خوزستان در صدر آمار فوت ناشی از غرق شدگی در چهارسال گذشته

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی کشور، در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ در خوزستان گزارش شده است.

سید محمد علوی گفت: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی درسال ۱۳۹۶ با ۱۶۱ مورد، سال ۱۳۹۷ با ۱۱۸ مورد، سال ۱۳۹۸ با ۱۵۱ مورد و سال ۱۳۹۹ با ۱۲۹ مورد مربوط به استان خوزستان بود و درسال ۱۴۰۰ استان مازندران با ۱۴۷ نفر بیشترین آمار را به خود اختصاص داد.

به گفته او، بیشترین موارد غرق‌شدگی در استان‌های، مازندران و گیلان، خوزستان و فارس گزارش شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور در ۱۴سال (۹۸-۸۴)در سطح کشور ۱۵ هزار و ۹۹۹ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۷۵ درصد مرد و ۱۵درصد زن بودند.

آقای علوی گفت: بیشترین آمار غرق شدگی به ترتیب مربوط به سال های ۱۳۸۴ با یک هزار و ۲۸۰ غریق، ۱۳۹۸ با یک هزار و ۲۷۵ غریق و ۱۳۸۶ با یک هزار و ۲۲۰ مورد، و کمترین آمار به ترتیب مربوط به سال‌های ۱۳۹۴ با ۸۷۹ غریق، ۱۳۹۳ با ۸۹۸ و سال ۱۳۹۵ با ۹۱۳ غریق ثبت شد.

عاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، حدود ۱۸ درصد از کل موارد مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه کشور، مرگ ناشی از حوادث و سوانح غیرعمدی بوده که حدود ۱۶ درصد مرگ ناشی از حوادث و سوانح غیرعمدی در گروه سنی فوق، ناشی از غرق شدگی بود.

او می گوید: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد غرق شدگی‌ کودکان در حوض ها و استخرهایی که به منظور کارهایی نظیر ذخیره آب کشاورزی، استخر پرورش ماهی و مواردی از این دست تعبیه شده به وقوع می‌پیوندد و بیش از ۳۵ درصد در منابع آب طبیعی مانند دریا، دریاچه‌ و رودخانه‌ها اتفاق می‌افتد.

سید محمد علوی بیان گفت: غرق‌شدگی یکی از مشکلات جدی سلامت و بهداشت عمومی است و با آغاز فصل گرما و تعطیلات، شماری از هموطنان و گردشگران هنگام شنا در دریا، رودخانه، استخر و ... دچار غرق شدگی می‌شوند.

۲۵ جولای مصادف با سوم مرداد، روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی است. براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت بیش از ۹۰ درصد مرگ و میر ناشی از غرق شدگی در کشورهای با درآمد متوسط رخ می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار