منزوی:

تیم نظارتی برای بررسی درصد رطوبت و سبوس کارخانجات آرد چهارمحال و بختیاری تشکیل شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تیم نظارتی برای طرح ضربتی بررسی درصد رطوبت و سبوس کارخانجات آرد تشکیل شود.

آقای منزوی گفت: در راستای پیشگیری از تخلفات در کارخانجات آرد، نصب دوربین انجام شد، باید بر این مسئله اهتمام ویژه صورت بگیرد و تصاویر این دوربین‌ها پایش شوند، نصب و فعال بودن دوربین‌ها به عهده سازمان صمت می‌باشد و اگر دوربین قطع شد، بلافاصله قطع شدن دوربین گزارش شود تا از تخلفات احتمالی جلوگیری کنیم.

سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری باید به بحث آموزش نانوایان ورود پیدا کند، همچنین می‌توان مجوز پخت نان با قیمت آزاد را به چند نانوا که کیفیت نان مطلوب آنان مطلوب است را در هر شهر بدهیم.

توزیع آرد عشایر باید از هم‌اکنون مورد توجه قرار بگیرد، همچنین شیوه‌های نظارتی در این موضوع تبیین شود، کدملی سرپرستان خانوار‌های عشایر در سامانه ثبت شود تا بتوان در توزیع آرد در حوزه عشایر دقیق‌تر وارد عمل شویم.

نانوایان بدون اخذ مجوز نمی‌توانند نسبت به بسته‌بندی نان و توزیع در فروشگاه‌های موادغذایی اقدام کنند، مرکز بهداشت باید بر این مسئله نظارت داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار