فاکس نیوز گزارش داد:

جنایات خشونت‌آمیز در شش شهر بزرگ آمریکا در آستانه رکورد زدن است

جنایات خشونت‌آمیز در شش شهر بزرگ آمریکا در حال افزایش است و بزودی از سطوح تاریخی جنایات خشونت‌آمیز سال گذشته هم پیشی خواهد گرفت.

شبکه خبری فاکس نیوز گزارش داد بررسی داده‌ها نشان می‌دهد شهر‌های «بالتیمور»، «لس آنجلس»، «فیلادلفیا»، «واشنگتن دی سی»، «آتلانتا» و «نیویورک» در آستانه شکستن رکورد سطح جنایات خشونت آمیز در سال ۲۰۲۱ میلادی هستند.

گفته شده شهر نیویورک علی‌رغم کاهش اندک در میزان قتل، شاهد جهش ۲۵.۸ درصدی در جرایم خشن نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده است.

جرایم خشونت‌آمیز شامل اقداماتی از قبیل قتل، تجاوز، حمله و سرقت است. آمار مربوط به این جرایم در آمریکا از دو سال گذشته رو به افزایش بوده است. در این میان، اقدام به قتل از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۰ به میزان ۳۰ درصد و از سال ۲۰۲۰ تا سال ۲۰۲۱ به میزان ۵ درصد رشد داشته است.

پایتخت آمریکا نیز شاهد افزایش جرایم خشونت آمیز بوده و افزایش ۱۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کرده است. لس‌آنجلس با افزایش ۸.۶ درصدی در رتبه بعدی قرار دارد. فیلادلفیا و بالتیمور هم به ترتیب افزایش ۷ و ۶.۱ درصدی را گزارش داده اند. در نهایت افزایش ۵.۵ درصدی جرایم خشونت آمیز در آتلانتا گزارش شده است. 

رکورد جنایات

میزان قتل سالانه در آمریکا 

از سوی دیگر، شبکه خبری بی‌بی‌سی در گزارشی جداگانه اعلام کرده از سال ۱۹۶۸ تا ۲۰۱۷، حدود ۱.۵ میلیون نفر از افراد در آمریکا به خاطر خشونت با اسلحه جان خود را از دست داده اند. این تعداد حتی بیشتر از سربازانی است که در هر درگیری آمریکا از زمان استقلال آن تا کنون کشته شده اند.

فقط در سال ۲۰۲۰، بیش از ۴۵ هزار آمریکایی در اثر قتل یا خودکشی با اسلحه جان خود را از دست داده اند. این رقم نسبت به ۵ سال قبل افزایش ۲۵ درصدی و نسبت به ده سال قبل افزایش ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.

علت افزایش خشونت در آمریکا چیست؟

کارشناسان دلایلی مانند محدودیت‌های کرونایی و فقدان حضور نیرو‌های پلیس هنگام بروز جنایت را از جمله عوامل افزایش خشونت دانسته اند. همچنین برخی کارشناسان مدعی شده اند جنبش «جان سیاه‌پوستان نیز مهم است» موجی از اهانت به ارکان نظم و قانون را برانگیخته که در طول تاریخ آمریکا سابقه نداشته است.

نشریه نیویورک تایمز در گزارش دیگری نوشته است علت این خشونت فزاینده «حس فزاینده اختلاف اجتماعی و بی اعتمادی» در میان آمریکایی‌ها است.

یکی دیگر از دلایل مطرح شده «نگرانی از دوقطبی شدن» فزاینده سیاسی و بی‌اعتمادی به نهاد‌های آمریکا است. دنیس کنی، استاد کالج «جان جی» می‌گوید در کنار این بی اعتمادی، احساس بی قانونی ناشی از خشونت پلیس نیز وجود دارد. به عقیده او «عدم اعتماد آمریکایی‌ها به اجرای قانون، آموزش، دولت و اقتصاد باعث اختلافات اجتماعی شده است».

یک تحلیل به دست آمده از موسسه مدیریتی گالوپ نشان می‌دهد تقریباً سه چهارم آمریکایی‌ها از مسیر حرکت کشور ناراضی هستند. این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که از سال ۲۰۰۲ این نارضایتی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

خشونت در آمریکا

تجارت اسلحه: بلای جان آمریکایی‌ها

بر اساس گزارش FBI، سال گذشته بیش از ۳۸ میلیون اسلحه فروخته شده که بیش از ۱۰ میلیون عدد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. به گفته چاریس کوبرین، استاد جرم شناسی دانشگاه کالیفرنیا، خشونت با حضور سلاح گرم به سرعت می‌تواند به قتل تبدیل شود. وی استدلال کرد که در نبود اسلحه ممکن است افراد تنها مورد حمله یا سرقت قرار بگیرند، اما وجود اسلحه احتمال قتل را به شدت افزایش می‌دهد.

گفتنی است آمریکا یکی از محدود کشور‌هایی است که خرید و فروش سلاح گرم در آن قانونی است. افزایش جرایم خشونت‌آمیز از نظر سیاسی موضوعی چالش‌برانگیز برای کاخ سفید بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
7891
۱۰:۳۵ ۰۳ تير ۱۴۰۱
دکان غصبی شکر قرضی وای به حال مشتری.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۳ تير ۱۴۰۱
300 میلیون آمریکای توسط چند پولدار هدایت می شوند...
Germany
ناشناس
۱۹:۴۰ ۰۲ تير ۱۴۰۱
خودت آرزوی امریکا رو داری!
Iran (Islamic Republic of)
حقیقت
۱۹:۰۰ ۰۲ تير ۱۴۰۱
یکم فکر کنین اگه ایران هم مثل امریکا چند میلیون اسلحه دست مردم بود چی میشد
Iran (Islamic Republic of)
mamad
۲۳:۴۰ ۰۲ تير ۱۴۰۱
هیچی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۰۲ تير ۱۴۰۱
سلام من همیشه دلم به مظلومیت مردم امریکا میسوزه،میشه لطفا بهم ویزا بدید برم کمکشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۰۲ تير ۱۴۰۱
جنایت جنایته دیگه خشونت‌آمیز و صلح ‌آمیز هم داره مگه....!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۲ تير ۱۴۰۱
بله تفاوت داره. از نظر جرم شناسی جنایت خشونت آمیز جنایتیه که مجرم متوسل به زور و تهدید می‌شه. برعکس اون در جرایم غیر خشونت آمیز چنین چیزی رو نمی‌بینیم. مثلا رشوه دادن و گرفتن جرمه و در عین حال خشونت آمیز نیست.
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۶:۵۲ ۰۲ تير ۱۴۰۱
انشاالله خداوند نابودش کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۲ تير ۱۴۰۱
آمریکا = غرب وحشی وحشی وحشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۰۲ تير ۱۴۰۱
همه چی پول نیست همین آمریکای جنایتکار هم اگه اقتصادش خوبه و شرکت های مثل اپل داره تلاش کرده که به اونجا برسه،ما هم باید بیشتر تلاش کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۱ ۰۲ تير ۱۴۰۱
آمریکایی ها باید به بلای آسمانی دچار شوند. خیلی بی منطق، بی وجدان، بی انصاف، بی تعهد، دیکتاتور، دروغگو، ظالم و داعش پرور هستند و به سزای اعمال و نیات شون خواهند رسید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۲ تير ۱۴۰۱
داداش دمت گرم گل گفتی واقعاً حال کردم از استعدلالت فقط توروخدا دیگه از موتوری جنس نگیر.......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۰۲ تير ۱۴۰۱
راست میگه موتوریا جنس خوب نمیدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۰۲ تير ۱۴۰۱
باشد
Georgia
ناشناس
۲۲:۳۹ ۰۲ تير ۱۴۰۱
عجب
Iran (Islamic Republic of)
عصای موسی
۲۳:۴۴ ۰۲ تير ۱۴۰۱
همین الانش هم دارن تو منجلاب فساد وگمراهی دست وپا میزنند. چه ازین بدتر روح انسانی وبرادری ودینداری بینشون حاکم نیست؟حالا من کاری با اراجیف بعضیا ندارم ولی حقیقت اینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۲ ۰۳ تير ۱۴۰۱
شما چرازورتون اومده تمام حرفاش راسته آمریکا به لطف خدا نابود بشه
Sweden
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۲ تير ۱۴۰۱
کشور مسخره ای است٬ مثل سگ و گربه به جان یکدگر افتاده اند و شب و روز دلار چاپ میکنند و دهن کشورهای فاسد را پر میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۰۲ تير ۱۴۰۱
چقدر بدبختن
خوش به‌ حال ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۲ تير ۱۴۰۱
آخیش، آمریکاییهای بیچاره. بندگان خدا زندگی ندارن که. شب و روز ترس که نکنه کشته بشن. خدا رو شکر که اونجا بدنیا نیومدیم. عوضش اینجا داریم قوی میشیم. قوی هم نشیم مایه عبرت نسل های بعدی میشیم و بعدها توی کتب تاریخ ذکر میکنن که یه زمانی یه نسلی بودن خواستن قوی بشن نابود شدن.
این گزارشات داخلی آمریکا اگه مهم و تاثیرگذار بودن توی شبکه های خودشون پخشش نمیکردن. حالا هی شما بیاین نمک به زخم ما بپاشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۵ ۰۲ تير ۱۴۰۱
فعلا که توی تاریخ ما به خصوص از دوره قاجاریه تا قبل از جمهوری اسلامی هر جا لکه ننگی دیده میشه از وادادگی، تنبلی، سازش و دست نشاندگیه. بله توی تاریخ ثبت میشه که یک نسل مقاومت کرد و سختی کشید ولی قرن ها ملت ایران آقایی خواهند کرد نه مثل گذشتگان که به خاطر وادادگی تمدن ایرانی - اسلامی ما رو نابود کردند. اون قدرتهای غربی 300 - 400 سال هست که کشتی کشتی طلاو جواهرات کشورهای دیگه رو غارت کردند و منابع عظیم آفریقا رو همچنان غارت میکنن و به پشتوانه این ثروت دارن پول چاپ میکنن بعد شما چه انتظاری داری؟ امیدوارم به زودی شاهد زوال این سست بنیان ها و پیروزی جبهه مقاومت باشید.
Georgia
ناشناس
۲۲:۴۹ ۰۲ تير ۱۴۰۱
خوب بود،طنز تلخ ولی واقعی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۲ تير ۱۴۰۱
اندیشه های جنایتکاری و استعماری امریکایی همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۲ تير ۱۴۰۱
آمریکای جنایتکار
آخرین اخبار