانونی حرکت می‌کند که در گذشته توسط مجمع تشخیص مصوب شده و حالا با تنوع‌ بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد.

ایستگاه پایانی محرمانه بودن، اموال مسئولان مجلس یا مجمع تشخیص!؟

شاید اجزای اموال مسئولان را بتوان محرمانه تلقی کرد اما «حجم کل» و «تغییرات» دارایی مسئولین نباید برای عموم مردم محرمانه باشد. مسئول در جمهوری اسلامی از بیت‌المال ارتزاق می‌کند و حق مردم آگاه‌بودن به آن است. مهم‌ترین اثر آن هم جلوگیری از به‌انحراف‌رفتن مسئولین است.  با این وجود  باید در نظر داشت براساس تفسیر حقوقی شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی در یک بازه زمانی مشخص و طولانی حق اصلاح یا تغییر مواردی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبات قبلی مجلس اضافه می‌کند را ندارد. لذا مجلس در حال حاضر و به این سادگی‌ها امکان اصلاح و تغییر قید محرمانه ماندن سامانه مذکور که مجمع تشخیص مصلحت نظام به قانون مجلس هشتم اضافه کرد را ندارد.

گزارش از زهرا قاسمی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عزت
۱۰:۲۰ ۰۵ اسفند ۱۴۰۰
افشاگری در مورد اموال مسئولین جرم است، اینقد در مورد اموال مسئولین حساس نشوید!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
بقول شاعر میگه : والا بخدا قسم این انقلاب مفت و مجانی بدست ما نرسیده
ما باید پاسدار خووووون شهدا باشیم
اوناییکه در خط امام نیستند خون شهدا رو پایمال می کنند
.........................!!!
صیانت از خون شهدا یا از ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
با قبول اینکه فعالیت اقتصادی منتهی به کسب پول و درآمد می شود و این درآمد خود را در حساب اشخاص حقیقی و یا حقوقی نمایان می سازد، لذا ذینفعان اقتصادی و غول های اقتصادی را می توان از میزان دارای هایشان شناخت، این افراد کسانی هستند که وضعیت موجود اقتصادی به نفع ایشان بوده و با هر گونه تغییر فرایندهای اقتصادی که ضد منافعشان باشد مخالفت می نمایند و به صورت محسوس و یا نامحسوس از قدرت مافیای خویش در «عدم تحقق راهکارهای اقتصادی به نفع منافع ملی» اقدام موثر می نمایند. راهکار چیست؟ 1-پاسخ در علنی نمودن مافیای اقتصادی کشور و خروج آنها از قدرت و برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی در صحن علنی دادگاه می باشد. محرمانه بودن اموال و دارایی های مسئولان مانع از شناسایی ذینفعان اقتصادی می شود، با توجه به اینکه رییسی در زمان تصدی ریاست قوه قضاییه بر محرمانه بودن دارایی های مسئولان تاکید داشته و اگر خوشبینانه ایشان را جزء مافیای اقتصادی لحاظ نکنیم، نمی توان حالا که ایشان در مقام ریاست جمهوری هستند انتظار داشته باشیم اقتصاد کشور، بدون باج دادن به مافیای اقتصادی درمان شود و در رفع مشکلات اقتصادی بهبودی حاصل گردد.2-لذا گام دوم، خنثی سازی افراد تاثیر گذار و بدون صلاحیت در تصمیمات حیاتی کشور می باشد، به عبارت دیگر نباید قوانین اساسی کشور اجازه اعمال سلیقه روسای سه قوه و یا رییس مجمع تشخیص مصلحت که به صورت موقت زمام برخی امور را در دست دارند را در این تصمیمات بدهد. و من الله توفیق
Iran (Islamic Republic of)
رهگذردنیا
۲۳:۵۶ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
توکشوری که برای ظهور منجی عالم بشریت دعا میکنند ودنبال عدالت وبرابری هستند پس چرا این همه تضاد درمسولینش دیده میشود دراول انقلاب کوخ نشین بودند والان کاخ نشین وطوری بیت المال راغارت کرده اند که نه تنها خودشون وفرزندانشان راازنظرمالی بسته اند بلکه هفت پشتشان هم ازنظر مالی درمذیقه نخواهند بود (هفت پشتشان هم با بیت المال آباد کرده اند خدا لعنتشان کند )روزی خواهد رسید که خواهد آمد آن خورشید پنهان درپشت ابر وبساط ظالمان وفاسدان رابرخواهد چید (الهم عجل الولیک الفرج )
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
ساختار کشور باید عوض بشه
Germany
اصولا" با شفاف سازی و افشاء سر مگو ، مشکل دارید !
۱۴:۵۰ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
من از خودم بخاطر این قانون "طرح محرمانه ماندن اموال مسئولان" خجالت می کشم!
چرا هنگام خواستگاری خانواده عروس می توانند بپرسند؟ ولی در این مورد محرمانه وبد!
اصولا" با شفاف سازی و افشاء سر مگو ، مشکل دارید !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
بابا اگه میخواهید ی نفر رو خراب کنید با عقل عمل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
علاوه بر دعای توسل دعای مجیر نیز بخوانید و تبلیغ شود یعنی مفاتیح الجنان و صحیفه سجادیه تبلیغ شود از اکنون اگر مقید باشید به تبلیغات اسلامی ناب 10 سال آینده خوشحال خواهید شد از این که پاداش تبلیغات اسلامی در پرونده اعمال شما است این مهم است که هر بنده ای دعای مجیر و دعای توسل میخواند یادتان باشد و ابزار تبلیغات شما نجات دهنده است.
و دعای کمیل و دعای ندبه يادتان باشد.
شما بلد هستید که ثواب دعای توسل خیلی خوب است.
صالحات.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
مجلس ااااااانقلابی یه طرح بگذارد برای مسئولین عزیر آنهم طرح صیانت از اموال مسئولین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۳ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
باید محرمانه بماند تا رغبتی برای نماینده شدن و تکاپو برای گرفتن پستهای مدیریتی کلان کشور وجود داشته باشد وقتی که یک نماینده و یا یک رئیس جمهئور و یاو وزیر نتوان در چند سال تصدی بدون ترس غارت کند که دیگر این پستها جزابیتی ندارد .نمایندگان به هیچ قیمتی حاضر نیستند اموالشان مشخص شود چون اوج فساد در کشور نمایان شده و ملت میفهمند که کسی به فکرشان نیست اینها به دنبال کار و کاسبی خودشان هستند یک عده مخلص هم که برای ملت صادقانه خدمت میکنند در عذابند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
یعنی بهترین کامنت این خبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
همه سرشون تو آخور خودشونه و برای نسل های بعدیشون ایران رو غارت می کنند
کسی هم چپ نگاهشون کنه باید زندانی بشه
Finland
ناشناس
۰۸:۰۸ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
دزدی اختلاس ظلم ستم حق خوری نامردی و هزاران خصوصیات دیگر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۱ ۲۷ مهر ۱۴۰۰
شفافیت اصل اول اسلامه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
وقتی عدم شفاف سازی درباره اموال مسئولین باشه فساد به وجود میاد ... نمیخوان اموالشان مشخص بشه که راحت تر دزدی کنن و حتی قانونیش هم کردن ؟؟؟!!! مثلا اینها نماینده ی مردم هستند ؟؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
لطفا اگر مدعی عدالت هستید ، شفاف سازی کنید .
نه اینکه اموال مسولان توسط مردم چرتکه زده شود ، اما باید یک نظارت اساسی هم وجود داشته باشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
دیگه دیر شده مگه اموال هم دیگه مونده
Canada
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
به اینخاطر دزدی .اختلاس .احتکار و زد وبند و پارتی بازی
آزادانه انجام میدهند و صاحب اموال حرام میشوند
باید قانونی را مجلس تصویب کند که
تمام اموال دولتمندان و اقوام درجه یک شون قبل از پست و مقام در سایتی ثبت شود
و بعد از ترک پست و مقام
در عیر اینصورت عدم شفاف سازی باعث این همه جرایم شده
و به هیچ دستگاهی هم جوابگو نیستند
بعد رای نمایندگان مجلس باید شفاف سازی شود
تا لااقل لیست دزدان بیرون اید که کی رای منفی داده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
ایشالا اموال مسئولین خراب بشه
ایشالا ایشالا ایشالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اعلام کنید یا نکنید همه میدونن خیلی خوردین . خدا از حولقومتون حق بینواها رو در بیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
خدا از حولقومتون حق بینواها رو در بیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
معلومه خوبه این سوال داشت.... مگه همه مردم زمان حضرت علی نمیدونستند ایشان چقدر مال و غیره داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
یا صاحب الزمان ادرکنا!مملکتی که به نام مبارک تو اداره میشه مسئولانش دارن دنبال راهی قانونی برای دزدی از بیت المال میگردن.اینها نه تنها انتظار ظهور وجود مبارکت را نمی کشند اگر ظهور کنی اولین مخالفینت از سرزمین ما خواهند بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
وقتی مولا و اسوه و امیر ما حضرت کرار می فرماید: من با این اسب و زره و شمشیر آمدم.اگر با چیزی بیشتر از اینها رفتم بدانید از خیانتکاران هستم.مگر این مسئولین ما زبانم لال از علی بالاتر هستن؟محرمانه ماندن یعنی جواز دزدی و اختلاس و رشوه و رانت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
چرا اخه چرا
چقدر نخوریم و نپوشیم تا پس انداز کنیم؟ کسی چرا به فکر ما جوانان نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
lk
۱۵:۴۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
این یعنی دزدان و غارتگران مملکت را اداره می کنند. همگیشان از فاش شدن اموال نامشروعشان ترس دارند.
Germany
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
خیلی حاشیه پردازی کردید تا این طرح را موجه جلوه دهید و عنوان کنید مراجع ذیصلاح مانند قوه قضاییه و غیره به اطلاعات اموال و دارایی مسئولین دسترسی دارد ولی متاسفانه موفق نیستید ! مردم این باور را ندارند . این طرح ها مکمل طرح های همچون صیانت از فضای مجازی است اصولا" با شفاف سازی و افشاء سر مگو ، مشکل دارید ! این اصل همان نظر علم الهدی است که گفته اند ، اگر فردی انقلابی فساد کرد افشاء نکنید ، خودزنی است !!! این نظر کاملا" گویا است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
چرا مثل منافقین، راست و دروغ را قاطی کردی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
حالا که نوبت خودشون شد مبارزه با فساد مالیده شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اتفاقا با توجه به این همه رانت و سو استفاده ها باید اموال و دارایی هاشون مشخص هم باشه
در ضمن ملت هم بدونن مسولینشون در چه شرایط مالی قرار دارن تا وقتی مسولین برای ملت آستانه تحمل تعریف میکنن ملت بتونن تصمیم درستی بگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اين مصوبه عملا پاكدستي، درستي و صداقت مسئولان رو زير سئوال برده !!!! مسئولي كه واقعا براي رضاي خدا ، دين اسلام و مردم كشورش ميخواد خدمت كنه مطمئناً دنبال جمع‌آوري اموال دنيايي نيست، پس ترسي از افشاي اون هم نداره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بهشت دزدان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
داداش قانون اساسی خیلی چیزا گفته هرچی بنفع خودتون رد میکنید اخه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
دقیقا.مسکن ارزان.اموزش رایگان و... تو قانون اساسی هست..چقد سعی در توجیه دارید.ولی مردم اگاه شدن.بسه دیگه.چرا مجمع تشخیص باید چنین مصوبه ای رو تایید کنه
Iran (Islamic Republic of)
رز
۱۳:۲۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
شفافيت سازی بشه ان شاءالله ببینیم مسئول کار آمد از مسئول ناکار آمد باید تشخیص داده بشه .ناکار آمد ها کدوم توان دزدی شون بیشتره
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۳:۲۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
بی زحمت یه طرحی هم حتما راه اندازی کنید برای اموال سرپرستان خانواده های ایرانی و خارجیهای مقیمان دائمی ایران اسلامی تا هر کس از سرپرستان ایرانیان و سرپرستان خانواده های مقیمان خارجی بینوا تهی دست درمانده بیچاره تشخیص داده شد بهشون تمامی امکانات به روز یک زندگی انسانی اسلامی معقولانه متعادل را بلاعوض بهشون بدهید و دلهاشون رو شاد کنید و از غم و غصه خوردن آزادشون کنید نجاتشون دهید و دنیا و آخرتتان را آباد کنید. و من الله توفیق .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر بشر دوستانه حقوق بشرانه خردمندانه عادلانه بدون تبعیضگریهای مختلف خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
شاید اولین متنی ازت دیده بودم کوتاه و خلاصه شده نوشتی برای همین نظرت رو قبول دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
خب تشکر میکنیم از مجمع و شورا و مجلس،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
انکس که پاکست .......چه حاجت به ناک است.
