مردم سرپل ذهاب محروم از ثبت نام طرح ملی مسکن/آغاز تزریق دز سوم واکسیناسیون کرونا در گیلانغرب

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: نبود زمین دولتی مناسب برای ساخت مسکن و محدودیت توسعه از گذشته تاکنون باعث شده که مسکن و شهرسازی قادر به تملک زمین برای ساخت مسکن ملی و حمایتی در این شهرستان نباشد به همین مردم امکان ثبت نام در سامانه ندارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نورالدین فرزادی پور فرماندار سرپل‌ذهاب گفت : دولت سیزدهم در راستای تحقق برنامه تهیه و تامین مسکن برای افراد فاقد مسکن، برنامه ریزی برای ساخت مسکن حمایتی را با فراخوان ثبت نام متقاضیان واجد شرایط آغاز کرده است .

او با بیان اینکه وزارت مسکن و شهرسازی در اکثر شهر‌های کشور قبل از اعلام برنامه، اراضی مسکونی دولتی مورد نیاز را شناسایی و تملک کرده است، گفت : در شهر‌هایی که از قبل زمین مناسب تامین شده، امکان ثبت برای افراد متقاضی و واجد شرایط وجود دارد.

فرزادی پور افزود: در ماه‌های گذشته طی مذاکراتی که با مدیرکل مسکن و شهرسازی استان کرمانشاه انجام شد، در خصوص تامین زمین مناسب برای افراد دارای شرایط ثبت نام در طرح مسکن حمایتی در سرپل‌ذهاب پیگیری‌های لازم بعمل آمد، ولی طبق آخرین اطلاعات کسب شده از مسکن و شهرسازی استان با توجه به اینکه اطراف شهر سرپل ذهاب اراضی کشاورزی درجه یک است و امکان تغییر کاربری وجود ندارد تامین و خرید زمین برای اجرای این طرح تاکنون فراهم نشده است.

فرماندار سرپل‌ذهاب افزود: طبق آخرین پیگیری‌های راه و شهرسازی استان کرمانشاه، احتمالا در محدوده خارج از شهر سرپل‌ذهاب در نقطه مشخصی زمین مناسبی برای اجرای طرح تملک شود و پیگیری این موضوع مهم ادامه دارد و به محض تامین زمین، امکان ثبت نام برای متقاضیان واجد شرایط در این شهرستان خواهد شد.

اختصاص ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت راه‌های روستایی

فرماندار سرپل‌ذهاب از اختصاص ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت راه‌های روستایی این شهرستان خبر داد و گفت: این شهرستان ۴۶۰ کیلومتر راه روستایی دارد که بخشی از آن، آسفالت شده است.

نورالدین فرزادی پور با اشاره به بازدیدش از عملیات روکش آسفالت راه ارتباطی پادگان ابوذر به روستای تنگ اسماعیل در بخش قلعه شاهین، افزود: عملیات زیرسازی بخشی از راه روستایی در شهرستان انجام شده و براساس برنامه، روکش آسفالت این راه‌ها با استفاده از اعتبار اختصاص یافته، در دستور کار قرار گرفته است.

او با بیان اینکه با سرپل‌ذهاب یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۴۶۰ کیلومتر راه اصلی روستایی و راه فرعی دارد که بخشی از این راه‌ها آسفالت شده‌اند، افزود: بخشی از این اعتبار راه‌های روستایی برای روکش و بخشی هم در زمینه بهسازی و لکه گیری راه هزینه می‌شود.

۵۲ طرح اشتغالزا در انتار پرداخت تسهیلات

سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه گفت: ۵۲ طرح اشتغالزا این شهرستان با سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف اقتصادی در انتظار پرداخت تسهیلات ۸۴ میلیارد تومانی است.

جلیل بالایی افزود: ارتقای جایگاه شهرستان پاوه در شاخص ایجاد اشتغال و ثبت در سامانه رصد از رتبه ۱۱ به ۶ در چهار ماه گذشته حکایت از تلاش و جدیت مردم و مسئولان در مسیر اشتغال و تولید است.

او افزود: پاوه از سرمایه زمین و صنعت محروم، تجارت در آن محدود و آب فراوان گذرا دارد، اما به دلیل دارا بودن مردمی سخت کوش و قانع ثروتمند است.

سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه گفت: ۲۴ طرح شیلات، دامپروری، گردشگری و صنعتی با حضور سرمایه گذاران بررسی و تصمیماتی برای رفع موانع تولید و خروج از رکود آنان اتخاذ شد.

بالایی از اختصاص یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه برای مشاغل خوداشتغالی خبر داد.

تزریق دز سوم واکسیناسیون کرونا آغاز شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب با اشاره به آغاز تزریق دز سوم واکسیناسیون کرونا در این شهرستان، گفت: ۱۵۳ نفر از کادر درمان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

فریدون نوری افزود: شهرستان گیلانغرب براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد.

او با اشاره به انجام فرایند واکسیناسیون در شهرستان گیلانغرب، افزود: شهرستان گیلانغرب با ۹۰ درصد تزریق واکسن نوبت اول و ۸۳ درصد نوبت دوم همچنان در بین شهرستان‌های استان کرمانشاه پیشتاز است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب ادامه داد: ۹۵ درصد جمعیت سنین ۱۲ الی ۱۸ سال که عمدتاً دانش آموز هستند در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند.

نوری گفت: تزریق دز سوم واکسن کرونا برای سالمندان بالای ۶۰ سال که ۶ ماه نیز از تزریق نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته باشد در شهرستان گیلانغرب آغاز شده است.

او با اشاره به واکسیناسیون دز سوم کرونا برای کادر درمان در شهرستان گیلانغرب، افزود: تاکنون تزریق دز سوم واکسن کرونا برای ۱۵۳ نفر از کادر درمان نیز انجام شده و اینکه تزریق نوبت سوم واکسن برای افراد دارای بیماری خاص نیز در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب گفت: هیچ‌گونه کمبود واکسن کرونا در شهرستان گیلانغرب وجود ندارد و از باقیمانده جمعیت هدف نیز درخواست می‌کنیم تا جهت جلوگیری از شیوع موج ششم ویروس کرونا هر چه سریع‌تر به منظور تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

انجام گمانه زنی تپه تاریخی چغاگاوانه

با تخصیص اعتبار، گمانه زنی تپه تاریخی چغاگاوانه در اسلام آباد غرب تا پایان سال انجام می‌شود.

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت: طی سه سال گذشته اعتباری برای این اثر تاریخی اختصاص نیافته است، اما تلاش می‌شود از طریق رایزنی با وزارتخانه از محل اعتبارات ملی برای این موضوع ۱۵۰ میلیون تومان مصوب شود.

اعظمی با اشار ه به اینکه بیش از ۲۰ سال است که در این تپه کاوش‌های باستانی صورت نگرفته است گفت: برای تعیین حریم این اثر تاریخی به حضور کارشناسان نیاز است.

او افزود: تپه چغاگاوانه در هسته مرکزی شهر اسلام آباد غرب قرار گرفته است این تپه در سال ۶۷ تعیین حریم شد، اما با توجه به گسترش ساخت و ساز شهری نیازمند تعیین ضوابط و تعیین حریم جدید است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار