تجلیل از برترین‌های کنکور در میبد

مدیر آموزش و پرورش میبد از تجلیل برترین‌های کنکور چهار سال گذشته و منتخبین المپیاد‌های علمی و مسابقات فرهنگی، هنری و قرآن و عترت در این شهرستان خبر داد.

کارگر مدیر آموزش و پرورش میبد با بیان اینکه برگزاری این آئین به علت بیماری کرونا وقفه افتاده بود گفت: امروز از ۵۵ نفر از این افراد تجلیل می‌شود که ۳۷ نفر از آنان دانش آموزان برتر کنکور چهال سال گذشته در سه گروه ریاضی فیزیک، علوم انسانی و تجربی، ۸ نفر دانش آموزان برتر المپیاد‌های علمی و ۱۰ نفر هم برگزیدگان مسابقات فرهنگی هنری و قرآن و عترت هستند.

او افزود: دانش آموزان با همت و همراهی آموزش و پرورش و معلمان و دقت و توجه اولیا، سال‌های گذشته رتبه اول استان و کشور را از آن خود کردند و امسال هم در کنکور ۱۴۰۱ با اختلاف قابل توجهی موفق شدند در هرسه رشته حائز رتبه اول استان و کشور شوند.

باقری مقدم سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور هم در این آئین شناسایی مستعدین و نخبگان و کمک به توانمندسازی و اثربخشی آن‌ها در جامعه را وظیفه ذاتی بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد و گفت: شما دانش آموزان و دانشجویان در شروع مسیر فرایند نخبگی و استعدد‌های برتری هستید که با تلاش و خدمات می‌توانید به جایگاه نخبگی نائل شوید.

او تصریح کرد: آمادگی داریم تمام ظرفیت‌های خود را برای شکوفایی استعداد‌ها و متحول شدن شما به کار بگیریم تا توانمندی پیدا کنید و درعرصه‌های مختلف بدرخشید و کشور از خدمات شما بهره‌مند شود.

باقری مقدم تمرکز زدایی، را یکی از استراتژی‌های بنیاد ملی نخبگان خواند و گفت: به دنبال حمایت ویژه از استان‌ها و شهر‌های نخبه پرور هستیم و دردولت سیزدهم فقط به مستعدین و نخبگان شهر‌های بزرگ توجه نمی‌شود بلکه در کل کشور و استان‌های نخبه خیز، فعالیت بنیاد نخبگان گسترش می‌یابد.

سرپرست قائم مقام بنیاد نخبگان گفت: درسال‌های آینده نخبگان درکل کشور با کمک طرح‌های رصد شناسایی می‌شوند.

باقری مقدم تمرکز در حوزه دانش آموزی را دومین استراتژی بنیاد نخبگان عنوان کرد و گفت: چندین طرح مثل طرح جایگزینی خدمت سربازی و حل مسئله را در بنیاد نخبگان پایه ریزی کردیم که باید مدیرکل آموزش و پرورش به آن‌ها توجه کند.

او با بیان اینکه بر اساس آمار‌های بین المللی ده درصد از ظرفیت‌های دانش آموزان را جز استعداد‌های برتر می‌دانیم اظهار داشت: از این میزان یک و نیم درصد در مدارس سمپاد و یک و نیم درصد در مدارس دولتی مورد حمایت قرار می‌گیرند و نزدیک هفت درصد از دانش آموزان مستعد حمایت جدی به عمل نمی‌آید که طرحی با عنوان حمایت از مدارس نخبه پرور را استارت زدیم که دراستان یزد هم ده مدرسه انتخاب شده است که ظرفیت بالاتری دارند و درسال آینده از این مدارس حمایت می‌کنیم.

سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور خاطرنشان کرد: دانش آموزان بی بضاعت با هماهنگی کمیته امداد و بهزیستی به صورت نامحسوس شناسایی می‌شوند تا فرد به فرد علاوه بر مطالبی که در مدارس یاد می‌گیرند مورد حمایت علمی قرار بگیرند.

باقری مقدم از افتتاح سه کانون هدایت مستعدین نخبگی در استان یزد در سال آینده خبر داد و گفت: یکی از این کانون‌ها در شهر میبد است که با افتتاح آن دانش آموزانی که به مدارس خوب هم دسترسی ندارند حمایت می‌شوند.

او گفت: طرح سوم هم قدردانی از معلمین برگزیده هستند که موفق شدند استعداد‌های بیشتری را شناسایی کنند که با اجرا آن این معلمان مورد حمایت ویژه نخبگان قرار می‌گیرند.

باقری مقدم با اشاره به آغاز طرح بورسیه صنعتی در استان یزد، حقوق و بیمه را از مزیت‌های این طرح عنوان کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه‌های معتبر می‌توانند با ورود به سامانه بنیاد نخبگان استان از این مزیت‌ها بهره‌مند شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.