محمدباقر قالیباف گفت: امید چندانی ندارم که دولت آمریکا توان تشخیص تصمیم درست در این مقطع را داشته باشد.

رئیس مجلس در نطق پیش از دستور، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز حجاب و عفاف گفت: تاریخ ایران در واقعه مسجد گوهرشاد، شاهد جانفشانی مردم برای حفظ حجاب و عفاف بوده است؛ در موضوع عفاف و حجاب باید همواره در نظر داشته باشیم که این ملت، در زمان رژیم طاغوت در مقابل کشف حجاب سینه سپر کرده و شهید داده‌ است و هیچکسی،  نسبت به موضوع حیا و حجاب و ارزش‌های خانواده، حساس‌تر از خود مردم ایران نیست.

محمدباقر قالیباف ادامه داد: در زمینه حجاب، فصل الخطاب تمامی مجریان و ضابطان، باید رعایت قانون و تامین حقوق اساسی مردم طبق قانون اساسی باشد. هر اقدامی خلاف موارد تعیین شده در قانون به هر شکلی، علیه اصلِ هدف ترویج حجاب و عفاف خواهد بود.

وی افزود: ترویج فرهنگ حجاب و عفاف باید با تاکید بر اقدامات ایجابی، عقلانی و مدبرانه و با پرهیز از رفتارهای سلیقه‌ای باشد. ملت ایران در طول تاریخ بزرگترین حافظان فرهنگ عفاف و حجاب بوده‌اند و سیاستگذاری فرهنگی کشور نیز باید با توجه به این موارد صورت پذیرد.

تبدیل‌شدن به مجری سیاست‌های اسرائیلی در منطقه یک خطای تاریخی و راهبردی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه لازم می دانم درباره سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه نیز چند جمله متذکر شوم، گفت: مجموعه شواهدی که اکنون در دست ماست، نشان می‌دهد که این سفر با کارسازی کامل صهیونیست‌ها انجام شده و رئیس‌جمهور آمریکا مجری برنامه‌ها و پروژه‌هایی است که رژیم صهیونیستی به‌عنوان اصلی‌ترین دشمن ملت‌های منطقه آن را حتی در حد جزئیات طراحی و دیکته کرده است.

محمدباقر قالیباف یادآور شد که تبدیل‌شدن به مجری سیاست‌های اسرائیلی در منطقه یک خطای تاریخی و راهبردی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود که، قبل از هر کس، به‌ضرر دولت بایدن تمام خواهد شد؛ بی‌احتیاطی در توسعۀ ناتو به شرق و نادیده‌گرفتن هشدارهای ژئوپلتیکیِ قدرتمند دراین‌باره، منجر به آغاز جنگ اوکراین شد و اکنون نیز همان بی‌احتیاطی در قبال منطقۀ حساسِ خاورمیانه و خلیج فارس در حال رخ‌دادن است.

دولت آمریکا در مذاکرات هسته‌ای حداقل میزان عقلانیت را از خود نشان نداده است

قالیباف ادامه داد: اسرائیل یک موجودیت سیاسی نامشروع و بی‌ثبات‌کننده است. اسرائیل ته چاه ایستاده است و آمریکا و دیگر کشورها را هم به افتادن در آن ترغیب می‌کند. ماهیت واقعی پیمان آبراهام چیزی جز این نیست.

رئیس قوه مقننه با اشاره به مذاکرات لغو تحریم‌ها هم گفت که من امید چندانی ندارم که دولت آمریکا توان تشخیص تصمیم درست در این مقطع را داشته باشد. همچنان‌که در مذاکرات هسته‌ای نیز حداقل میزان عقلانیت را از خود نشان نداده است، بنابراین از کشورهای همسایه، که با ایران دارای تاریخ و آیندۀ مشترک هستند، می‌خواهم نسبت به هرگونه برنامۀ آمریکایی‌اسرائیلی که مشخصاً هدف آن برهم‌زدن ثبات و نظم منطقه است، به‌شدت هوشیار بوده و تبعات آن را به‌درستی و بادقت برآورد کنند.

قالیباف در پایان یادآور شد که ایران یک تکیه‌گاه مطمئن و قابل‌اعتماد برای همۀ همسایگان خویش است، اما به همان میزان در مقابل حفظ تعادل امنیتی منطقه حساس بوده و در دفاع از منافع این منطقه در مقابل هر نوع توطئه یا تلاش برای بی‌ثبات‌سازی تردید نخواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۰ ۲۱ تير ۱۴۰۱
شاید 28 این ماه تصمیمات جدید در رابطه با برجام گرفته میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۱ تير ۱۴۰۱
مذاکره از نظر آمریکایی یعنی اینکه ایران بهشون امتیاز بده بدون اینکه آمریکا امتیازی به ایران بده.
United States of America
ناشناس
۱۹:۱۸ ۲۱ تير ۱۴۰۱
از اوباش یاا شیطان بزرگ انتظار عقلانیت. آمریکا همان فرهنگ بی عقلی مافیای قبل از ۱۹۷۰ را از درون به بیرون انتقال داد. مافیا با تفنگ و اسلحه اوباشی می کرد، دولت هم با اسلحه و بمب اتم و تحریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۱ تير ۱۴۰۱
سران آمریکا بی منطق ،بی وجدان، بی انصاف، بی تعهد، دیکتاتور، دروغگو، کج فهم و .... هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۱ تير ۱۴۰۱
صنعت خودروسازی را آباد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۱ تير ۱۴۰۱
کم کم داریم میرسیم به قطعنامه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۸ ۲۱ تير ۱۴۰۱
خب‌درسطح‌عقلانیت‌‌شما‌عمل‌کرده‌!
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۷:۵۷ ۲۱ تير ۱۴۰۱
آیا اینکه از آمریکا انتظار عقلانیت دارید ،عاقلانه است ؟؟!!!!!
رژیم حکومتی و سیستم حاکمیتی آمریکا زیاده خواه و خبیث و خائن و پیمان شکن است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۱ تير ۱۴۰۱
خدایا ببین با ما چه کردی!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۱ تير ۱۴۰۱
دنیا باید به نظام اسلامی بچشم یک ابر قدرت نگاه بکند .کشتی ها وهواپیماهای جنگی نظام اسلام پیشرفته ترین نوع خود هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۱ تير ۱۴۰۱
دنیا باید به نظام اسلامی بچشم یک ابر قدرت نگاه بکند .کشتی ها وهواپیماهای جنگی نظام اسلام پیشرفته ترین نوع خود هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۱ تير ۱۴۰۱
احسنتم، سردار.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۲۱ تير ۱۴۰۱
آمریکا هم مثل شما تبلیغ تولید داخل میکنه ولی خودش از بیرون میخره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۱ تير ۱۴۰۱
سیسمونی
سیسمونی
سیسمونی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۱ تير ۱۴۰۱
خدا نابودتون کنه که نابودنون کردید ۲ساله در بوزس
۱۲۳
آخرین اخبار