معاون شورای امنیت ملی روسیه پس از حمله تروریستی به کاخ کرملین گفت که راه حلی جز حذف فیزیکی زلنسکی پیش روی مسکو نیست.

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت ملی روسیه روز چهارشنبه گفت که پس از حمله تروریستی امروز، هیچ گزینه‌ای جز حذف فیزیکی زلنسکی و دار و دسته‌اش وجود ندارد».

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی در ادامه سخنانش گفت: «دیگر حتی اقدام زلنسکی برای امضای تسلیم بی قید و شرط نیز لازم نیست».

همچنین «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه روز چهارشنبه گفت که اقدام تروریستی علیه «ولادیمیر پوتین»، حمله به روسیه به شمار می‌آید. وی گفت که «ولودمیر زلنسکی» دستور انجام حمله تروریستی علیه پوتین را صادر کرده و رژیم کی‌یف باید به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شود.

ولودین گفت: «رژیم اوکراین همانند القاعده، جبهة النصرة و داعش خطرناک بوده و امنیت روسیه، اروپا و کل جهان را تهدید می‌کند».

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) از دفع حمله هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش اوکراین به کاخ کرملین خبر داد. پسکوف طی نشست خبری در مسکو گفت که رژیم کی‌یف بامداد امروز اقدام به انجام حمله پهپادی به اقامتگاه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در کرملین داشت. وی با بیان اینکه در این حمله دو فروند هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی پیش از رسیدن به کرملین رهگیری و نابود شدند، توضیح داد که مسکو این حمله را سوءقصد به جان پوتین می‌داند.

پسکوف همچنین تاکید کرد که روسیه این اقدام را یک حمله تروریستی از جانب اوکراین دانسته و این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که هر طور صلاح می‌داند، اقدامات تلافی‌جویانه انجام دهد.
وی با بیان اینکه در زمان این حمله، پوتین در کرملین نبود و آسیبی به او نرسیده، افزود که برنامه کاری رئیس جمهور روسیه تغییری نکرده و کار دولت طبق معمول ادامه خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
پر رو متجاوز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۲ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
گمشو بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
اتم
دیش دین دیرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
اوکراین نشون داد بزرگی به گنده بودن نیست
همینکه جلوی روسیه ی گنده وایساده و شاخ به شاخ باهاش میجنگه خوبه...
نیم کیلو باش مرد باش....قدرت نظامی اوکراین کمتر از روسیه است ولی بینی روسیه رو به خاک مالیده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
روسیه داره با کل ناتو میجنگه، وگرنه اوکراین بدون این همه تسلیحات و مزدور خارجی آموزش دیده از آمریکا و آلمان و باقی کشور های دنیا آیا توان جنگیدن علیه روسیه را داشت؟! معلومه که، با این همه روسیه به تنهایی داره پیشروی میکنه هر چند به کندی، این نشون دهنده پیروزی و قدرت برتر روسیه در مقابل تمام ناتو هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
دوستان انقد روسیه رو سرزنش نکنید اگه روسیه تعلل میکرد چند سال بعد اوکراین بهش حمله میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
همینجوری که علیف الان داره شاخ به گل می ماله
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۵۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
یک موشک فقط توی مغز نداشته زلنسکی بزنید. تا آمریکا و اروپا برن سوت بزنند.
Iran (Islamic Republic of)
مرد دانا
۰۸:۳۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
لطفا هم حذف فیزیکیش کنین هم حذف شیمیایی ...چون کلا برا طبیعت و خلقت بسیار مضره ... تشکر ....
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۰۳:۵۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
این مورد قبل از این قضایا پیشنهاد شد اما در شورای فرماندهی جدی گرفته نشد ، این هم سرانجام زنده ماندن دلقک یهودی حرامزاده ی جنایتکار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
کاری که باید ابتدا انجام می شد ، نه پس از این همه خسارت جبران ناپذیر. البته اکنون که مشروعیت خودخوانده ی دلقک از بین رفته و از طرفی هم جایگزینی گزینه ای خبیث مانند او کمی سخت است ، حذفش باعث نا متعادل شدن کفه ی ترازوی جنگ خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
آره فشار بخور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
چه سیاست نخ نمایی
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۳:۵۵ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
زلنسکی مزدور اروپا و آمریکا و اسرائیل. شک نکنید این هم مانند صدام عاشق کشتار و آدم کشی هست. مردم اکراین و روسیه رو به جان همدیگر انداخته
Germany
ناشناس
۰۱:۰۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
مگه زلنسکی جنگ رو شروع کرد و به روسیه حمله کرد چه ربطی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۹ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
دوباره قدقدوف غلط زیادی کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
انشاالله خودتون به زودی حذف میشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
بدون تردید زلنسکی یکی از مترسک های آمریکاست و آمریکا و صهیونیسم او را هدایت می کنند و او را همچون صدام وسیله اغراض شیطانی خود علیه روسیه استفاده می کند آمریکا می خواهد با نقشه های شیطانی علیه روسیه و به دنبال آن چین و ایران دنیا را در قبضه خود داشته باشد و به نظر من بعد از این کشورها سراغ هند و حتی برزیل و تمامی کشورهایی که کمترین تمرد از اوامرش را دارد خواهد رفت که البته این لقمه بسیار بزرگی است که قطعا آمریکا را خفه خواهد کرد.
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۰۴:۱۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
آفرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
مدودوف کثافت پوتین.
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۰۴:۱۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
نجاست به دهان یهودیان رذل صهیون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
چرت نوشتی
۱۲
آخرین اخبار