جشنواره‌ای دخترانه با چاشنی طبخ آبزیان در قم

۲۰ گروه از دانش آموزان دختر مدارس قم، با پخت غذا‌های دریایی در جشنواره طبخ آبزیان با هم رقابت کردند.

 اولین دوره مسابقات طبخ آبزیان ویژه دانش آموزان دختر با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد. 

این مسابقات به همت سازمان جهادکشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه دانش آموزان دختر رشته‌های کشاورزی برگزار شد. 

در این مسابقات شرکت کنندگان در قالب ۲۰ گروه در ۴ بخش قلیه ماهی، ماهی کلیکا، فلافل و کوبیده با هم رقابت کردند. 

محمد رضا حاجی رضا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ استفاده و پخت غذا‌های دریایی بین مردم گفت: متاسفانه سرانه مصرف ماهی در قم ۷ کیلوگرم و در کشور ۱۴ کیلوگرم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار