مشت به صورت پرسنل خانم بیمارستان! + فیلم

در یکی از بیمارستان های بهبهان فردی پرسنل خانم بیمارستان را مورد ضرب و شتم قرار می دهد.

فیلمی از بیمارستان مهرگان منتشر شده که در توضیح آن گفته شده یکی از مسئولان حراست پالایشگاه بیدبلند قصد استفاده از دفترچه بیمه خود برای فرد دیگری را داشته و هنگامی که با مخالفت پرسنل خانم بیمارستان مهرگان روبرو می‌شود، با مشت به صورت او می‌کوبد.

 

 


بیشتر بخوانید


 

 

 
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۵۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۱
در این دولت قانون رعایت نمیشه والا این اقا باید از کار برکنار بشود . دولت ضعیف در اجرای قانون و یه مشت زن همین طوری پشت سرش است . مسعول خوب نداریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱
فقط باید در عموم ۵۰ تا مشت بهش بزنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۵ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
از وقتی که نیروی انتظامیو ضعیف کردن این فعلا اولشه
Iran (Islamic Republic of)
ریتم
۲۳:۱۵ ۲۹ فروردين ۱۴۰۱
بی شرم باید به مجازاتش برسه
Iran (Islamic Republic of)
مهرداد
۱۱:۰۷ ۲۹ فروردين ۱۴۰۱
با این مردی که ناجوانمردانه مشت به صورت این خانم کارمند بیمارستان می‌زند بایستی برخورد جدی شود و مجازاتی عبرت آموز برایش تعیین شود تا دیگر هیچ مردی جرات نکند با نامردی مشت به یک زن آسیب وارد کند. این مردک نامرد باید ادب شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
این شخص از نگهبانان شرکت است که در اصطلاح به آنها حراست می گویند و حراست اداری با این قسمت فرق می کند مثل این که به کارگران سازندگی در جبه می گفتند نیروهای مهندسی این کارگران مهندس نبودند
این خانم هم شوهر و برادرانی دارد که دمار از روزگار این وحشی در بیاورند
Iran (Islamic Republic of)
حميد
۱۲:۱۰ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
اگر كسي با همسر يا مادر من من چنين رفتاري داشته باشد،كاري به دادگاه و پاسگاه ندارم، مرد هتاك را هرجايي كه پنهان شود پيدا مي كنم و 10 برابر بد تر قصاص مي نمايم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
اوه اوه بد جورم زد...
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۰۸:۲۴ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
Yjc
اگه این موضوع رو پیگیری نکردید مدیون هستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
مردم با این همه سرمایه کشور،حق دارن تمام هزینه های درمانیشون رایگان باشه،وقتی تمام مشکلات زندگی به هر فردی درجامعه فشارمیاره جامعه به شدت تمام متشنج میشه.....
Germany
7891
۰۷:۳۷ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
فتار رییس حراست اسبق مرکز بهداشت شرق اهواز و رییس انتقال خون فعلی اهواز با من بدلیل اینکه دخترم که زیر سن تکلیف بود دو بار به فاصله زمانی پانزده دقیقه به او گفته بود: سلام اقای مهندس. محکوم به تبعید شدم به شهرستان ملاثانی بعد از ملاثانی اخراج شدم. رییس دادگاه تخلفات اداری دانشگاه جندی شاپور اهواز با اینکه بنیاد جانبازان مخالفت کتبیر دو مرحله با جابجایی من از محل کارم در اهواز را اعلام کرده بود رای به اخراجم از خدمات دولتی داد. جانباز 50 درصد و اسیر هفت ساله هم هستم. سه سال هر روز صبح منزل را با بچه خواب قفل میکردم و به ملاثانی میرفتم. اخرش اخراج. منتشر نشه کار سخت میشه. اعصاب خورده دل پره درده. الان دخترم هجده سالش شده. میخوام ببینه و بخونه اون رییس. و رییس جمهور.
Germany
7891
۰۵:۴۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
حراست. حراست تعریف مشخصی در قانون ندارد. حراست نظامی نیست. ضابط اجرای قانون هم نیست. در سیستم اداری حراست وظیفه اش نگهبانی دادن نیست. حراست در قبال سرقت اموال دولتی جوابگو نیست. من خودم حراستی بودم. حراست از رییس اداره دستور نمیگیرد. من سه سال دربدری کشیدم و تخلفات اداری اخراجم کرد با اینکه رسمی جانباز 50 درصد و هفت سال اسیر بودم. جرمم هم این بود که دختر هفت ساله ام دو بار به فاصله ربع ساعت به رییس حراست گفته بود : سلام اقای مهندس. داستان مفصلی دارم. رییس اداره با توجه به دو نامه مبنی بر مخالفت بنیاد جانبازان با جابجایی من با التماس وسط انظار عموم از من خواست اجابت کنم. وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما خطاست رنجیدن. کشتی گرفتیم. ولی اخرش حرف حراست زمین نخورد و ما در بدر شدیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
زور بازو داشته بعضی ها به زور بازو مینازن براشون مزد و زن هم نداره
Iran (Islamic Republic of)
Amir
۰۰:۴۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
اون ازشکوندن سردانش اموزاینم ازین خدابخیرکنه فردارو..هیچ قضاوتیم درکارنیست بگیریدچوب بکنیدتواستین اون بابایی که زده نمیدونم چراچندروزه همه چیزشیرتوشیره بزن بزن شده://
Iran (Islamic Republic of)
حسنک دبیر
۲۳:۵۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۱
مثلا مسئول حراست بوده و میخواسته کار خلاف انجام بده ، !!!!
وای به وقتی که بگندد نمک !!!!!!!!!!!