مدیرعامل بنیاد گندمکاران گفت: آمارها حاکی از آن است که میزان برداشت و خرید تضمینی گندم نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

آقای علیقلی ایمانی گفت: اکنون برداشت گندم از استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر و شیراز آغاز شده و پیش بینی می شود که میزان برداشت و خرید نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

به گفته او، با توجه به شرایط بارش. وضعیت اکثر استان ها نسبت به سال قبل بهتر است و همواره امیدواریم با اصلاح قیمت، گندم تولیدی به سمت خوراک دام و طیور یا قاچاق نرود.

ایمانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید گندم به ۱۲ میلیون تن و خرید تضمینی به ۸ میلیون تن برسد که با این وجود در بحث نان مردم خودکفا خواهیم شد.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، اصلاح قیمت خرید تضمینی امری ضروری است، اما تا زمان اعلام نهایی نمی توان نرخی اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۲۰ فروردين ۱۴۰۲
سلام 15000خوب است من خودم کشاورز هستم
Iran (Islamic Republic of)
هاشمی
۱۹:۵۶ ۲۰ فروردين ۱۴۰۲
امیدوارم حضرات قیمت مورد نظر ما کشاورزان را تصویب کنند در غیر این صورت تحت هیچ شرایطی گندم نمی فروشیم.
قیمت کمتر از ۲۵ تومان به ولله ضرر میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
بی نشان
۰۱:۰۰ ۲۰ فروردين ۱۴۰۲
باسلام خدمت گندم کاران عزیز.در یک نگاه کلی هرچه به سرمان میاورند حقمان است؛ما از یک سوراخ هر سال نیش میخوریم.یارانه نان ۸۵ میلیون جمعیت ایران رو از جیب کشاورز بیچاره پرداخت میشه پوزشو حاکمیت میده؛ولی حرف اینجانب به این دولت ودولتمردان:(این چتر حمایتتون رو از سر کشاورز بدبخت بردارید،و اجازه دهید گندم نیز مثل برنج در بازار خود قیمت خودشو پیدا کند.شما قیمت تضمینی رو طوری وارونه به مردم تفهیم کردین که خودتونم باورتون شد که باید به این قیمت ، فقط به دولت بفروشند.تمام خدمات دولت به مردم براساس قیمت جهانی و یا قیمت منطقه است؛ولی اونجایکه باید مزد کارگر و کشاورز رو بدهید؛پای تورم و مصلحت اندیشیو،غیره و ذالک وسط میاد...افرین به اینهمه عدالت که هیچ جای دنیا یافت نمشود،حتی در سومالی)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
هرچه مارو بازیچه دست خودتون کردین کافی نبود من گندم زیر۲۰ ب دولت تحویل نمیدم اگه هم شده گندمم رو اتیش بزنم
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۰۶:۵۳ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
یه نفر نوشته اگه دولت بالای ۱۳از کشاورز بخره تورم می‌ره بالا دلم میخواد یه مدرسه ی دارالفنون امیرکبیر زنده بشه بزنه کل نخبگان عالم هستی جمع بشن این طرف بشه استادش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۸ فروردين ۱۴۰۲
به خدا کمتر از ۲۰ ضرر ه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۶:۱۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۲
سلام. اون برادری که میگه من مشتری دارم از عراق کیلویی ۳۵ هزار تومان میخره داداش من ۳۰۰ تن گندم دارم تازه با برادران و فامیلها میتونم تا هزار تن تحویل جنابعالی بدهم شما بیا از من این هزار تن رو بگیر کیلویی ۲۵ تومان و درجا بده به عراقی کیلویی ۳۵ تومان نوش جونت از شیر مادرت هم حلال تر باشه ماهم به نوایی برسیم شمارمو بهت میدم از استان گلستان هستم یکماه یا چهل روز دیگه گندمها درو میشن از الان برنامه ریزی کن بیا درخدمتم ازت بهترین پذیرایی هم میکنم. ۰۹۳۰۹۵۵۷۸۵۸ بازم میگم تا هزار تن میتونم بهت بدم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
مشتری گندم سراغ داشتید شمارش بذارید. گندم زیر ۲۵تومن تحویل دولت نمیدم
Iran (Islamic Republic of)
ادریس
۲۰:۳۶ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
کمتر از 20 نمیدیم
عراق کیلوی 43هزار تومان از ایران میخره
کمتر 20 یعنی ضرر
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۳:۵۲ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
قیمت زیر ۲۵ تومان ضرر هست با این گرونی و کمبود کود تقویتی و...
Iran (Islamic Republic of)
حشمت
۱۳:۳۲ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
به خدا از پاییزتا حالا یکسره رفتم قرض کردم برای سهم وکوددولت قبلاً خیلی حمایت می کرد زمانی امام خمینی رهبر بود خدا روحشان شاد کنه به کشاورز جایزه میداد به اعضای هرتن گندم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
قیمت زیره ۲۵ تومن هیچ کس به این دولت نمیده
آقایون دولتی خبره مرگتون گندم رو از خارج تهیه کنید
با دلار الان
Iran (Islamic Republic of)
خسرودهقان
۰۹:۳۷ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
من کشاورزم والله گندم زير بيست تومان کشاورزرا براي تمامکشتهاوکارکشاورزی بی رمق میکند
United States of America
ناشناس
۰۸:۰۵ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
از خدا بترسید همه چیز را گرون خریدیم هم کود او هم گندم او هم منال آب اخرش این قیمت او میزنید لاقل کیلو ۲۰ بزنید انشالله که همه کشاورزان گندم او به شما نمیدیم
United States of America
ناشناس
۰۳:۴۲ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
کدام از این آقایان گندم کشته اند که براحتی اونجا نشستند و قیمت گندم را تایید میکنند.
۱۲۳۴
آخرین اخبار