انگلیس، فرانسه و آلمان در نامه‌ای خواستار تحقیقات سازمان ملل درباره ادعای استفاده روسیه از پهپاد‌های ایرانی در اوکراین شدند.

سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه بر پایه ادعا‌های اثبات نشده درباره استفاده روسیه از پهپاد‌های ایران در اوکراین نامه‌ای به سازمان ملل ارسال کرده و خواستار تحقیقات درباره ارتباط این موضوع با نقض قطعنامه شورای امنیت، شدند.

در بخشی از این نامه آمده است: «ما از تحقیقات تیم دبیرخانه سازمان ملل برای نظارت بر اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت استقبال می‌کنیم و آماده‌ایم از دبیرخانه برای اجرای تحقیقات فنی و بی‌طرفانه حمایت لازم را به عمل بیاوریم.»

تروئیکای اروپایی در حالی خواستار تحقیقات درباره نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت شده است که دیروز ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا اعلام کرد اعضای این اتحادیه بر سر اقدامات جدید علیه ایران به دلیل آنچه تامین پهپاد برای روسیه می‌خوانند، موافقت کردند.

پیش از این، روسیه ادعا‌های بیان شده درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین را به شدت رد و اعلام کرد پهپاد‌های ساخت مسکو در عملیات‌ها استفاده می‌شوند. دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل در ادامه به کشور‌های غربی در مورد ادامه اتهام زنی به ایران و نیز تشدید تحریم‌ها علیه تهران به این بهانه هشدار داد و این اقدام را حرکتی سیاسی و غیرحرفه‌ای در عرصه جهانی خواند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
لاپید: ایران تهدیدی مشترک برای اسراییل و آلبانی است
آمریکا جنایتکار تهدیدی مشترک برای ایران و روسیه است.
اروپا جنایتکار تهدیدی مشترک برای ایران و روسیه است.
اسرائیل جنایتکار تهدیدی مشترک برای ایران و روسیه است.
داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش تهدیدی مشترک برای ایران و روسیه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
آمریکا و سران اتحادیه اروپا حامیان تروریسم هسته‌ای هستند و از سال 1980 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه خاورمیانه و جهان ثابت شده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۲ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
آتش زدن پرچم و قرآن مساجد کار اغتشاشگران و منافقین مورد حمایت آمریکا و متحدانش بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
انتقام خون شهدای را از آمریکا و متحدانش می گیریم
۲۱:۲۱ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
انتقام خون شهدای را از آمریکا و متحدانش می گیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
بیانیه‌ غربی‌ها جنایتکار درباره حمله به مقر تروریست‌ها در کردستان عراق نشان داد و ثابت کرد که غربی ها جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر از تروریست ها در عراق همه جانبه حمایت می کنند.
به مزدوران وابسته به آمریکا و متحدانش پاسخ قاطع خواهیم داد
که پاسخ قاطع به مزدوران وابسته به آمریکا و متحدانش خواهیم داد.
آمریکا و متحدانش هنوز هم به طور مستقیم از داعش و سایر گروه های تروریستی در عراق و منطقه خاورمیانه حمایت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
قتی که برخی افراد بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت با دریافت پول از بیگانگان به حکومت نظام جمهوری اسلامی و هم ملت ایران اهانت و خیانت می کنند پس از دشمنان چه انتظار داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
دولت های مختلف آمریکا درک کرده اند که ایران قدرتمند است به همین خاطر نتواستند به آن حمله کنند و براین اساس آمریکایی ها بر حوادث داخلی ایران امید بسته اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
ک مسئول آمریکایی آشکارا اعلام کرد که هدف جنگ و تجاوز به سوریه و منطقه سرقت نفت و منابع آن است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
آمریکا و متحدانش دشمنان آشکار حکومت نظام جمهوری اسلامی و هم ملت ایران هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۳ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
مردم اروپا برای فرار از پرداخت قبوض انرژی به کشورهای گرمسیر فرار می‌کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۲ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
دشمن در اغتشاشات اخیر برای دانشگاه‌ها برنامه داشت و موضوع حجاب نبود، بلکه درصدد بود با نماد حجاب به اسلام ضربه بزند. دشمن درصدد حذف رهبری است چرا که محور وحدت بوده و دولت‌ها را از بزنگاه‌های حساس نجات داده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
اعتراف لندن: آماده کمک به روسیه و اوکراین برای دستیابی به آتش‌بس هستیم
و این در حالی است که دخالت و مداخله لندن جنایتکار عامل اصلی جنگ اوکراین و روسیه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
اروپایی‌ها می‌خواهند با تحریم‌های متعدد اذهان عمومی را مشوش کنند/ غرب تحمل دیدن ایران پیشرفته را ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۵ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
نیروهای امنیتی عراق ۷ تروریست مورد حمایت آمریکا و متحدانش را بازداشت کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۰۱ آبان ۱۴۰۱
نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره پهپاد‌های ایرانی/ و این در حالی است اروپا جنایتکار به همراه انگلیس جنایتکار و آمریکا جنایتکار و اسرائیل جنایتکار از سال 2015 تاکنون انواع سلاح های عربستان سعودی و امارات را در جنگ یمن تامین می کند.
آخرین اخبار