به گزارش
باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، محمد یزدانپناه رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بویراحمد که از وضعیت موجود
رعایت شیوه نامههای بهداشتی در برخی مدارس این شهرستان گلهمند بود گفت: استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی باید در مدارس به صورت جدی رعایت شود.
او از بازدید سرزده بازرسان بهداشتی از مدارس خبر داد و گفت: کم کاری و سهل انگاری مدیران مدارس در خصوص عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی پذیرفتنی نیست .
یزدانپناه به موضوع واکسیناسیون اشاره کرد و گفت: هم اکنون واکسنهای سینوفارم،برکت و پاستوکووک در مراکز تجمیعی تزریق واکسن در شهرستان بویراحمد وجود دارد.
او گفت: کسانی که دو دُز واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند می توانند برای دُز سوم واکسن سینوفارم و یا برکت تزریق کنند.
عبدی زاده کارشناس بهداشتی مرکز بهداشت و درمان شهرستان بویراحمد هم گفت: در برخی مدارس حتی سطل زباله وجود ندارد و دانش آموزان بدون استفاده از ماسک وارد کلاس می شوند و رعایت نکردن دستور العمل ها در این مدارس سلامت دانش آموزان را تهدید می کند.
انتهای پيام/س