طبق مصوبه پارلمان انگلیس، نصب تیک تاک روی دستگاه‌های الکترونیکی متعلق به پارلمان ممنوع می‌شود.

بر اساس مصوبه پارلمان انگلیس، نصب تیک تاک روی دستگاه‌های الکترونیکی متعلق به پارلمان ممنوع خواهد بود، اما نمایندگان می‌توانند از این نرم‌افزار کاربردی بر روی گوشی‌های تلفن همراه خودشان استفاده کنند، به شرط آنکه به شبکه وای‌فای پارلمان متصل نشوند.

پس از این مصوبه، مجلس نمایندگان و مجلس اعیان انگلیس تاکید کردند امنیت سایبری، در صدر اولویت‌های پارلمان قرار دارد.

پیشتر انگلیس در راستای سیاست سایر متحدان غربی خود اعلام کرد استفاده از نرم افزار تیک تاک را بر روی تلفن‌های دولتی ممنوع خواهد کرد.

این اقدام پس از آن رخ می‌دهد که بسیاری از کشور‌های غربی از جمله آمریکا نرم افزار تیک تاک را متهم به همکاری با دولت چین و قرار دادن اطلاعات کاربران به مقامات این کشور کردند؛ اتهاماتی که از سوی پکن به شدت رد شده است.

ظهور چین بزرگترین تهدیدی است که هژمونی آمریکا در نظام بین الملل را به مخاطره انداخته است. از این رو، واشنگتن و متحدانش به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن از هر طریق ممکن هستند. قطع دسترسی چین به فناوری‌های پیشرفته و نیز محدودیت در دسترسی به تولیدات فناوری این کشور از جمله اقدامات کشور‌های غربی به شمار می‌رود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
جالبه. تو کشورهایی مثل انگلیس و نیوزیلند استفاده از تیک تاک روی دستگاه های متصل به شبکۀ دولتی ممنوعه، اما برای مردم عادی آزاده. برعکس اینجا که استفاده از توییتر برای دولتی ها آزاده، ولی برای کل مردم کشور ممنوعه...
آخرین اخبار