
معاونی گفت: در خصوص بارگذاری نهادههای دامی در سامانه بازارگاه مشکلاتی وجود داشته است اما این امر بر کاهش تولید تاثیر نگذاشته و کماکان تولید با قدرت در دستور کار مرغداران قرار گرفته است.
به گفته او: ذرت مورد نیاز تولید کنندگان به صورت مداوم با همکاری و پشتیبانی امور دام کشور در اختیار مولدین قرار گرفته است.
معاون بهبود تولیدات دامی گفت:واحدهای دامداری صنعتی استان شامل گاوداری، پرواربندی بره و گوساله و گوسفند داشتی ۴۷۶ واحد با ظرفیت بالغ بر ۶۱ هزار راس در استان وجود دارد.
به گفته او: ۲۴۵۸ واحد نیمه صنعتی دارای پروانه دامداری کوچک نیز با ظرفیت ۷۲۵۳۷ راس دام به تولید گوشت، شیر و فرآوردههای دامی در استان میپردازند.
معاون بهبود تولیدات دامی می گوید: ۸۶ واحد صنعتی با ظرفیت ۱۱ هزار و ۲۰۰ راس مشمول بارگذاری نهادههای خام دامی شامل ذرت، جو، کنجاله سویا و سبوس هستند که بر اساس فرمولهای تعریف شده به ازای هر راس ۴ کیلو و ۴۰۰ گرم در روز نهاده مورد نیاز این واحدها را تامین شده است.
معاونی می گوید: از مجموعه اقدامات موثر جهاد کشاورزی در خصوص دامداریها، حذف سبوس از سال ۹۹ و جایگزینی کنستانتره دامی جهت مصرف دامهای استان است که میتوان گفت کمک شایانی به افزایش بهره وری واحدها داشته است.
او می گوید: در سال ۹۹ بالغ بر ۲۵ هزار تن کنستانتره دامی تولید شده که این رقم در سال ۱۴۰۰ با رشدی معادل ۲۴۲ درصد به ۶۲ هزار تن رسیده است.