امیر ظاهرطحان مدیر آموزش و پرورش دزفول امروز در نهمین نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در سالن کنفرانس این مدیریت با انتقاد از ارائه نشدن تسهیلات بانکی و مسکن به فرهنگیان گفت: متاسفانه همکاری لازم برای ارائه تسهیلات بانکی و مسکن برای فرهنگیان صورت نمیگیرد.
او افزود: ۸۰ هزار دانش آموز در حال تحصیل هستند، ولی تسهیلات فرهنگیان که حقشان است به این قشر تعلق نمیگیرد.
مدیر آموزش و پرورش دزفول با اشاره به عملکرد آموزش و پرورش در ۶ ماه اخیر ادامه داد: خدمات ویژهای به مناطق محروم و روستاها ارائه شده و ۳۵۰ میلیون تومان هزینه ایاب و ذهاب حدود ۷۰۲ دانش آموز از ۲۰ مدرسه مناطق محروم پرداخت شد.
آقای ظاهر طحان به پرداخت قبوض آب و برق ۴۶ مدرسه دزفول نیز اشاره کرد و گفت: ۳۵۰ میلیون تومان برای تجهیزات و وسایل سرمایشی و گرمایشی با حمایت نماینده تهیه و در اختیار مدارس قرار گرفت.
او افزود: طی ۶ ماه گذشته، حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تجهیزات و لوازم آموزشی و اداری به مدارس دزفول اضافه شده است.
به گفته مدیر آموزش و پرورش دزفول، ۳.۵ میلیارد تومان نیز با کمک خیرین برای تجهیز هنرستانهای دزفول پرداخت شد.
رضوان نوری رییس نهضت سواد آموزی دزفول نیز در این نشست گفت: امسال برگزاری کلاس سواد آموزی بعد از پنج ماه تاخیر و با روش جدیدی آغاز شد.
او ادامه داد: یکم آذرماه برگزاری کلاس سوادآموزی با شیوه تلفیقی آغاز و کلاسها با حضور ۱۰ تا ۱۶ نفر برگزار شدند.
رییس نهضت سواد آموزی دزفول گفت: در حوزه سوادآموزی ۵۹۰ نفر واجد شرایط معرفی شدند که تاکنون ۲۲۰ نفر شناسایی و جذب شدند، در دوره تحکیم نیز ۳۴۰ نفر اعلام و ۳۱۸ نفر جذب شدند.
خانم نوری میگوید: طرح توانمندسازی و باسوادکردن زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار گرفته است، زیرا سوادآموزی زنان سهم زیادی در مشارکتهای اجتماعی و پیشرفت تحصیلی فرزندانشان دارد.
او با بیان اینکه تمام دستگاههای دولتی و نهادهای مربوطه باید در شناسایی افراد بیسواد همکاری کنند، گفت: بهزیستی دزفول در ۲ نوبت افراد بیسواد را معرفی کرده است.
رییس نهضت سواد آموزی دزفول با بیان اینکه آموزش زنان سرپرست خانوار در اولویت است، افزود: این افراد روزهای اول در کلاس حاضر میشوند، ولی ادامه نمیدهند از این رو باید به آنها آموزش داده شود تا کلاسها را تداوم دهند.
خانم نوری درخصوص اخذ مجوز برای سوادآموزی اتباع خارجی نیز گفت: قرار است این موضوع از استان پیگیری شود، زیرا اتباع خارجی مراجعات زیادی به نهضت سوادآموزی دارند.
او از مسئولان دزفول درخواست کرد برای دوره بعد سوادآموزی، مجوز جذب اتباع خارجی در دزفول هم صادر شود.
به گفته رییس نهضت سواد آموزی دزفول، ۶هزار و ۹۰۲ نفر بیسواد و کم سواد در دزفول وجود دارد.
علی فرهمندپور فرماندار ویژه شهرستان دزفول نیز در این نشست درخصوص سوادآموزی گفت: برای فعالیت در حوزه سوادآموزی یک تلاش همگانی نیاز است.
او افزود: افرادی که به هر دلیل سراغ سواد نرفتند باید با همت همگانی شناسایی و جذب شوند.
آقای فرهمندپور بر ضرورت ارتقای فرهنگی در این شهرستان تاکید کرد و خواستار تجلیل از افتخارآفرینان حوزه فرهنگ شد.
او گفت: افتخارآفرینان حوزه فرهنگ به منظور حمایت از عرصه علم و دانش در مناطق محروم تجلیل شوند و شهرداریها بودجه آن را تامین کنند.
فرماندار ویژه دزفول با تاکید بر لزوم اسکان میهمانان نوروزی افزود: استاندار خوزستان نگاه ویژهای به دزفول دارد لذا باید اسکان به بهترین نحو انجام شود.
آقای فرهمندپور میگوید: هرچقدر گردشگر جذب کنیم میتوانیم فرهنگ سازی و بهره برداری کنیم؛ ورود گردشگران به دزفول برکات مادی و معنوی زیادی در حوزه اجتماعی، اقتصادی و صنعتی دارد.
او افزود: برگزاری مسابقات همخوانی قرآن و مدیحه سرایی در دزفول اقدام ارزشمندی بود که در سایه حضور همه دانش آموزان نخبه قرآنی شاهد برکاتی بودیم چرا که با برگزاری این مسابقات گردشگری دفاع مقدس امسال پررنگتر شده و گروههای مختلف به شهرستان ورود کردند.
فرماندار ویژه دزفول با تبریک موفقیت کسب مقام اول شورای آموزش و پرورش این شهرستان در سطح استان خوزستان ادامه داد: ۲۸۰ نفر از فرهنگیان دزفول هزینه مسکن پرداخت کرده اند، ولی اقدامی برای واگذاری مسکن انجام نشده است.
آقای فرهمندپور افزود: طی نشستهایی با معاون وزیر زمین برای احداث مسکن فرهنگیان در حال تامین است.
او با بیان اینکه خیرین دزفول در حوزه مدرسه سازی و نوسازی فعال هستند، گفت: باید خیرین را به توسعه علم و دانش در مناطق محروم تشویق و دانش آموزان را برای کسب علم ترغیب کنیم.
در این نشست در خصوص وضعیت مشکلات کانون بازنشستگان فرهنگی و مدارس غیردولتی دزفول بحث و تبادل نظر شد.
همچنین از دانش آموزانی که در جشنواره سردار سلیمانی موفق به کسب مقام شدند و چهار فرهنگی نخبه و مبتکر در سطح استانی با اهدای لوح تجلیل شد.