مشکل قرارداد پروژه راه‌آهن دورود -خرم آباد برطرف شد

معاون استاندار لرستان گفت: مشکل قرارداد پروژه راه‌آهن دورود -خرم آباد برطرف و بحث تامین منابع مالی این پروژه تا مرحله اتمام نیز پیش‌بینی شده است.

احمدرضا دالوند  در آیین گرامی‌داشت روز مهندس ضمن تبریک این روز، یکی از موضوعات مهم در هر کشوری را بحث ساخت و ساز، عمران و آبادانی برشمرد و اظهار داشت: بخش‌های مختلف حوزه عمرانی با توسعه منطقه و کیفیت زندگی مردم ارتباط تنگاتنگی دارد.

او با اشاره به پروژه‌های عمرانی استان که متوقف شده و یا روند لاک‌پشتی دارند، افزود: با تلاش دولت سیزدهم و پیگیری‌های مجدانه نماینده ارشد دولت در استان مصوبات خوبی در سفر رئیس جمهور به لرستان حاصل شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: از حدود ۱۷۰ مصوبه سفر رئیس جمهور به لرستان تقریبا ۱۳۴ مصوبه مربوط به حوزه عمرانی است که اتفاق خوشایندی برای لرستان محسوب می‌شود.

او با بیان اینکه بیشتر این پروژه‌ها زیر‌بنایی هستند، افزود: با توجه به مصوبات سفر در آینده نزدیک شاهد شتاب بیشتر پروژه‌های عمرانی در استان هستیم که نقش اساسی در توسعه و رونق اقتصادی استان خواهد داشت.

دالوند با اشاره به اینکه پروژه‌های ارتباطی اعم از چهار‌خطه‌های متعددی از خرم‌آباد به سمت نور‌آباد و هرسین، خرم‌آباد- کوهدشت و پلدختر، ازنا و شازند در استان فعال شده است، بیان کرد: همچنین خط ریلی راه‌آهن دورود- خرم‌آباد از سال ۹۲ تا ابتدای دولت سیزدهم با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی تعطیل شده بود که با پیگیری‌های زیاد توانستیم آن را به نتیجه مطلوبی برسانیم.

او از کلنگ‌زنی پروژه راه‌آهن خرم‌آباد- اندیمشک خبر داد و افزود: مشکل قرارداد پروژه راه‌آهن دورود -خرم آباد برطرف و بحث تامین منابع مالی این پروژه تا مرحله اتمام نیز پیش‌بینی شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: با توجه به تحریم‌های ظالمانه‌ای که به کشور تحمیل شده باید از ظرفیت‌ها و داشته‌های خود به‌خوبی استفاده کنیم.

او افزود: لرستان سومین استان پربارش کشور محسوب می‌شود، اما به دلیل کمبود زیرساخت‌های آبی در بخش‌های آب آشامیدنی و کشاورزی مشکلات زیادی داریم.

دالوند با بیان اینکه در حوزه درمانی سه پروژه بیمارستان نیایش خرم‌آباد، بیمارستان رازی کوهدشت و دورود پس از چندین سال تعطیلی با پیگیری‌های مناسب و تامین منابع مالی فعال شده اند، تصریح کرد: در سال‌های آینده این پروژه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد و ۱۰۰۰ تخت به تخت‌های بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با فعال شدن این پروژه‌ها در استان تا حدودی مشکل اشتغال جوانان نیز برطرف خواهد شد.
دالوند با بیان اینکه نظام مهندسی نقش مهمی در توسعه استان دارد، عنوان کرد: این سازمان باید برای حمایت از مهندسین استان از جمله رفاهیات و تامین مسکن و سهم نظارت مهندسی در پروژه‌ها برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد.

او با اشاره به استحکام ساختمان‌ها به‌ویژه بنا‌های بلند مرتبه نظارت منظم مستمر بر رعایت قوانین و مقررات ساختمان و نظام مهندسی در ساخت و ساز‌ها را از مهمترین موضوعات برشمرد و افزود: نظارت‌ها باید قوی و به موقع باشد و باید با هرگونه تخلف برخورد جدی شود.

معاون عمرانی استاندار برگزاری دوره‌های آموزشی را به‌صورت کاربردی برای مهندسین ضروری دانست و اظهار داشت: برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی با دعوت از اساتید بزرگ کشور در ارتقای دانش و پیشبرد مباحث اجرایی استان می‌تواند بسیار مفید باشد.

او بر لزوم استفاده ادارات و دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت نظام مهندسی در اجرای پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: جامعه مهندسین می‌تواند در توسعه و پیشرفت استان و رفع مشکلات فنی پروژه‌ها نقش اساسی داشته باشند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار