کمبود ۷۰۰ تخت بیمارستانی در استان قزوین

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: کمبود ۷۰۰ تخت بیمارستانی و پزشک متخصص از مهمترین چالش‌های بخش درمان استان است.

روح الله کلهر رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در استان قزوین ۲ هزار و ۱۶۱ تخت فعال داریم که ۱۳۸۸ تخت دانشگاهی، ۳۷۶ تخت تامین اجتماعی و تعداد ۳۹۷ تخت خصوصی است.

وی بیان کرد: در این میان تعداد ۲۰۰ تخت ویژه دانشگاهی و ۲۳۴ تخت اورژانس، ۷۰ تخت روان و ۱۳ تخت سوختگی است.

وی بیان کرد: ضریب تخت در استان به ازای هر یک هزار نفر ۱.۶ است که استاندارد کشوری ۱.۸ است و در حال حاضر ۷۰۰ تخت بیمارستانی کمبود داریم که با ساخت بیمارستان جنرال به میانگین کشوری خواهیم رسید.

کلهر تصریح کرد: ۶۴ درصد مالکیت تخت‌های بیمارستانی در اختیار بخش دانشگاهی و دولتی است و با اجرای چند طرح مهم امیدواریم بخش زیادی از نیاز‌های درمانی استان تامین شود.

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: برنامه‌های توسعه کمی و کیفی خدماتی در حوزه درمان پیش بینی شده تا کیفیت بالا رفته و رضایت مندی افزای ش یابد.

وی گفت: تاسیس مرکز جامع بیماران خاص در بیمارستان ولایت و راه اندازی واحد دیالیز بیمارستان شفا در تاکستان و رحیمیان در الوند، تکمیل و تجهیز و راه اندازی کامل بخش ناباروری بیمارستان ولایت که در سطح سه قرار دارد از کار‌های انجام شده برای کیفی سازی خدمات است.

کلهر بیان کرد: راه اندازی کلینیک جامع دیابت و فشار خون در کلینیک ویژه محمد زاده، راه اندازی فیزیوتراپی تنفسی در بیمارستان ولایت، راه اندازی و استقرار پرونده الکترونیک بیماران با هدف افزایش رضایت مندی بیماران و راه اندازی فرآیند ترخیص مستقیم از بخش در بیمارستان‌ها از دیگر اقدامات انجام شده است.

این مسئول تصریح کرد: سامانه نوبت دهی الکترونیک در همه درمانگاه‌ها در سال گذشته انجام شده است.

وی در خصوص برنامه‌های آتی و در دست اقدام نیز اظهارداشت: راه اندازی آزمایشگاه جامع مرکزی در بیمارستان بوعلی، توسعه خدمات سرپایی آزمایشگاهی در دست اجراست که در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: بخش سی تی آنژیو در بیمارستان ولایت و بخش ام آر آی در بیمارستان‌های بوعلی قزوین و شفای تاکستان در حال احداث است و خدمات با کیفیت ارائه خواهد شد.

خدمات نا باروری به ۴۵۰ نفر

کلهر یادآو رشد: خدمات مرکز نابارور‌ی استان در سطح سه قراردارد و در یک سال گذشته ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر تشکیل پرونده دادند تا از خدمات مرکز ناباروری استفاده کنند.

وی با اشاره به مهمترین چالش‌های حوزه درمان گفت: بی انگیزگی پزشکان و کم بودن تعرفه‌های دولتی، دریافت مالیات پلکانی و تعیین سقف درآمد برای پزشکان موجب بی انگیزگی کادر پزشکی و بروز مشکلات جدی در این عرصه شد ه است.

کلهر افزود: کمبود نیروی انسانی از دیگر مشکلات است که در حال حاضر در در سراسر کشور طب اورژانس و متخصص بیهوشی و اطفال کمبود شدید نیروی متخصص داریم و در استان نیز با چالش مواجهیم.

کلهر تصریح کرد: نبود بیمارستان جنرال از چالش‌های مهم دیگر است که در صورت ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی بخشی از نیاز‌ها نیز برطرف می‌شود.

وی گفت: همکاری در انتقال بیمارستان روان ۲۲ بهمن در راه آهن به مرکز آموزشی غزالی با ظرفیت ۱۵۰ تخت از دیگر برنامه‌های بخش درمان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار