کاهش ۳۰ درصدی هدر رفت آرد و نان

با اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان، مصرف آرد تا ۳۰ درصد در مازندران کاهش یافته است.

حسینی پور استاندار مازندران یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را مدیریت توزیع و مصرف آرد و نان دانست و گفت: هوشمندسازی توزیع آرد از چند ماه گذشته آغاز شده است و بررسی کارشناسان نشان می‌دهد با اجرای این طرح علاوه بر بهبود کیفیت نان، هدر رفت آرد و نان نیز تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

او افزود: شناورسازی سهمیه آرد نانوایی‌ها و رصد فعالیت خبازان به عنوان گام دوم این طرح نیز سبب شد تا از انحراف در توزیع آرد و عرضه خارج از شبکه آن  جلوگیری شود.

استاندار مازندران گفت: گزارش‌های مردمی از نانوایی‌ها به شماره ۱۲۴ و شماره پیامک ۳۰۰۰۱۳۹۴ غله استان نیز می‌تواند منجر به کاهش تخلفات نانوایی‌ها و هدر رفت آرد و نان شود

او یکی از مشکلات در بخش خبازی استان را اجاره دادن نانوایی‌ها به برخی افراد دانست و ادامه داد: مالکان خبازی‌ها و کسانی که جواز این صنف را دارند باید مسئولیت کیفیت نان را برعهده بگیرند و پاسخگو باشند

حسینی پور ادامه داد: واگذاری جواز و اجاره خبازی‌ها به هیچ عنوان کار اصولی و قابل پذیرش نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.