حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در جلسه هیات دولت با اشاره به وضع شاخص بازار بورس گفت: ادامه نوسانات بورس در زندگی مردم تاثیر می‌گذارد، لذا باید تدبیری اندیشید تا آرامش بر این بازار حاکم شود.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به وضع شاخص بازار بورس در روز‌های اخیر گفت: ادامه نوسانات بورس در زندگی مردم تاثیر می‌گذارد، لذا باید تدبیری اندیشید تا آرامش بر این بازار حاکم شود و مردم و سرمایه گذاران خُرد دچار نگرانی نشوند.

رئیس جمهور از سخنگوی اقتصادی دولت آقای خاندوزی خواست در این زمینه با مردم و سهامداران سخن بگوید تا منطق بازار بورس و چشم اندازآینده بهتر تببین شود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکل کم آبی در مناطق مختلف کشور گفت: تامین آب از منابع مختلف و صرفه‌جویی همه‌جانبه در بخش‌های صنعتی و کشاورزی برای مقابله با بحران کم‌آبی ضرورت دارد و حتما باید دنبال شود.

رئیس جمهور افزود: دولت به لحاظ تامین بودجه لازم برای استخراج آب از منابع ژرف از این موضوع حمایت می‌کند چرا که تامین آب برای مردم جزو اولویت‌های تخصیص بودجه است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ضمن تاکید به تمامی وزرا برای برگزاری نشست با نخبگان در هر یک از حوزه‌های تخصصی گفت: بهره‌گیری از دیدگاه‌های نخبگان به ویژه علما و مراجع عظام تقلید ضروری است چرا که ایشان خیرخواه مردم، مسئولان و کشور هستند و رهنمود‌های مراجع عظام تقلید همواره چراغ راه مردم و مسئولان است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
به مرز جنون رسیده
۱۰:۱۶ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
کسری بودجه پارسال را دولت قبل از جیب مردم در بورس برداشت کرد کسری بودجه امسال هم دولت فعلی از جیب مردم برداشت کرد.
اینو کی باید پاسخ دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
سرمایه مردم را یکساله در بورس نابود کردید آنوقت هر روز وعده یک ماه بعد می دهید.
Iran (Islamic Republic of)
مدبر
۱۰:۱۲ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
تدبیر کجا بود دو ماهه بازار هر روز منفی است مگه شما مسئول و ناظر بر زیر مجموعه خودتان نیستید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۰ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
بورس از فردا نزولي تر مي شود
با تدبير و صحبت با مردم رمز عملياتي است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
مگه قرار نشد بورس درست بشه و موجب نگرانی مردم نشه؟ ریزش بورس از ۷ شهریور اغاز شد یعنی از همون موقعی که دولت کامل تشکیل شد. روز ۴ شهریور اولین جلسه هیئت دولت برگزار شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۴ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
بورس پیشکش مواد غذایی قیمت هر روز گرونتر میشه برنج روغن لبنیات گوشت مرغ تخم مرغ...
Germany
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
زباله‌گردی، "شغل" هزاران نوجوان و کودک در سطح شهر تهران
در اعتراض به زباله‌گردی کودکان در سطح شهر تهران، دو میلیون و ۵۰۰ هزار بار در دو سه سال گذشته با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته شده است. حدود ۴۵۰۰ کودک، نوجوان یا بزرگسال در تهران برای امرار معاش در مخزن‌های زباله کار می‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
چرا آقای رییسی اینقدر در کنترل قیمت ها ما توان هست و خودرو همین طور در حال افزایش قیمت هست؟
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۱۲ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
من نوسان در بازار ندیدم فقط سقوط من نوسان در سبدم ندیدم فقط سقوط منطق بازار وقتی معنی داره که تو سهم لاشخور وجود نداشته باشه که الان بازار بورس ایران دست لاشخورهاست اگه به فکر من سهام دار هستید این فساد عظیم رو جمع کنید اون وقت اگه سهم من منفی خورد من ناراحت نمیشم خوب حتما دلیل داشته ولی الان خیلی از سهم ها بدون دلیل تکنیکالی و بدون دلیل فاندامنتال هر روز صف فروش برای چی چون شاخص منفی هستش پس چرا وقتی شاخص مثبت بود سبد من مثبت نشد ولی با شاخص منفی سقوط آزاد منطق در بورس وقتی معنا داره که یک سهم براساس تکنیکال و فاندامنتال حرکت کنه نه بر اساس خواسته بازیگران و حقوقیان انشاالله که حمایت شما مثل حمایت های دولت قبل نباشد!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
عدالت امام علي نداريم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۸ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
مردم ايران حامي اين انفلاب بودند
لطفا اين حامي گرانبها را از بين نبريد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
حمايت كنيد لطفا
از بورس
زندگي جوانان
اشتغال جوانان
آينده اين مردم رو از بين نبريد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
رشته ها گرایش ها و مسائل مختلفی در حوزه های مختلفی وجود دارد که که افراد سرشناس و متخصص و نخبه در ان حضور دارند و علما و مراجع جزیی از صاحب نظران در حوزه خوداند. علت خیلی از عقب ماندگی ها کنار گذاشته شدن متخصصان هر حوزه و دخالت بی جا و غیر حرفه ای صاحبان قدرت در همه مسائل بوده است. افراد متخصص با توجه به تخصص خود تلاش در بهتر کردن شرایط جامعه اند و حتما متخصصان خیرخواه رشد و تعالی جامعه خود در تمامی زمینه ها اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
بورس رو درست كنيد
خيلي از مردم عادي به واسطه دعوت و صحبت رييس جمهور قبل به اين بازار آمدند
اميدشان رو از بين نبريد .لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
آقاي رئيسي شما كه سرزده به همه جا مي روي به بورس هم بيا
۱۲۳۴
آخرین اخبار