
باشگاه خبرنگاران جوان -وحید آشتیانی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم با اشاره به صدور ۳ هزار و ۳۷۲ فقره سند مالکیت کاداستری برای شهرکها و نواحی صنعتی قم گفت: این اسناد برای اراضی وسیعی به مساحت حدود یکهزار و ۱۳۱ هکتار و در شهرک صنعتی شکوهیه، محمودآباد، الغدیر، فناوری اطلاعات و سلفچگان و نواحی صنعتی سیرو، طغرود، خورآباد و دستجرد صادر شده است.
وی افزود: صدور اسناد مالکیت کلیه شهرکها و نواحی صنعتی در سطح استان، با تلاش و همکاری مراجع قضایی، اداره ثبت اسناد و املاک و دستگاههای ذیربط، انجام و به پایان رسیدهاست.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم با اشاره به این که صدور اسناد در شهرکها و نواحی صنعتی قم با هدف تسهیل فرآیندهای سرمایهگذاری و جذب فعالان بخش خصوصی انجام شدهاست، افزود: این اقدام نوید بخش رشد و توسعه هرچه بیشتر زیرساختهای بخش تولید استان میباشد.
آشتیانی گفت: اسناد صادر شده برای انتقال به واحدهای صنعتی، صنعتگران و اصناف مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم آماده شدهاست، تا فرآیند انتقال مالکیت و فعالیتها به سهولت انجام شود.
وی تاکید کرد: این موفقیت، گامی مهم در جهت تثبیت حقوق مالکیت، توسعه زیرساختهای صنعت و حمایت از سرمایهگذاران در استان محسوب میشود و نشاندهنده همگرایی و تلاش برای تحقق اهداف اقتصادی و حقوقی است.
صدور سند شهرکها و نواحی صنعتی استان نقش موثری در پیشبرد برنامههای توسعهای و افزایش اعتماد سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی دارد.
صدور این اسناد موجب تعیین حدود و مساحت اراضی صنعتی و در نتیجه کاهش اختلافات حقوقی در این بخش میشود و به توسعه زیرساختهای تولید و جذب سرمایهگذاریهای جدید کمک فراوانی میکند.
بیش از ۴۰ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن طی سالهای اخیر در این استان است.
همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد. در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم واحدهای صنعتی مختلف با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آنها مشغول انجام فعالیتهای تولیدی مورد نیاز کشور هستند.
منبع:شرکت شهرکهای صنعتی قم