وجود ۳۵ واحد فعال تولید قارچ در خوزستان

پیش بینی می‌شود در سال جاری میزان تولید قارچ در خوزستان با ۱۰ درصد افزایش به ۸ هزار و ۳۰۰ تن برسد.

مدیرامور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت:تولید قارچ خوراکی در استان از سال ۱۳۷۸ آغاز و اولین واحد قارچ خوراکی فعالیت خود را در شهرستان دزفول آغاز کرده است.

محمد حسنی نسب می‌گويد: در طی ۲۳ سال تعداد واحد‌های فعال قارچ از یک واحد صنعتی به ۳۵ واحد شامل ۹ واحد صنعتی و مجهز و ۲۶ واحد خانگی و تعداد سالن‌های احداث شده فعال از ۳۴ سالن به یکصد و ۱۸ سالن فعال با ظرفیت تولیدات ۱۲۰ تن به ۷ هزار ۵۴۵ تن رسیده است.

به گفته او سطح زیر کشت قارچ خوراکی استان در سال ۱۴۰۰ رتبه هفتم را در کشور به خود اختصاص داده است و پیش بینی می‌شود در سال جاری با راه‌اندازی، تکمیل ظرفیت و افزایش عملکرد میزان تولید قارچ با ۱۰ درصد افزایش به ۸ هزار و ۳۰۰ تن برسد.

مدیرامور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: مصرف روزانه قارچ در ایران بیش از ۱/۸ کیلوگرم است درصورتیکه سرانه مصرف قارچ در دنیا ۴ کیلوگرم است.

حسنی نسب گفت: یک واحد تولید کمپوست به ظرفیت اسمی ۵۰ هزار تن در سال است که بیش از از ۳۵ هزار تن کمپوست تولید و علاوه بر تامین کمپوست مورد نیاز واحد‌های قارچ خوراکی استان، مازاد آن به سایر استان‌ها نیز ارسال می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.