مراکز اقامتی کردستان با حفظ حرمت ماه رمضان خدمات ارائه می‌دهند

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: تاسیسات گردشگری اعم از رستوران‌های بین‌راهی و مراکز اقامتی، در ایام ماه مبارک رمضان با حفظ حرمت این ماه آماده ارائه خدمات موردنیاز به مسافران و گردشگران استان هستند.

آرمان وطن‌دوست در جلسه ساماندهی و شیوه خدمات‌رسانی مراکز اقامتی و پذیرایی سطح استان در ماه مبارک رمضان که با حضور دستگاه‌های مرتبط نظارتی برگزار شد، گفت: در ایام تعطیلات نوروز امسال و پس از گذشت ۲ سال از شیوع ویروس کرونا شاهد ورود حجم زیادی مسافر به استان گردشگرپذیر کردستان هستیم که بعد از این ایام وارد ماه مبارک رمضان خواهیم شد و پیش‌بینی می‌شود این حجم از سفر‌ها در فصل بهار نیز ادامه داشته باشد.

 

او می گوید: در این ایام با توجه به حفظ حرمت و رعایت شئونات ماه مبارک رمضان، مشکلی از حیث برخورداری از خدمات برای مسافران و گردشگران نخواهیم داشت.

به گفته معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان:  رستوران‌های بین‌راهی و مراکز اقامتی استان اعم از هتل‌ها، مهمانپذیر‌ها و رستوران‌ها با کسب مجوز و رعایت شئونات این ماه مبارک فعالیت خود را برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران ادامه داده و مجاز به رعایت تمامی ضوابط و مقررات مربوطه هستند.

 

وطن دوست گفت: رستوران‌ها و غذا‌های آماده سطح شهر که دارای سالن پذیرایی هستند، نیز برابر شیفت‌بندی اتحادیه مربوطه در ۲ نوبت ۱۵ روزه فعالیت می‌کنند و گشت‌های مشترک به صورت روزانه با حضور ادارات نظارتی انجام خواهد شد.

 

او می گوید: با توجه به قرار گرفتن در ایام نوروز و پس از آن ماه مبارک رمضان، طرح بازدید نظارتی مشترک از تاسیسات گردشگری استان شامل واحد‌های اقامتی، رستوران‌های بین‌راهی، هتل‌ها و مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی، با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت و دامپزشکی استان آغاز شده است و همواره ادامه دارد.

به گفته وطن دوست: امیدواریم با رعایت ضوابط و مقررات توسط تاسیسات گردشگری بتوانیم خدمات مناسبی به گردشگران ارائه کرده و حرمت این ماه را نیز حفظ کنیم.

 

در این جلسه برای تعدادی از واحد‌های صنفی و نحوه خدمات‌دهی صنوف و حفظ حرمت و شئون اسلامی در این ماه مبارک با همفکری با دستگاه‌های مرتبط نظارتی استان تصمیماتی اتخاذ شد.

 

پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهر‌های سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل از جمله مکان‌های گردشگری استان کردستان است که هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص می‌دهد.

 

تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غار‌های طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول (بناها، محوطه و تپه‌ها)، قنات و مکان‌های طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.