تأثیر حمایت از شرکت‌ها و محصولات دانش بنیان در اشتغال آفرینی

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی گفت: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در اشتغال آفرینی نیز موثر واقع می‌شود.

حسین صفوی، در بازدید از شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی در بیست و سومین نمایشگاه ایران سلامت (ایران هلث) ۱۴۰۱ گفت: محصولات تولید داخل امسال نسبت به سال‌های گذشته بسیار توسعه پیدا کرده و با محصولات جدید و‌های تک در زمینه تجهیزات پزشکی رو به رو هستیم.

به گفته وی در حوزه آزمایشگاهی، حفاظت فردی و پایش‌های CCU و ICU تجهیزاتی را لازم داشتیم که با کمبود آن‌ها مواجه بودیم، اما خوشبختانه شرکت‌های داخلی توانستند بسیاری از این نیاز‌ها را در کشور تامین کنند.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: در زمینه ونتیلاتور، مانیتور و پالس اکسیمتر نیز شرکت‌های دانش بنیان توانستند این دستگاه‌ها را با کیفیت بالا و قیمت مناسب و به صورت رقابتی، نسبت به محصولاتی که در خارج از کشور عرضه می‌شدند و بسیار پرهزینه بود تولید کنند.

صفوی گفت: برخی از شرکت‌ها دستگاه‌هایی عرضه می‌کنند که دارای عمق ساخت کم بوده یا به عبارتی می‌توان از آن‌ها با عنوان مونتاژ یاد کرد که نه تنها  کمکی به کشور نکرده بلکه ارزبری را هم به همان میزان واردات خواهند داشت.

 وی گفت: در سال جاری آنچه که برای کشور و نظام سلامت دارای اهمیت بوده حمایت از محصولات دانش بنیان است که به تبع آن در اشتغال زایی نیز می‌تواند موثر واقع شود، در این راستا هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران امتیازات ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته است تا شانس بیشتری در مناقصات این نهاد داشته و بتوانند محصولات باکیفیت خود را عرضه کنند.

صفوی گفت: هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران خرید نقدی از شرکت‌های دانش بنیان و عرضه آن‌ها به صورت تسهیلات را برای اینکه بتوانند مراکز سلامت و دانشگاهی را حمایت کنند، در دستور کار خود قرار داده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار