تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی در آذربایجان شرقی

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی از آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی ویژه ایام نوروز در استان خبر داد.

آقای بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی زمان اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی را از امروز تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده اعلام کرد و گفت: در طرح تشدید کنترل بهداشتی ۱۰۹ گروه ثابت و سیار مشارکت دارند.

وی افزود: ۱۶۴ نفر در قالب این گروه‌ها و در ۲ نوبت کاری بر مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل اماکن عرضه (قصابی، مرغ و ماهی فروشی ها)، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری، کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: در جریان اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه در عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان سال گذشته حدود ۱۰۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی کشف ، ضبط و امحا شده بود.

وی ادامه داد: امسال نیز با انجام نظارت‌های دقیق تلاش خواهیم کرد تا محصولات دامی بهداشتی و سالم در اختیار مردم قرار گیرد.

آقای بهداد گفت: روزانه سه هزار و ۵۰۰ راس دام سبک، بیش از پنج هزار دام سنگین و حدود ۱۲۰ هزار قطعه طیور در آذربایجان شرقی ذبح می‌شوند که این نظارت‌ها از مرحله کشتار در کشتارگاه‌های استان تا عرضه در بازار و سبد غذایی مردم به طور دقیق انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۸ کشتارگاه در آذربایجان شرقی فعالیت می‌کنند اظهار کرد: از این تعداد ۱۷ کشتارگاه دام صنعتی و غیرصنعتی و ۱۱ کشتارگاه طیور فعالیت می کنند که ناظران بهداشتی، شرعی و اکیپ‌های طرح کنترل و نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی از صفر تا ۱۰۰ فعالیت آن‌ها نظارت دارند.

آقای بهداد از مردم خواست برای ارسال گزارش تخلفات واحد‌های مختلف صنفی در این خصوص با شماره‌های تلفن ۱۵۱۲ و ۳۴۴۴۵۰۰۰ تماس بگیرند و موارد تخلف را به صورت شبانه روزی گزارش کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار