رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم:

فرصت اشتغال در قم برای ۱۳هزار و۷۴۳ تن ایجاد می‌شود

سیجانی گفت: در جریان صدور جواز‌های تاسیس ایجادی و توسعه‌ای واحد‌های تولیدی در استان قم طی هشت‌ماه سپری شده از امسال برای ۱۳هزار و ۷۴۳ تن فرصت شغلی فراهم می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به مهمترین اقدام‌ها و عملکرد بخش صنعت، معدن و تجارت استان از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه، بیان کرد: صدور جواز تاسیس به معنای رغبت به سرمایه‌گذاری جدید در این بخش مهم اقتصادی استان است و آمار‌ها نشان از افزایش قابل توجه مجوز‌های صادر شده در طی مدت مورد نظر دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه تعداد ۵۸۲ فقره جواز تاسیس ایجادی با ۱۲۱هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و پیش بینی اشتغالزایی برای ۱۲هزار و ۳۲۸تَن و همچنین ۴۶ فقره جواز تاسیس توسعه‌ای (توسعه واحد‌های موجود) با ۱۰هزار و ۷۳۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی برای یک هزار و ۴۱۵تَن صادر شده‌است.

او ادامه داد: در مجموع تعداد کل جواز تاسیس موجود استان یک هزار و ۴۹۳مجوز با پیش‌بینی اشتغالزایی برای ۳۲هزار و ۶۲۸ تَن و سرمایه گذاری ۳۲۵هزار و ۲۶۶میلیارد ریال است که این شاخص میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان را نشان می‌دهد.

سیجانی همچنین گفت: طی هشت‌ماه یاد شده تعداد ۹۲ فقره پروانه بهره‌برداری ایجادی با ۹هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای سه‌هزار و ۱۸تَن و تعداد ۶۵ فقره پروانه بهره‌برداری توسعه‌ای (توسعه واحد‌های موجود) با پنج‌هزار و ۳۱۶میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۲۱۲تَن صادر شده‌است و در مجموع تعداد ۲هزار و ۳۳۵ فقره پروانه بهره‌برداری با اشتغالزایی ۶۱هزار و ۶۲۱ تَن و سرمایه گذاری۸۳هزار و ۹۵۳ میلیارد ریال در استان موجود است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به روند نظارت مستمر بر نحوه فعالیت واحد‌های صنعتی دارای مجوز بهره‌برداری در استان قم، بیان کرد: در این مدت تعداد ۶۱ فقره پروانه بهره‌برداری به علت عدم فعالیت ابطال یا تعلیق شده‌است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: صنعت و معدن ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار