با احتساب تعداد پرچم‌های که در تجمع برلین بلند شد، ایران نهایتا باید به ۴ الی ۷ تکه تبدیل شود.

تجمع اپوزیسیون مخالف جمهوری اسلامی در برلین آلمان از زوایا مختلفی بررسی آن اهمیت دارد. در پس پرده این تجمعات اهدافی دیده می‌شود که نهایتا فراتر از تجزیه ایران هم برای آن قابل تصور است.

یک: ضدانقلاب با روش‌های متعددی در هفته‌های اخیر تلاش کرد که تجمع چشمگیری در داخل ایران راه بیافتد، ولی نهایتا اغتشاشات چند نفره در برخی نقاط کشور نصیبش شد. اولین هدف تجمعات خارج از کشور جنبه الهام بخشی برای داخل ایران است. البته این هدف‌گذاری از پایه غلط است، چون میان محاسبات و خواسته‌ها و سلایق سیاسی و به خصوص باور و علایق فرهنگی هسته‌های اصلی تجمع کننده خارج از ایران با عموم مردم داخل ایران فاصله چشمگیری مشاهده می‌شود. به عنوان نمونه می‌توان به مصادیق بارز برخی هنجارشکنی‌های دیروز تجمع برلین اشاره کرد. دیروز گردانندگان تجمع برلین با افتخار از جدی‌ترین خواسته‌ها و آرزو‌های خود یعنی نقش دادن جدی به همجنسگرایان در آینده ایران رونمایی کردند. این در حالیست که این موضوع به لحاظ فرهنگی و عرفی در داخل ایران به شدت منفور و طرد شده است.


بیشتربخوانید


نقشه‌ای که «جیمز برنز» وزیر خارجه آمریکا در سال ۱۳۲۴ شمسی پس از جنگ جهانی دوم کشید

دو: هدف بعدی تجمع برلین نشان دادن ویترین جدید از اپوزیسیون با معرفی و برجسته سازی چهره‌های همچون حامد اسماعیلیون است. این تغییر ویترین البته به منزله تغییر اهداف راهبردی اپوزیسیون یا نشانه تطور فکری عمیق در آن‌ها نیست. حامد اسماعیلیون جدای از منافقین، سلطنت‌طلب‌ها، تجزیه‌طلبان، کومله، جیش العدل و ... نیست و البته به بخشی از این‌ها نزدیکتر و به برخی دیگر دورتر است، اما وظیفه او این است که در تجمعاتش هیچکدام را طرد نکند بلکه چهره واحدی از اپوزیسیون چهل تکه نشان بدهد. او باید چهره‌ای نو برای نمایندگی قصه‌های اجتماعی جدید باشد. طبیعی است که دیگر اپوزیسیون‌سازی و تولید نفرت‌های کاذب با داستان سرایی از اعدام‌های سال ۶۷ چندان امکانپذیر نیست و باید بر قصه‌های همچون ماجرای هواپیمای اوکراینی و داستانک‌های تأثیرگذاری مثل وفات مهسا امینی و گشت ارشاد با روایت‌های خاص ضدانقلاب تمرکز شود. قصه گویی حامد اسماعیلیون هم البته دوام نخواهد داشت و ابعاد او نیز همانند اسلافش بیشتر از این برای افکار عمومی روشن خواهد شد.

سه: اما با احتساب تعداد پرچم‌های که در تجمع برلین بلند شد، ایران نهایتا باید به چهار الی هفت تکه تبدیل شود. نقشه‌ای که «جیمز برنز» وزیر خارجه آمریکا در سال ۱۳۲۴ شمسی پس از جنگ جهانی دوم کشید و مبتنی بر جدایی قومیت‌ها در ایران است. تبدیل ایران به چند کشور کوچکتر البته در شرایط عادی ممکن نخواهد شد، چون پیاده سازی تجزیه ایران به سادگی امکان ندارد و حتی بالفرض نبود جمهوری اسلامی نیز عقبه وطن پرستی در ایران بگونه‌ای است که تجزیه ایران با یک معاده و توافق سیاسی بین چند گروه و حزب دست‌ساخته صورت نمی‌پذیرد بلکه با خون ریزی و جنگ داخلی گسترده همراه خواهد شد. به همین دلیل از یک طرف با وقوع جنگ داخلی سنگین و غیر قابل مهار و مهیا شدن زمینه دخالت خارجی در محیط داخلی ایران و از طرفی دیگر میزان بی اختیاری و اطاعت‌پذیری شدید سران گروه استقلال طلب از سرویس‌های امنیتی کشور‌های غربی، فراتر از تجزیه، خطر مستعمره شدن بخش‌های متعددی از ایران محتمل‌تر خواهد بود. یعنی همان استقلال ظاهری و محدود نیز برای تجزیه‌طلبان نیز در واقعیت بدست نخواهد آمد.

چهار: جامعیت نظام اسلامی که جمهوریت و اسلامیت به عنوان دو پایه مهم که هم مردم سالاری در آن رعایت شده و هم فرهنگ و اعتقادات ایرانیان رعایت می‌شود، سبب شده که جامع‌ترین نوع حکومت متناسب با ملت ایران تحقق پیدا کند. اما هر چه می‌گذرد یک واقعیت دیگر نیز بیش از پیش برجسته می‌شود، جمهوری اسلامی آخرین مدل حکومتی برای ماندگاری ایران قوی و جلوگیری از تجزیه ایران و خوار شدن مردم ایران هم است. اگر کسی به حفظ اعتلا و کرامت ایران معتقد است باید به ارتقا جمهوری اسلامی و رفع ضعف‌ها و تقویت نقاط قوت آن تمرکز کند و هر راه دیگری غیر از این خواسته یا ناخواسته تیشه به ایران و ایرانی خواهد زد.