یه همچی چیزایی بود
اره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
از محاسبه چه باک است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اگر تازه درست اعلام کنند و به اسم این و آن نزنند و چون اکثرا به ثروت‌های باور نکردنی دست یافته اند نمی شود افشا کرد چون برای مردم معلوم می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
این اوصاف امام علی (ع) است:

مشرق- امیرالمومنین امام علی علیه‌السلام در بخشی از نامه تاریخی خویش به عثمان بن حنیف چنین می‌نگارند: آگاه باش هر پيروى را امامى است كه از او پيروى مى‌كند، و از نور دانشش روشنى مى‌گيرد.
پیشوای شما(علی بن ابی‌طالب) از دنیا به دو لباس کهنه و از خوراک به دو قرص نان بسنده کرده است.
آگاه باشید که شما هرگز توان آن را ندارید؛ ولی با زهد، پارسایی و تلاش و پاکی و استواری مرا یاری کنید.
به خدا سوگند من از دنیای شما طلا و نقره ای نیدوخته و از غنایم و ثروت های ان ذخیره نکرده و برای این لباس کهنه ام بدلی آماده نساخته‌ام. و از زمین آن یک وجب به خود اختصاص نداده و از این دنیا جز خوراک ناچیز بهره‌ای نبرده‌ام.
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۱۳:۱۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مردم بيچاره بايد برن اموالشون رو ثبت كنن؛بعد خودشون هر چي دارن پنهان كنن،نمرديم مجلس انقلابي رو هم ديديم.
((خدايا فقط خودت ظهور كن))
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
تمام مسئول ها؟
Iran (Islamic Republic of)
سنجش
۱۳:۰۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه ماندن یعنی چی؟ کسی که میخواد مسئول بشه ، باید ترس داشته باشه تا خلاف نکند ،یعنی ترس از سوءاستفاده از موقعیت که در آن قرار داره و باید فقط به فکر خدمت کردن به کشور و ملت باشه.
در چندساله گذشته شاهد بودیم که چگونه برخی از همین به ظاهر مسئولین بجای خدمت کردن و رفع مشکلات مردم ، به فکر آینده و جمع کردن اموال برای خود و اولاد خود بودن .
جدای از آن باید طرحی ایجاد شود به عنوان یکسال مسئول ، به این شکل که اون رئیس یا وزیر یا مدیر و معاون و یا مسئول یکجا یا قسمت ، از ابتدا شروع کار تا انتها زیر نظر باشد و طی این مدت اگر خلافی ازش سر زد ، ویا ناتوان بود و کار پیش نرفت ، سریعا برکنار شود و کسی دیگر جایگزین شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مجلس انقلابی!بیداری یا که خوابی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
در کما تشریف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
باید دید کی بد هستش کی خوب
میبینم تو مجلس طرحه شفاف سازی باید محرمانه باشه خوب اگر قراره شفاف باشه که محرمانه بودنش چیه اگر قراره محرمانه باشه که شفافیت معنی نمیده بگذریم حالا کم کم باید مقایسه کرد عدالت رو
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۳:۰۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مسعولان را بخوان بخاطر اموال نامشروعی که بعد از مسئولیت بدست اوردن بازداشت کنن
Iran (Islamic Republic of)
mfg
۱۳:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
با ابروی اسلام بازی نکنید
Iran (Islamic Republic of)
mfg
۱۳:۰۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
نظرات را انتشار بدهید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
خخخ چرا نباید محرمانه بماند سواله درست اینه چرا نباید محرمانه باشه چون اگر فاش بشه مردم میفهمن
Iran (Islamic Republic of)
mfg
۱۲:۵۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مسئولین از سرگردنه اومدند اطلاعات مردم عادی تو سایت ثبت شود اما مسئولین هرگز.چطوری باید بعضی مسئولین مفت خور ما را بچاپن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
از قدیم گفتن : آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.
شماها که از محاسبه یا حتی اعلام اموال خود می ترسید صددرصد اموال ناپاک در اختیار دارید
Iran (Islamic Republic of)
صباغی
۱۲:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
جلوی دزدی ها را نمی خواهید بگیرید اگه از یک نفر زیر 100 گرم مواد مخدر بگیرید پدرش را درمیارید وخدا میدونه چند سال حبس باید بکشه اما رئیس اسبق بانک مرکزی
اینهمه خیانت به اصل نظام و جیب ملت کرده فقط 10 سال حبس تعزیری باید اعدام میشد ؟؟؟؟از کدام کیسه می بخشید ؟؟؟؟؟
خیانت نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه بمونه بهتره چون اگر هم قرار باشه اعلام کنن واقعیت رو اعلام نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه بمونه بهتره چون اگر هم قرار باشه اعلام کنن واقعیت رو اعلام نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه بمونه بهتره چون اگر هم قرار باشه اعلام کنن واقعیت رو اعلام نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه بمونه بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
واقعیت رو اعلام نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اگر قرار باشه اعلام کنن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اموال مسئولان نباید محرمانه باقی بماند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
هیچ وقت اعلام نمی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
واقعا اعلام می کنن؟ بعیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اگه اعلام بشه که خوبه البته اگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
چرا باید محرمانه بماند .
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۳:۰۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اگه محرمانه نباشه // دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و به اسلام ضربه وارد میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
این هیاهو صرفا جهت پرت کردن حواس مردم از تورم، اختلاس های کلان، ناکارآمدی های دولت و ... است. وگرنه همیشه اموال مسئولان محرمانه بوده چیزی جدیدی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
همین الانشم به اسلام ضربه خورده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
خسته نباشی دلاور خسته نباشی پهلوان همین شکلی برین جلو..
Singapore
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
قبل از انتخابات مجلس شفاف بودن اموال مسئولین خیلی سوژه بود ! برای گرفتن رای .
Singapore
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مجلس شفاف بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
طرح خوبیه چون دست ثروت بادآورده خودشون و فک و فامیل و پست و مقامهایی که بین خودشون تقسیم می‌کنند رو بشه شاید کمتر مسوولی بشه پیدا کرد که حکم اعدام بهش نخوره. اصلا با این ثروت کشور الان مردم تو خوشی کامل بودن نه اینکه 70درصد زیر خط فقر باشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
این مصوبه فقط حامی غارتگران بیت الماله ، که به دست همین غارتگران به تصویب رسیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مجلس انقلابی
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۱:۴۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
این طرح مخفی ماندن دارایی مسئولین : دست آنها رو در اختلاس و دزدی و باند بازی کاملا باز میزاره بدون اینکه کسی و سازمانی از آنها بازخواست کند..چون همه شاهدیم که در این سالهای اخیر اکثر مسئولین و مدیران ارشد خودشان و یا نزدیکانشان خیانتهای بزرگی با بیت المال کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بدبخت ملت ایران
Germany
با این قانون دیگر ترسی از دزدی نجومی نیست
۱۱:۲۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
ایران را بین چند طایفه تقسیم می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
چه محرمانه بماند و چه نماند ملت ایران سالیان سال است می دانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
فعلا طرح صیانت از فضای مجازی واجب تره
Germany
سعید
۱۱:۲۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مردم عادی باید در هزار تا سامانه تمام اموال خود را اعلام نمایند تا بلافاصله یارانه و کمک معیشتی هایشان به هزار دلیل قطع شود...آن وقت آقایان وزیرو وکیل و مدیر و نماینده مجلس نباید هیچ اطلاعاتی از اموالشان جایی ثبت و گفته شود و محرمانه باید باشد....این دقیقا به معنی فساد و دزدی و حرام خوری وگناه است .... چگونه ادعای حکومت عدل علی (ع)را دارید ؟؟؟؟ تمام امید به زندگی و امید به آینده را با این گرانی ها و بی کاری و ....از جوانان ایران گرفتید.(خدا از شما که خون شهیدان را فراموش کردید نخواهد گذشت)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
از بس دروغ گفتن دیگه مردم حرف راستشون راقبول ندارند. جهنم فقط برای مردم عادیه مسئولان همیشه بهشت‌ هستند حتی با دزدی‌های کلان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
چه طرح خوبی حمایت کامل از دزدی کسی که این طرح رو به ذهنش هم رسیده باشه باید دستش رو قطع کرد این قوانین دارن راه دزدی رو تو کشور باز میکنن انشاله امان زمان بیاد تا ریشه ظلم برچیده بشه !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اموال رو مردم باید زیر نظر بگیرن نه قوه قضائیه
هر مسئولی هم که گفت نه این خونه مال نیست بیان و اتیش بزنن تا از این غلطا نکنن
لعنت خدا به این قوم دزد که شدن مدیر و مسئول کشور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بدبخت مردم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
سالهاس کسی رو به جمع خودشون راه نمیدن
دشمن مردم ایران هرچند فکر میکنم جز مسئولین نیستن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۵۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
باسلام.واقعا شما فکرمی کنیددرکشورما کسی چیزی نمی فهمدوهمه بیسوادن وفقط یک عده خاص سواددارند.مردمومن شمااگرهمان قوانین 50سال پیش رااجرایی ورعایت کنیدنیازی به این مسائل نیست.فقط وفقط کارکشورماشده مچ گیری.خوب الان فهمیدید آقای دکترقالیباف آنقدرسرمایه دارد(هرچندکه خودشان قبلا فرمودندکه چیزی ندارم)ودراین سرمایه جای بحث است ،واقعا چه کارمی کنید.واقعا بااین عزیزان مخلص اختلاصگر قبلی چه کردید

عزیزان بروید به تاریخ تولدشناسنامه تان دقت کنیدهمه ما در سرازیری عمرقرارداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اتفاقا می دانند که مردم می فهمند ولی مسئولین مردم را اندازه هم حساب نمی کنند. ارزش مردم در نزد مسئولین کم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
محرمانه ماندن اموال مسئولان راهی مطمئن جهت غارت بیت المال و فریب افکار عمومیست که الحق والانصاف طوری قانون اساسی را جفت و بست کردند و نوشتند کاملا در جهت منافع خودشان و غارت بیت المال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
از روز قیامت بترسید دولتیها اگر بخدا ایمان دارید ودزدیهای تان با پول مردم را مخفی نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
کدوم قیامت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
قیامت؟؟؟

سوختن شما در جهنم چه سودی به زجر کشیدن کنونی من دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۴۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
به اسم کشور و مردم
غنائم کشور داره به سرعت بین دوستان تقسیم میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
ه با اعلام اموال مسئولین مملکتی مخالف بود. چون خودش ون سرمایه های آنچنانی چپاول کردنده بود.
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۱۰:۴۳ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مردم اموالتان را در سامانه....وارد کنید وگرنه مالیات و جریمه به شما تعلق میگیرد.
کمی آنطرف تر مسئولین نگران نباشید شما اموالتان جایی درز نمیکند تا میتوانید مملکت و مردم را بچاپید...
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اون اموال دولت قبل بود كه بايد مردم ميدونستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
ند ... خودتان رو گول نزنید. مردم دارند شدیدا قضاوت میکنند مسولان رو و بدبین به وضعیت موجود و اینده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
تنها طرحی که صد در صد اجرا میشه با قدرت همین طرح محرمانه ماندن اموال مسولانه چون یه دونشون سالم در نمیرن اگر شفافیت باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
امام علی (ع) فرمود اگر آن چیزی که من قبل از حکومت کردنم دارم با انچه بعد از اتمام آن دارم اختلافی داشت پس من گناه کارم. پس اموالشون باید مشخص باشه همونطوری که اموال و دارایی های امامان و بزرگان مشخص بود
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۵۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
یک مسئول پاکدست در بین ایشان معرفی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
درووووووووووود بر مجلس و دولت انقلابییییییییییییی !!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
انقلابی
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۱۰:۲۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مسئولین ست و نباید ذره ای شفافیت داشته باشند. . . .
Iran (Islamic Republic of)
بهزاد
۱۰:۲۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
صداقت وجود ندارد مردم همیشه نامحرم بوده آمد اگه شفافیت باشه به ضررشان است لذا این قانون در رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص فاتحه اش خوانده میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بدتر از این دیکه چیزی نیست.محرمانه بودن + فساد بی حدوحساب.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
البته برای مسؤلان خوب!!!! چون به فسادخود ادامه میدهند!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
وضع کشور ادم رو یاد شکم پاره های انخ اهو کاهنان معبد در فیلم یوسف میندازه .......ً
این از اقتصاد و فسادهاتون این از فروش منابع کشور و مفت فروشی و باج دادنتون این از اقتصاد و درمانتان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
می گن fatf بده چون کشورهای غربی می فهمند.
در داخل هم بده چون مردم می فهمند.
خب لامصب به کدوم صراطی مستقیمی تو?
ما به کدوم ساز تو برقصیم.
قرار بر این بود حساب بانکی های تک تک ایرانیان رصد دائمی و لحظه ای شود که هیچ کس فرار مالیاتی نداشته باشد نگذاشتند اجرا شود.
قرار بود املاک و خانه و ویلاهای همه ثبت سامانه باشد و از خانه های خالی مالیات سنگین بگیرند نگذاشتند اجرا شود.
قرار بود به همه ی ایرانی ها بگویند چه قدر از یارانه ی کلی سالانه سهم دارند نمی گذارند بفهمند.
هر جا هم خانه مستضعف و محرومی رو حاشیه شهر و وسط بیابان پیدا می کنند خراب می کنند که چهره شهر و گشور را زشت نکند،زشتی شمایید بقیه اداتون رو درمی یارن.
انحصار خودرو و لوازم خانگی ایجاد کردند کارخانه های خاص در همین حین که کارخانه های قدیمی با کیفیت ایرانی را به تعطیلی کشاندند و واردات خارجی را هم ممنوع کردند.
اموال خودشان و بچه هایشان را هم که اعلام نمی کنند.
خودشان هم نداشنه باشند بچه هایشان حتما اقامت و تابعیت و حتی ملیت کشورهای غربی را دارند و می گویند برای اسلام و مملکت این کار را کرده اند.
شبکه های اجتناعی و مجازی را برای مردم فیلتر کردند و برای خودشان باز گذاشته اند.
گرانی بی داد می کند و هر روزه شده.تورم روزانه را باید اعلام کنند.
و...
این وسط مسئولین می گن چی کار کنیم رای بیاریم بازم می گن خب کل مملکت رو ناامید کنیم که گسی رای نده و فقط فامیل خودمون رای بدن که مطمئن بشیم رای می یاریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
احسنت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
درود بر شرف شما که اصل مطلب را گوشزد کردی . ولی گو گوش شنوا وچشم بینای بزرگان ومسئولین مملکتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
Fatfاز ترکمانچای هم بدتر است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
مردم به ذات درونیتان پی بردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
موقع حضور در انتخابات و هر چیزی که به حفظ نظام منجر میشود مردم محرم هستند و عزیز دل اما هر مسئول که در قانون هم مشخص شده قبل از تصدی پست باید موجودی اموال خود را اعلام کند و در آخر هم همچنین باید اعلام نماید تا نعلوم شود از کجا آورده شده
بابا ما تو مملکت اسلامی زندگی میکنیم خیر سرمون این همه دزدی و رشوه گیری و وطن فروشی و آخرش این همه سکوت چرا باید اینطوری باشه
یه نماینده و رییس جمهور وقتی دوران مسئولیتشان به اتمام میرسد چه خبره که تا آخر عمر شان باید حقوق دریافت نمایند چرا این همه دولت بزرگ شده و در همه جا دست دارد و باعث ایجاد رانت میگردد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
یکی از مشکلات مهم در کشور ما پدیده عدم شفافیت است. و در سایه چنین پدیده ای است که مشکلات زیادی رخ می دهد. کارکنان یک اداره از وضعیت پرداختی های همکاران و شیوه پرداختی ها باخبر نیستند. ملاک های تعیین مسئول و رئیس برای کسی مشخص نیست. دارایی های اشخاص معلوم نیست. و این عدم شفافیت باعث و بانی خیلی از گرفتاری ها است
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۹:۴۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
بسیار بد بین مسئولان و مردم فرق قائل شدن در کدام اسلام است؟ اسلام پیامبر و علی یا
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۰۱ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اینها یه اسلام دیگه آوردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
لعنت خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
اسلام اینها اسلام واقعی است شک نکن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۰
د.
داغ روی دل ما گذاشتی باشگاه خبرنگاران جوان
۱۲
آخرین اخبار