نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با اشاره به تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل آن را اقدامی نامشروع خواند.

گنادی گاتیلوف، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل و سایر نهاد‌های بین المللی مستقر در ژنو با تاکید بر اینکه تصمیم علیه ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل ذهنیتی سیاسی دارد، عنوان کرد: تصمیم مذکور فقط در پس زمینه و با ذهنیتی سیاسی اتخاذ شده است و هدفی جز مقصر جلوه دادن مقامات ایران ندارد چراکه غرب مقامات ایرانی را خوشایند خود نمی‌داند.

او اضافه کرد: این قطعنامه از نظر ما غیرقانونی است، چون اقدامات این چنینی قطعا باید با اجازه کشور مدنظر انجام شود در حالی که در این مورد، با ایران هیچ مشورت و یا توافقی برای چنین روندی انجام نگرفته است. این اقدامات هدفی جز اعمال فشار سیاسی بر ایران ندارد.

گاتیلوف همچنین بر این باور است که کشور‌های بانی این پیشنهاد به جای این اقدامات که نمونه‌ای مشخص از استاندارد دوگانه آنهاست، بر روی مشکلات داخلی خودشان متمرکز شوند.

قطعنامه ضدایرانی مذکور که با پیگیری شدید آمریکا و برخی کشور‌های غربی به تصویب رسید، با مخالفت ۶ کشور عضو از جمله ارمنستان، کوبا و چین و نیز موافقت ۲۵ کشور دیگر و رای ممتنع ۱۶ کشور مواجه شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۰۶ آذر ۱۴۰۱
کودک‌کشی آمریکا و انگلیس در یمن با عنوان انسان‌دوستی!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۱
آمریکا تنها کشوری است که از بحران اوکراین سود می‌برد آمریکا به اوکراین اجازه شروع مذاکره با روسیه را نمی‌دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۶ آذر ۱۴۰۱
اخبار رسانه های اروپا و مزدورانشان درمورد ایران 100 درصد دروغ است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۰۶ آذر ۱۴۰۱
تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس و هم شورای حقوق بشر سازمان ملل برای آمریکا و اروپا و مزدورانشان گران تمام خواهد شد
دیگر هیچ کس در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نمی تواند بر تجاوزات، جتایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل را سرپوش بگذارد.
دیگر هیچ کس در شورای حقوق بشر سازمان ملل نمی تواند بر تجاوزات، جتایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل را سرپوش بگذارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۶ آذر ۱۴۰۱
تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی سازمان ملل از نظر ما غیرقانونی است
تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل از نظر ما غیرقانونی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
آمریکا و متحدانش به همراه القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی از سال 2011 تاکنون و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی در سوریه و عراق بیش از 999 هزار نفر را قتل عام کردند پس چرا جزو نقض حقوق بشر محسوب نمی شود شروم آور تاسف بار است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
عربستان سعودی و متحدانش به همراه القاعده و داعش به سرکردگی آمریکا از سال 2015 تاکنون و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی در یمن بیش از 300 هزار نفر را قتل عام کردند پس چرا جزو نقض حقوق بشر محسوب نمی شود شروم آور تاسف بار است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
غرب قوانین اقتصاد بازار را زیر پا می‌گذارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
ترامپ به تجاوز متهم شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۵ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل برای آمریکا و اروپا و مزدورانشان گران تمام خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
کشورهای ناقض‌ حقوق ملت‌ها نمی‌توانند مدعی ‌حقوق بشر باشند
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملت‌ها هستند، نمی‌توانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند و باید پاسخگوی جنایات خود باشند.
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملت‌ها هستند، نمی‌توانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند، بلکه می‌بایست پاسخگوی جنایات خود در نقض فاحش حقوق بشر باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۳ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
دلسوزی آلمان برای حقوق بشر، ریاکارانه و غیرواقعی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۰ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۴
آمریکا و مزدورانشان از سال 1400 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
اروپا و مزدورانشان از سال 1400 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
ناتو و مزدورانشان از سال 1400 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۷ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
پارلمان اروپا روسیه را کشور حامی تروریست معرفی کرد/ و این درحالی است که اروپا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و به سرکردگی آمریکا جنایتکار از سال 2001 تاکنون از تروریسم، القاعده و سایر گروه های تروریستی حمایت می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
اروپا و مزدورانشان همچنان حامی اصلی تروریسم هستند.
و این در حالی است که روسیه از سال 2011 تاکنون به همراه ارتش سوریه با تروریست ها مورد حمایت آمریکا و متحدانش مبارزه می کند و همچنان نیز ادامه می دهد. و از سال 2011 تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده است که آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل از تروریست ها در سوریه حمایت می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
آمریکا اروپا و عربستان سعودی و امارات و ترکیه و اسرائیل و مزدورانشان از تروریست ها حمایت می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۰۴ آذر ۱۴۰۱
تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل 100 درصد فقط حمایت از جنایتکاران بوده است.
۱۲
آخرین اخبار