منبع:  جهان نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
خیلی هم خوب بهرحال اوضاع بهتر خواهد بود با چند کشور فارسی زبان وعقب افتاده الان دو کشور نگون بخت ایران وافغانستان انطوری چند کشور میشیم شاید بهترباشه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۰۸ ۱۱ آبان ۱۴۰۱
آقا رضا..تب داری؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محجوب
۲۳:۱۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
بنظرم بهتره اطلاعات غلط ندیم.الان جمعیت تو خیابان ها خیلی خیلی بیشتر از چندنفر هستن.تا کسی نشینه پای صحبت این افراد جامعه.چیزی درست نمیشه.و بهانه دست خارج کشور میدین.نزارین به جاهای باریک برسه که نشه درستش کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۰ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
تجزیه طلبی نشانه این است که آنها بر پیروزی بر ایران بزرگ کاملاً نا امید هستند چرا که دشمنان ایران مثل آمریکا و اسرائیل زمانی کل ایران را می خواستند وقتی به این نتیجه رسیدند که نمی توانند این تکه گُنده را غورت بدهند به فکر تکه تکه کردن آن افتادند که بتوانند غورت دهند و وطن فروشهای تجزیه طلب هم جز فرمانبری از ارباب خود غلطی از دستشان بر نمی آید ، البته هم آنها و هم اربابانشان این آرزو را به گور خواهد برد .
Iran (Islamic Republic of)
Salar
۰۳:۴۷ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
خوابشو ببینن که ایرانو تیکه تیکه کنن به خداوندا یکتا به بزرگی اسمش هر چه خائن وطن فروش بی هه چیز اپیزیسیون رو بدونه لحظه ای درنگ و تردید میکشم و افتخار میکنم از کارم میخواد فارس باشه بلوچ کورد ترک لر یا هرچی دیگ به خاک و خون میکشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
جایی که نون نیست بخوریم به چه دردی می خوره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
یه مشت عقب مونده منافق و الاف ریختن اونجا شعارهای ضد کشوری میدن ، انقدر فشار بخورید تا زیر پاهاتون علف سبز بشه. درود بر جمهوری اسلامی و رهبرم، ما مردم تا اخرین قطره خون از این نظام دفاع می‌کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
این تجمع که برای گرونی سوخت بود چه ربطی به تجزیه داره من نفهمیدم!
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۱ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
نه به این ور نه اونور کاری ندارم ولی من فیلم هایی رو از وقایع این روزها دارم میبینم که گویا و واقعی هستن ولی همزمان رسانه های خودمون و یکسری اشخاص مسئول تکذیبش میکنن مثل همین گردهمایی برلین رو من کامل نگاه کردم و صحبت هاشون رو گوش دادم ببینم چیه ماجرا ولی رسانه های داخلی یبار میگن فتوشاپ بوده یبار میگن تجمع برا گرونی بنزین بوده و ... یکی میگه فقط هشتاد هزار نفر بودن یکی میگه اصلأ وجود نداشته و اظهار نظرایی که فکر میکنم فقط جهت انکار اصل موضوع بوده وگرنه اتفاقاتی در جریانه و هر روز گوشه ای از این کشور تجمعاتی صورت گرفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
جناب 01:41 هیچ کدام از مسئولین نگفته این برای بنزین و گرونی ووو بوده اینها عده ای تجزیه طلب با پرچمهای مختلف به دستور اربابانشان آمدند و جز نابودی کشور هیچ هدفی هم ندارند که من خودم اینها را حتی تجزیه طلب هم نمی دانم اینها فقط وطن فروش هستند که جرأت آمدن به ایران را نداشته و نخواهند داشت فقط بدلیل کینه و حسادتی که به ایران و ایرانی دارند می خواهند ایران را ویران و منابعش بدست اربابانشان غارت شود ، والسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
کسی تره خورد نمیکنه برای این دروغای نخ نما، ایران از هر زمان دیگه ای متحد تره
Iran (Islamic Republic of)
هاشمی
۰۸:۴۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
سرکرده های اینها یکی یکی دارند به گور می برند این آرزو رو بقیه شغالها و لاشخورها هم این رو بدونند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
هرکه با آل علی ع در افتاد ورر افتاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۱۱ آبان ۱۴۰۱
همش دروغ و ریا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۵ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
ستاره بی مداروجودنداردالهی تکه تکه شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
تو شایدتکه تکه بشی در راه باطل ایران اسلامی هرگز به کوری چشمت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
زکی! وطن فروش خائن قبل از تو خیلی ها این آرزو رو به گور بردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
وطن فروش
Iran (Islamic Republic of)
mamad
۲۲:۳۱ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
اشتباها مثبت دادم
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۷:۱۶ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
دستم خورد لایک کردم به گور ببری این ارزو رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
زنده باد ایران عزیز پاینده باد جمهوری اسلامی و با شهدای عزیزمان باردیگر پیمان می بندیم که تا آخرین قطره خون و تا آخرین لحظه زندگی از آرمان آنها که استقلال و تمامیت ارضی کشور و حاکمیت ارزشهای دینی و مبارزه با ظلم و جور است دفاع کنیم و اگر لیاقت داشتیم ان شاالله با پیکری خونین به دیدار آنها بشتابیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
یه مشت عقب مونده و الاف ریختن اونجا، انقدر شعارهای الکی بدید زیر پاهاتون علف سبز بشه خخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
شک نکنید که جمهوری اسلامی همیشه هست و خواهد بود. حقیقت رو باور کنید و انقدر الکی به چیزی نپردازید که امکان پذیر نیست. ایران، ایران سال 57 نیست، جمهوری اسلامی فوق قدرتمند است و ما مردم هم کنارش هستیم برای حفظ امنیت ملی کشور.
آخرین اخبار