صبح امروز استوار کیوان‌لو در پی درگیری با سارقان به دلیل شدت جراحت وارده به شهادت رسید.

حوالی ساعت ۵:۳۰ دقیقه صبح امروز در پی مراجعه یکی از شهروندان به واحد گشت موتوری کلانتری نامجو مستقر در میدان سپاه و اعلام این که سارقان در حال سرقت از منزل خواهر او هستند و خواهرش تنها در منزل به سر می‌برد، ماموران به محل اعزام شدند.

بلافاصله با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع اعلام شده واحد گشت موتوری (راکب و ترک نشین) در محل حضور پیدا می‌کنند.

به محض ورود ماموران، با سرعت عمل ماموران یکی از سارقان سریعا دستگیر میشود و سارق دوم که از منزل خارج و اقدام به فرار می‌کند توسط استوار یکم کیوان‌لو تعقیب و دنبال می‌شود که در این تعقیب و گریز سارق دوم ناغافل با چاقو ضربه‌ای به سینه استوار کیوان‌لو وارد می‌کند که علیرغم جراحت وارده استوار کیوان‌لو سارق را دستگیر می‌کند.

بلافاصله استوار کیوان‌لو به بیمارستان انتقال داده شد که به دلیل شدت جراحت وارده این مامور شجاع و وظیفه شناس به شهادت رسید.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که سارقان پس از ورود به منزل دست و پای خانمی که در منزل بوده را بسته و در حال سرقت وسایل قیمتی منزل بودند که ماموران وارد عمل می‌شوند.

شهادت مجاهدی دیگر از تبار حافظان امنیت و آرامش

سردار حسین رحیمی در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت استواریکم کیوان‌لو، بیان کرد: پلیس امروز در خط مقدم برخورد با ناهنجاری‌ها و جرایم مختلف است و اجازه نخواهد داد کسی خدشه‌ای به امنیت و آرامش و آسایش خاطر شهروندان وارد کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید براینکه شهادت هنر مردان خداست که با هنرمندی خود امنیت و آرامش جامعه را تضمین می‌کنند، گفت: شهادت مجاهدی دیگر از تبار حافظان امنیت و آرامش بار دیگر نشان داد که تا پای جان از امنیت و آرامش شهروندان دفاع خواهیم کرد.

وی افزود: مجاهدت و ایثار و دلاوری‌های شهید استواریکم کیوان‌لو در قاموس ایثار و شهادت این مرز و بوم برای همیشه خواهد درخشید و از یاد و خاطر همگان ماندگار خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱
عوضش امنیت داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱
فقط اعدام در ملا عام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۶ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱
روحت شاد. جاودانه باد ، البته همه پلیسا مثل ایشون نیستند، باید به این گفت شهید حفظ امنیت مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱
انشاالله با اباعبدالله محشور بشن
خدا ب بازماننده هاش صبر بده
متاسفانه اخیرا اینجور مشکلات زیادتر شده
مسیولین باید ی چاره ای پیدا‌کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
اجازه شلیک به نیرو انتظامی بدین هر روز شهید جنگ که نیست.
Iran (Islamic Republic of)
Saeed
۰۰:۳۰ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
,خدا رحمتش کنه ولی اینقدر که وضعیت اقتصادی بهم ریخته دزدی از منازل به این شکل به مرکز شهر هم رسیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
هر کس که با امنیت روانی جامعه بازی میکند باید در محل جرم اعدام شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۳ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
واقعا ناراحت شدم.خدا رحمت شان کند و به خانواده شان صبر بدهد.
چه پلیس بی نظیری و چه سارق وحشی و گرگ صفتی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
همه اینها نتیجه ترحم بی جا به سارقان ، معتادین و ... است.
اشد مجازات ، زندان های سخت و طاقت فرسا که جرات نکنن خلاف کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
یعنی امنیت کی میخواد کامل بشه از دست سارقان چه موتوری چه منزل...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
شادی ارواح مطهر شهدای امنیت به خصوص شهدای مظلوم نیروی انتظامی صلوات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۱ ۱۳ شهريور ۱۴۰۱
تا برخورد جدی و سخت صورت نگیرد هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد! تا کی این وحشی ها باید دائم بروند زندان دوباره بیان بیرون و روز از نو روزی از نو؟
حتی اعدام هم چاره ی جلوگیری از سرقت نیست، من نمیدانم خود دین دستورات لازم رو برای جلوگیری از سرقت داده حالا برخی شدند دایه مهربان تر از مادر!
وقتی اعدام میکنید طرف میگه تهش خب میرم دزدی و طرف رو با چاقو میزنم و در نهایت میخوام اعدام بشم و از این زندگی راحت بشم ولی وقتی دستش قطع شود اون موقع وضعیت فرق میکند! باور کن شما فقط 10-20 نر رو که دزدی و زورگیری مسلحانه انجام می دهند دستشون رو قطع کنید ببینید چقدر آمارش کاهش پیدا می کند!
این نمیشه که امنیت و اعصاب مردم بهم بریزد بعد از چند روز طرف رو بگیرید دوباره آزاد بشه و کار خودش رو ادامه بده، مگه دیگه اون اعصاب و بهم ریختگی مال باخته به راحتی و چند روزه جبران میشه؟؟؟!!! خودتون رو یک کم جای طرف بزارید شاید تصمیمات جدی تر و کارساز تری بگیرید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۳ شهريور ۱۴۰۱
روحش شاد و یادش گرامی باد
۱۲۳۴
آخرین اخبار