هاشمی: درتلاشیم فدراسیونی تعلیق نشود

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: پیش بینی ما از کسب مدال با پیش بینی فدراسیون‌ها متفاوت است و باید دوباره با این فدراسیون‌ها جلسه بگذاریم.

نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد و مناف هاشمی مصوبات این نشست را در جمع خبرنگاران بیان کرد.

مناف هاشمی در مورد مصوبات هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: در جلسه امروز ۴ مورد مطرح شد. اولین موضوع که بیشترین وقت جلسه را گرفت در مورد اعزام کاروان به بازی‌های آسیایی بود. در آخرین جلسه ستاد عالی بازی‌ها، گزارشات جمع بندی شد و گزارش مرتبط با کمیته ملی المپیک را به هیئت اجرایی ارائه دادیم و چالش‌هایی که برای ثبت نام بود مطرح کردیم. رئیس مرکز نظارت در خصوص شانس قطعی مدال‌ها نیز گزارشی ارائه کرد.

شانس مدال را با چهار دوره قبل مقایسه کردیم

وی تاکید کرد: ۳۱ تا ۳۲ رشته را صحبت کردیم، بررسی کردیم و شانس مدال را با چهار دوره قبل مقایسه کردیم. طبیعی است اختلاف نظر کارشناسی است و برای جمع بندی نهایی دو جلسه داریم که یکی در داخل کمیته ملی المپیک است. چون پیش بینی ما از کسب مدال با پیش بینی فدراسیون‌ها متفاوت است و باید دوباره با این فدراسیون‌ها جلسه بگذاریم و جلسه بعدی در ستاد عالی بازی‌ها است تا لیست را نهایی کنیم.

۲۰۰ میلیارد تومان سر جمع اعتبارات است

هاشمی در مورد شاخص‌های توزیع اعتبارات تصریح کرد: بحث اعتبارات موضوع دیگر جلسه بود. پیشنهاداتی مطرح می‌شود و نقطه نظرات گرفته شد و توانستیم همدیگر را از لحاظ فنی قانع کنیم و سهم فدراسیون‌ها در حوزه اعتبارات مشخص است و ۲۰۰ میلیارد تومان سر جمع اعتبارات است. دو بند هم داشتیم که درصد مختصری از اعتبارات در اختیار رئیس کمیته ملی المپیک برای شرایط اضطرار است و حدود ۲۰ میلیارد تومان برای فدراسیون‌هایی که ضرورت دارد از مربیان خارجی در کسب سهمیه المپیک و بازی‌های آسیایی داشته باشند، اختصاص می‌دهیم.

برخی رشته‌ها نیاز به مربی خارجی دارند

وی افرود: همه رشته‌ها نیاز به مربی خارجی ندارند، اما در برخی رشته‌ها نیاز به مربی خارجی است، ولی هنوز هیچ پرداختی نداشتیم حتی امروز هم بحث شد، چون برخی فدراسیون‌ها اعتراض داشتند. شاید منصفانه نباشد عزیزانی که در جلسه هیئت اجرایی نیستند به روسای فدراسیون‌هایی که در هیئت اجرایی هستند حمله کنند. هر رئیس فدراسیون که عضو هیئت اجرایی باشد طبیعی است که نقطه نظراتی دارد که باعث می‌شود یک فدراسیون خوشحال و یک فدراسیون محکوم کند. این به معنی نیست که کار کارشناسی هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک ایراد دارد.

حرف‌های ۱۰ فدراسیون را می‌شنویم

دبیرکل کمیته تصریح کرد: بهترین تصمیم این بود که بعد از سه ماه کار کارشناسی به این شاخص‌های نسبتا علمی رسیدیم. تصمیم نهایی این است که حدود ۱۰ فدراسیون را جلسه بعد دعوت کنیم حرف‌هایشان را بشنویم و بعد مصوبات را ابلاغ کنیم. ما نمی‌آییم بر اساس شاخص تعیین کنیم که سهم یک فدراسیون ۳ میلیارد است و در پایان به آن ۱۵ میلیارد بدهیم. برای تعیین شاخص هم ابتدا بحث می‌کنیم و بعد همه را قانع می‌کنیم و در یک تصمیم گیری جمعی تصمیم می‌گیریم و این طور نیست که همه قانع شوند.

فدراسیون‌ها نباید متکی به دولت باشند

هاشمی در مورد توزیع بودجه توسط کمیته ملی المپیک تاکید کرد: کمیته ملی المپیک مسئول توزیع اعتبارات به فدراسیون‌ها نیست، اما عرف بر این بوده که به فدراسیون‌ها کمک می‌کردیم وگرنه منابع فدراسیون‌ها از سه جای دیگر است. فدراسیون‌ها باید خودشان پیش‌بینی تامین منابع مالی کنند و همیشه متکی به دولت نباشند. خیلی از فدراسیون‌های ما وارد این فضا شده‌اند، اما خیلی‌های دیگر هم وارد این فضا نشده‌اند و فکر می‌کنند بودجه یعنی دولت و یا کمیته ملی المپیک.

دولت در اعتبارات دولتی یک ردیف را به عنوان کمک می‌دهد

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: دولت در اعتبارات دولتی یک ردیف را به عنوان کمک می‌دهد و امسال هم این کمک در ردیف بودجه وزارت ورزش است. من غیر رسمی می‌گویم و وظیفه من نیست بگویم، اما برخی روسای فدراسیون‌ها فکر می‌کنند که اعضای هیئت اجرایی در بودجه فدراسیون‌ها دخل و تصرف داشته‌اند و من مجبور شدم این موضوع را بگویم.

دولت به جز بودجه، ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز در اختیار وزارت ورزش قرار داده است

وی خاطرنشان کرد: دولت غیر از بودجه مصوب، ۵۰۰ میلیارد دیگر هم در اختیار وزارت ورزش قرار داده است برای کمک به فدراسیون‌ها و برای فدراسیون کشتی هم رقم مجزایی در نظر گرفته است. کمیته ملی المپیک مسئول رویداد‌های بین المللی است نه توزیع اعتبارات. برای رویداد‌های بین‌المللی، فدراسیون‌ها نیازی داشته باشند به آن‌ها کمک می‌کنیم، اما نباید موضوعی شود تمام محور‌ها و برنامه‌های کمیته ملی المپیک را تحت تاثیر قرار دهد و تمام بحث همین توزیع ۲۰۰ میلیارد تومان شود.

انتخاب عضوی از هیئت اجرایی برای توزیع بودجه برای مربیان خارجی

هاشمی در در مورد نحوه توزیع بودجه‌ای که در اختیار رئیس کمیته ملی المپیک است و بودجه‌ای که برای مربیان خارجی و تجهیزات در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: بودجه‌ای که در اختیار رئیس کمیته ملی المپیک قرار دارد، در قالب سیاست‌هایی که ابلاغ می‌شود، توزیع خواهد شد و برای توزیع ۲۰ میلیارد تومان کمک به فدراسیون‌هایی که مربی خارجی دارند، قرار شد یک نفر به عنوان نماینده هیئت اجرایی انتخاب شود که جلسه بعد انجام می‌شود تا دقیق‌تر بررسی شود.

قرار بود ۱۰ روزه سرمربی تیم امید مشخص شود

وی در مورد طولانی شدن انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: بعد از جلسه ستاد عالی بازی‌ها جلسه‌ای را در کمیته ملی المپیک داشتیم که بسیار طولانی بود و توافقات خوبی صورت گرفت و آن موقع قرار شد یک هفته تا ۱۰ روز آینده سرمربی امید مشخص شود. علی رغم اینکه وقت کم است و برخی‌ها معتقدند دیر شده و شاید نتیجه نگیریم، برخی کارشناسان دیگر معتقدند با توجه به پشتوانه‌ای که در جوانان داریم، امید است تیم خوبی داشته باشیم.

تاج، کاشانی و قلعه‌نویی در مورد سرمربی تیم امید به جمع‌بندی نرسیدند

هاشمی افزود: در مورد سرمربی قرار شد کاشانی، تاج و قلعه‌نویی به توافق برسند و این مسئله فنی است و فدراسیون خودش باید تصمیم بگیرد، اما تصمیم نگرفتند. خبر دارم جلساتی داشتند، اما به جمع بندی نرسیدند. آقای وزیر هم در جلسه ستاد عالی بازی‌ها تکلیف تیم امید را از ما مطالبه کرد. تا بیست و هفتم اردیبهشت باید ثبت نام نهایی را انجام دهیم و ما هنوز ثبت نام فوتبال را انجام نداده‌ایم به خاطر مسائلی که به وجود داشت و اراده‌ای که ندیده بودیم. وزیر و دوستان گفتند تا ۲۵ اردیبهشت مهلت دهیم و خود وزیر ورود کردند تا در مورد تیم امید به جمع بندی برسیم و باید منتظر جلسه شنبه ستاد عالی بازی‌ها باشیم.

امیدوارم تا ۲۵ اردیبهشت لیست تیم امید اعلام شود

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود، حبیب کاشانی اختیار تام خواسته و چرا انتخاب طولانی شده است، تاکید کرد: ما مسیر را درست رفتیم و به حوزه تخصصی خودش واگذار کردیم. من وارد جزییات نمی‌شوم و علاقه‌ای ندارم که وارد شوم و امیدوارم تا روز ۲۵ اردیبهشت به ما اعلام شود.

به جای معاونان و وزیر ورزش نمی‌توانم صحبت کنم

هاشمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر تیم فوتبال امید تا روز ۲۵ اردیبهشت تکلیف را مشخص نکند امکان دارد که تیم فوتبال بانوان جایگزین شود تصریح کرد: این را باید ستاد عالی بازی‌ها تصمیم بگیرد و نمی‌توانم به جای معاونان و وزیر ورزش صحبت کنیم.

با تصمیمات فدراسیون‌های جهانی همسو خواهیم بود

وی در پاسخ به این سوال که کمیته چه پاسخ‌هایی به سوال‌های فدراسیون جهانی ژیمناستیک داده است؟ گفت: ما پاسخ‌های خود را به موقع برای کمیته بین‌المللی المپیک ارسال می‌کنیم. شرایط کشور و تیم کمیته این است که با تصمیمات فدراسیون جهانی همسو باشیم و به منشور المپیک پایبند باشیم. من نمی‌دانم که پاسخ‌های ما قانع کننده بوده یا خیر، اما در طول سال، پیش می‌آید که چندین بار این چنین گزارشاتی را از ما بخواهند. در جلسات بعدی نیز رئیس کمیته ملی المپیک و دبیر کمیته ملی المپیک توضیحاتی را ارائه خواهند داد.

برای ارسال گزارش به فدراسیون جهانی ژیمناستیک زمان داریم

هاشمی در مورد اینکه گفته می‌شود فدراسیون جهانی ژیمناستیک معتقد است نماینده وزارت ورزش حق رای نداشته است، تاکید کرد: گزارشی از ما خواستند و ما هنوز ارسال نکردیم، چون زمان قانونی برای آن داریم. جلساتی را با وزارت ورزش گذاشتیم و بحث در مورد انتخابات ژیمناستیک است و سوالاتی دارند بر اساس اساسنامه فدراسیون ژیمناستیک ابهاماتی دارند که ما ابهامات را بر اساس انتخابات که برگزار شده است، پاسخ می‌دهیم.

وی افزود: ما به عنوان نماینده کمیته بین‌المللی المپیک باید گزارشی را ارائه بدهیم که برای ارائه گزارش هم لازم است با افراد معترض و افرادی که مجمع را برگزار کرده‌اند جلسه داشته باشیم و ۴۵ روز فرصت داده بودند که هنوز یک هفته از آن گذشته است. این امر طبیعی است و بعد از انتخابات همه فدراسیون‌ها از ما به عنوان کمیته ملی المپیک تاییدیه می‌گیرند.

درتلاشیم فدراسیونی تعلیق نشود

دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد اینکه بحث ابطال انتخابات و تعلیق فدراسیون ژیمناستیک مطرح است، گفت: نماینده فدراسیون جهانی در انتخابات حضور داشته است و اگر گزارشات ما و گزارش نماینده فدراسیون جهانی قانع‌کننده نبود ممکن است به این تصمیم هم برسند. اما سعی ما و وزارت ورزش به این است که شرایط به گونه‌ای پیش برود که هیچ فدراسیون ایران تعلیق نشود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار