تحلیل ساختاری و راهکارهای حل چالش جمعیت، ازدواج و پایداری خانواده

کارگاه پویایی شناسی جمعیت و خانواده محوری در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در راستای بررسی مدل‌های پویایی‌شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، کارگاه پویایی شناسی با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با این موضوع و همچنین صاحبنظران و اساتید دانشگاه در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

مدل پویایی شناسی جمعیت و تحکیم خانواده در ۵ زیرسیستم جمعیت و فرزندآوری، حکمرانی خانواده محور، فرهنگ خانواده، اقتصاد خانواده و ازدواج و تحکیم خانواده، مورد ارزیابی قرار گرفت.

هادی افراسیابی، مدیر پروژه تدوین نقشه پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، با اشاره به سلسله رویداد‌های بررسی، تحلیل و صورت بندی چالش‌های حکمرانی کشور، گفت: این ابرچالش‌ها در ۴ حوزه اقتصادی، اجتماعی، زیربنایی و حکمرانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که در هر بخش مدل‎‌های مورد به آن موضوع به شکل مدل پویا ارائه شده است و در مجموع بیش از هزار متغیر در ۳۵ مدل مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی افزود: با برگزاری کارگاه‌های پویایی‌شناسی در حوزه‌های مختلف و تبادل نظر تلاش می‌کنیم تا همگرایی در آن حوزه، بین جامعه علمی، سیاستگذاری و اجرایی پیش بیاید و گامی به سوی حل مسئله برداشته شود.

مدیر پروژه تدوین نقشه پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، تاکید کرد: با برگزاری کارگاه‌های پوایی‌شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور در هر حوزه تلاش می‌کنیم تا شبیه‌سازی از مسائل مهم کشور ایجاد شود و سیاست‌ها قبل از اجرا در محیط واقعی، پیش‌بینی و مورد ارزیابی قرار گیرد.

افراسیابی با بیان اینکه چرخه سیاست گذاری باید به درستی اجرا شود، تصریح کرد: اگر هوشمندانه این کار را انجام بدهیم حوزه سیاست گذاری از برخی چالش‌ها نجات پیدا خواهد کرد.

در انتهای این کارگاه با شبیه‌سازی‌های صورت گرفته راهکار‌های حل چالش جمعیت جمع بندی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار