۴۱ هزار تن سیب صنعتی در آذربایجان غربی خریداری شد

مدیرتعاون روستایی آذربایجان غربی گفت: ۴۱ هزار تن سیب صنعتی از ابتدای اجرای طرح خرید تضمینی این محصول توسط دولت، از باغداران استان خریداری شد.

شهریار حیدری مدیرتعاون روستایی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، اظهار کرد: از چهارم مهرماه سال جاری تاکنون دولت اقدام به خرید ۴۱ هزار تن سیب صنعتی از باغداران استان کرده است که روند مطلوبی داشت و تقریبا محصولی روی دست کشاورزان باقی نمانده است و این میزان خرید تقریبا سه برابرمیزان خرید کشوری است.

وی بیان کرد: خرید تضمینی سیب صنعتی در راستای حمایت از باغداران استان و همچنین به منظور جلوگیری از فساد و ضایعات سیب‌های تولیدی، افت قیمت‌ها و جلوگیری از واسطه گری و حمایت از تولید، در ۴۰ مرکز خرید درسطح ۹ شهرستان استان به مدت ۴۰ روز انجام شد.

مدیر سازمان تعاون روستایی آذربایجان‌غربی ادامه داد: افزایش حجم سیب زیردرختی در استان موجب کاهش قیمت این محصول باغی و سو استفاده برخی از دلالان شده که با پیگیری استاندار و رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی و سایر نهاد‌های مرتبط، قیمت تضمینی خرید سیب زیر درختی مصوب و اولین خرید از شهرستان مهاباد آغاز شد.

حیدری بیان کرد: قیمت تضمینی خرید سیب صنعتی (درجه ۳) برای هر کیلوگرم، ۱۴ هزار و ۶۰۰ ریال در سال جاری اعلام شده است.

حمل ۱۳ هزار تن سیب صنعتی آذربایجان غربی به کارخانجات خارج از استان

اکبر کرامتی رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی نیز گفت: از مجموع سیب‌های صنعتی خریداری شده ۱۳ هزار تن به کارخانجات خارج استان حمل شده است.

کرامتی بیان کرد: تهران، سمنان، یزد و مشهد (آستان قدس رضوی)، مقاصد سیب‌های صنعتی استان بوده اند و هزینه‌های بالای حمل و نقل موجب شده تا انتقال سیب صنعتی به کندی انجام شود.

وی بیان کرد: ازمسولان تعدادی از کارخانه‌های کنسانتره استان مخصوصا پاکدیس که همکاری خوبی در زمینه خرید سیب زیر درختی به صورت تضمینی داشتنند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

رئیس جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: امسال بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار تُن سیب در سطح استان تولید شده که از این مقدار بیش از ۳۵۰ هزار تُن به علت تغییر شرایط آب و هوایی و گرم شدن دما ریزش کرده است.

کرامتی درباره ادامه دپوی سیب صنعتی در کنار جاده‌های استان بیان کرد: دلالان همچنان برای کسب سود بیشتر سیب خریداری شده را به کارخانه‌ها عرضه نمی‌کنند تا قیمت‌ها افزایش یابد و بعد اقدام به فروش کنند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.