دومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی دانشگاه برگزار شد.

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از مسئولان در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد، شاخص‌های شفافیت، کارآمدی و نظام مبتنی بر نظام مالی را مورد بررسی قرار داد.

وی به حرکت رو‌به جلو دانشگاه به سمت نشان‌دار کردن دارایی‌های دانشگاه، دسترسی سازمان حسابرسی به استاد مالی بدون هیچ مانع و محدودیتی، انعطاف‌پذیری در بودجه تفصیلی و شفافیت مالی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده از تکنولوژی‌های نوین را راه میانبری برای دسترسی مطلوب‌تر به انضباط مالی دانست و گفت: اتصال به درگاه‌های ملی، استفاده از اتوماسیون و بهره‌مندی از پورت‌های دولت الکترونیک توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از برنامه‌های اصلی دانشگاه برای دسترسی به این مهم است.

زالی با تاکید بر اینکه عمده فعالیت‌های دانشگاه بر مبنای نظام داده پردازی HIM استوار است، عنوان کرد: سامانه اچ آی ام فرصتی برای نگاه بهنگام به فرآیند‌ها ایجاد کرده که در کنار ارزیابی‌های داخلی در ممیزی عملکرد‌ها نیز فقشی اثرگذار دارند.

رئیس دانشگاه با اشاره به چالش‌های تامین منابع حوزه سلامت تاکید کرد: منابع حوزه سلامت نباید با چالش عدم پایداری روبه رو باشند، برای خدمات با کیفیت‌تر به مردم سیال بودن، دسترسی و پایداری ارکان ضروری‌اند.

وی با بیان این‌که انضباط مالی استراتژی اجتناب‌ناپذیر برای کارایی نظام اقتصادی است، ادامه داد: جریان نقدیندگی، ارایه خدمات و تامین کالا و تخصیص سرمایه عناصر مهمی هستند  که برون داد نظام‌های مالی عمومی را فراهم می‎کنند که در تمام این فاکتور‌ها انضباط مالی اثرگذار است.

ایمان وکیل‌زاده دبیر این جشنواره و مدیر بودجه، برنامه‌ریزی و پایش عملکرد دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری اولین دوره از این جشنواره در سال گذشته و تاکید رییس دانشگاه بر تداوم این رویداد، عنوان کرد: بر اساس توصیه دکتر زالی، در معاونت توسعه و مدیریت منابع تصمیم بر برگزاری پربارتر جشنواره، بازنگری شاخص‌ها و افزایش محور‌های مورد بررسی گرفته شد تا برگزیدگان با دقت بیشتری انتخاب شوند.

وی ادامه داد: در سال گذشته محور‌های مالی، بودجه، نیروی انسانی، پشتیبانی، سازمان‌های مردم نهاد و خیرین تعریف شد که امسال مدیریت طرح‌های عمرانی و فناوری اطلاعات نیز به این محور‌ها افزوده شد و با تعریف ۲۵ شاخص جدید، در مجموع ۵۷ شاخص مورد بررسی قرار گرفت.

وکیل‌زاده از ارتقای ۶۰ درصدی استفاده از سامانه‌های دولتی در پایش عملکرد و رسیدن به رقم ۹۸ درصدی در این زمینه خبر داد و افزود: از سوی دیگر در حال حاضر می‌توان گفت هیچ نیرویی بدون تبدیل وضعیت مشغول به فعالیت در دانشگاه نیست و تمامی پرسنل وضعیت مشخصی دارند.

دبیر جشنواره با بیان اینکه مجوز‌های لازم برای اصلاح زیرساخت‌های حوزه فنی و فناوری اطلاعات گرفته شد، افزود: برخلاف تصور عموم، انضباط مالی به حوزه بودجه محدود نمی‌شود و از لحظه شروع فرآیند شکل می‌گیرد.

مدیر بودجه، برنامه‌ریزی و پایش عملکرد دانشگاه در ادامه اظهار کرد: با تدوین شاخص‌ها، اطلاعات از سامانه‌های داخلی دانشگاه و بررسی چک لیست‌ها استخراج و وایش صورت گرفت و برگزیدگان انتخاب شدند.

وی در پایان به دو وجه افتراق این جشنواره با سایر جشنواره‌ها اشاره کرد و گفت: در هیچ نوع رویدادی، عملکرد توسعه‌ای در حوزه بودجه، خیرین و نیروی انسانی مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. از طرفی در این پایش، لایه‌های زیرین پرسنلی نیز از تشخیص تا انجام امور مورد بررسی قرار گرفتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار