احمد وحیدی گفت: اگر کسی حتی با دستگاه داخلی مشکلی دارد، این موضوع را به مرجعی بین‌المللی بگوید، حتما با مسوولیت‌های ملی تناقض دارد.

وزیر کشور ظهر امروز در حاشیه بازدید از خبرگزاری دولت گفت: هر جایی که بتوانیم ورزشگاه را برای حضور بانوان آماده کنیم، این موضوع مانعی ندارد اما شرط آن این است که ورزشگاه‌ها آماده باشند.

به گفته احمد وحیدی طبیعتا تا این آمادگی‌ها به وجود بیاید، زمان می‌برد. ورزشگاه‌هایی که مانند استادیوم آزادی آمادگی دارند، اگر مواردی پیش بیاید تا حدی که بتوانند این بحث را پوشش بدهند، منعی برای حضور بانوان ندارند. 

وزیر کشور در مورد نامه اخیر فیفا به فدراسیون فوتبال و اینکه به نظر می‌رسد برخی افراد از داخل به فیفا خط می‌دهند تا فوتبال ایران آسیب ببیند، عنوان کرد: این کارها با مسوولیت ملی تطابق ندارد. یعنی اگر کسی حتی با دستگاه داخلی مشکلی دارد، این موضوع را به مرجعی بین‌المللی بگوید، حتما با مسوولیت‌های ملی تناقض دارد.

به گفته احمد وحیدی این افراد اگر حرفی هم دارند باید در داخل بزنند. ضمن اینکه فدراسیون‌ها تقریبا یک استقلالی دارند و باید موضوعات را به آن‌ها انتقال دهند. تلاش برای انعکاس و به میدان آوردن دستگاه‌های غیر ملی اصولا کار خوبی نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
عزیزان ، یکم فکر کنید ، کی گفته حضور بانوان در ورزشگاهها ممنوع هست؟
مگه خانم ها نمیتونن برن ورزشگاههای بانوان هم ورزش کنن و هم از تماشای ورزش لذت ببرن؟
چرا اینقدر اصرار دارن برن ورزشگاه آقایون ، تو اون محیط مردونه که همه جور آدم هست و بازیکنانی نگاه کنن که لباس کاملی نپوشیدن و و با شورت و پیراهن هستن؟
مگه ما در قرآن نداریم که ای پیامبر به زنان مؤمن بگو تا چشمها (از نگاه ناروا) بپوشند؟
وقتی این قضیه عادی بشه ، خوب آقایون هم میگن ما میخوایم بریم ورزشگاه خانم ها ، بعد از این ورزشهای دیگه هم میگن ما میخوایم تماشاگر مختلط داشته باشیم ، مثلا کشتی و شنا و ... ، این درسته؟
فقط میخواستم به عمق قضیه توجه کنید.
کسی با حضور بانوان در اجتماع مشکلی نداره ، ولی چه اصراری هست خانمها برن تو جمع آقایون؟یا برعکس؟
هم آقایون و هم خانم ها در محیط مناسب خودشون ورزش کنن ، لذت ببرن و از امکانات استفاده کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
در مراسم حج که آقایان نیمه برهنه حضور دارند و زن و مرد در یک مکان آداب حج را بجا می اورند اشکالی ندارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
موقع راهپیمایی و انتخابات و مراسم مذهبی و .... همه شرایط جوره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
من نمیدونم این زنان ورزشگاه دوست چرا برای تماشای بازی های دخترها نمیرند پرش کنند
Lithuania
ناشناس
۱۵:۰۰ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
حرفهای قشنگتون گولمون زد.
حله دیگه اعتراضی نداریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
بهترین کار درود به بانوان ورزش دوست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
با شیرهای سماور میهواهید چه کنید؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
ولی مراجع تقلید فرموده اند اشکال دارد. چرا توضیح نمی دهید که به چه دلیلی این کار ایراد دارد؟ اسلام و مراجع که بد این افراد را نمی خواهند. وقتی چیزی برای فرد ضرر داشته باشد آن را ممنوع می کنند.
United States of America
ناشناس
۱۲:۲۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
مراجع میگن اصلاْ خود فوتبال شبهه داره. خب یعنی باید فوتبال رو جمع کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۱ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
دین و فرهنگ ما با هیچ چیز مخالف نیست مگر آن که آن چیز، با دین و فرهنگ مخالف باشد. استخر رفتن بانوان و آقایان بدون اشکال است به شرط آن که جدای از هم باشند. حضور بانوان و اقایان در ورزشگاه ها برای تماشای بازی ها بدون اشکال است، به شرط آن که اختلاط زن و مرد پدید نیاید. استفاده بانوان و اقایان از وسائل حمل و نقل عمومی بدون اشکال به شرط آن که تن و بدن زن و مرد نامحرم به هم اصابت نکند و.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۶ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
خب الحمدلله یکی از مهم ترین مشکلات کشور حل شد!!!! یعنی الان دیگر همه چی ارزون میشود؟؟؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۲۳:۱۰ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
باید این رو بدونیم که زنها هم انسان هستند و خداوند حق زندگی کردن رو بهش داده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
همه مشکلات ملت حل شده این یکی فقط مونده بود!! ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
چقدر پرروای.اونموقع که به حجاب گیر میدن مسئله مملکت فقط همینه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
در اقتصاد از نظام لیبرالیسم و در فرهنگ از نظام سکولاریسم استفاده می کنیم بعد می گوییم جمهوری اسلامی. میشه بگید شریعت اسلام و شرع مقدس قراره کجای این جامعه پیاده بشه؟ از قرار معلوم ، شعائر دینی باید از فضای جامعه حذف بشه و مثل جامعه غربی ، دینداری فقط محدود بشه به فضای کلیسا. آنچه معلومه دارند دین را از عرصه اجتماع ، اقتصاد و فرهنگ حذف می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
بالاخره مردم با مرور زمان آگاهتر می شوند و مسیر درست را انتخاب می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
البته که این چیزی که شما اعلام می کنی میدونیم فیلم بازیه و واقعیت نداره ولی همین قدر که مجبور شدی به زبون بیاری باز هم خوبه!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
هیچوقت یادم نمیره این آقای وزیر کشور چهار ماه قبل اعلام کرد که فقط چهار قلم کالا گران می شود!!! ولی ظرف چند روز بعد چهارصد قلم کالا گران شد!! لذا بنده به گفته های ایشان اعتمادی ندارم.
۱۲۳
آخرین اخبار