سالانه ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در کردستان تولید می شود

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: سالانه حدود ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در استان تولید و توزیع می‌شود.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، سید مادح حسامی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید سالیانه گوشت شترمرغ استان را حدود ۲۰۰ تن برشمرد و گفت: در استان کردستان ۴ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ قطعه فعال بوده که ۳ واحد آن در شهرستان بیجار در زمینه پروار فعالیت دارند و ۱ واحد دیگر در دهگلان در زمینه مولد و پرورشی فعال است.

حسامی با بیان اینکه در حال حاضر واحد دهگلان جز واحد‌های نمونه استانی در منطقه غرب کشور و از بهترین واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: گوشت شترمرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استان‌ها از جمله تهران و قزوین ارسال می‌شود.

او با اشاره به اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان افزود: یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان افزایش تعداد واحد‌های پرورش شتر مرغ است که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامه‌ها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.