طرز پخت کیک سیب مجلسی مغزدار + فیلم

فیلمی از مراحل تهیه کیک سیب مجلسی با مغز کشمش را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه کیک سیب مجلسی مغزدار به ۳ عدد تخم مرغ، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ میلی لیتر روغن، ۷۰ میلی لیتر شیر، ۳۰ گرم ماست، ۲۵۰ گرم آرد، ۱۶ گرم بکینگ پودر، ۱۵۰ گرم کشمش و کمی نمک نیاز دارید.

برای تهیه کارامل کیک نیز باید از ۱۰۰ گرم شکر، ۸ گرم کره و ۷۰ میلی لیتر خامه استفاده کنید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.