سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به موضوع آموزش گفت: متاسفانه در برنامه مدیریت شهری جای آموزش خالی است در حالی که می‌توان با آموزش موثر برای همه رده‌های سنی بسیاری از مسائل و مشکلات در حوزه پسماند و شهرنشینی را آموزش داد و فرهنگ‌سازی کرد.

داوود میرشکار در دیدار با اعضای شورای شهر اهواز از مسئولان شورای شهر خواست تا در برنامه‌های کاری شهری توجه خاصی به مقوله آموزش داشته باشند.

او با تاکید بر استفاده از توان پارک‌های علم و فناوری برای رفع مشکلات زیست محیطی در حوزه مدیریت شهری افزود: بسیاری از مشکلات حوزه شهری در بخش محیط‌زیست را با توان علمی و بهره‌گیری از جوانان نخبه و فعال در پارک علم و فناوری می‌توان برطرف کرد.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد: ظرفیت خوب و توان علمی بالایی در این مراکز وجود دارد که با ارائه راهکار‌های بروز و نو باعث کاهش آلودگی هوا و رفع مشکلات زیست محیطی در حوزه شهری خواهد شد.

آقای میرشکار همچنین به موضوع حمل و نقل اشاره کرد و گفت: صندوق ملی محیط زیست می‌تواند با ارائه مطالعات دقیق در حوزه نوسازی حمل و نقل شهری مشارکت داشته باشد.

او  گفت: صنایع مهمی در حوزه شهری اهواز قرار دارد که با تلاش و جدیت بیشتری در حوزه نظارت باعث کاهش آلودگی آن‌ها شویم چراکه آلودگی‌های ایجاد شده سلامت مردم را به خطر خواهد انداخت و حرکت در این بخش باید به سمت رفع آلودگی و توجه افزایش مسئولیت‌های اجتماعی باشد.

 سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان  از مسئولان شورای شهر خواست تا به عنوان همکار در کنار محیط‌زیست در راستای کاهش آلودگی‌ها و افزایش سرانه فضای سبز مشارکت کنند.

در این دیدار سیاوش محمودی رئیس شورای اسلامی شهر اهواز نیز گزارشی از وضعیت کلانشهر اهواز ارائه کرد و گفت: شهرستان اهواز از لحاظ وسعت جزو پنج شهر و از لحاظ جمعیت جزو هشت کلانشهر کشور محسوب می‌شود که به خاطر وسعت و حاشیه‌نشینی این شهر با مشکلات زیادی در حوزه محیط زیست روبرو است.

او از مسئولان اداره کل حفاظت محیط زیست درخواست کرد با مشارکت با دفتر معاونت امور عمرانی استانداری، مطالبه‌گری جدی در حوزه تکمیل پروژه کمربند سبز شهر اهواز داشته باشند.

آقای محمودی به موضوع نیاز‌های شهری در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل اشاره کرد و گفت: خوشبختانه پارسال ۱۲۰ اتوبوس نو به ناوگان حمل و نقل اضافه شده و نیاز است با تقویت این بخش اتوبوس‌های جدیدی در خدمت مردم قرار گیرد که باعث کاهش چشمگیر آلودگی در بخش حمل و نقل خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
اهواز باید بصورت افقی گسترش و توسعه یابد و نه عمودی
ساخت شهرهای جدید در اطراف شهر ویلاسازی و انتقال کارخانجات دودزا و آلاینده به بیرون شهر
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۰۷:۰۷ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
خوزستان همین که مشکلات زیادی در محیط زیست دارد ،فرصتهای فراوانی هم دارد که میتواند از این فرصتها استفاده کند و این فرصتها را شکار کند
خوزستان آفتاب مناسبی برای تولید انرژی برق پاک خورشیدی را دارد و صنایعی فراوان و بزرگی که می‌توانند خود نیروگاه‌های پاک مستقل و سازنده نیروگاه‌های پاک برقی و بادی و امواج در اطراف اهواز و ماهشهر و یا شهرهای دیگر باشند
صنایع خوزستان میتوانند در همه پروژه های زیست محیطی و نیروگاهی پاک و حمل و نقل عمومی پاک و کاشت میلیونها نهال با شهرداری‌ها مشارکت داشته باشند و فضای سبز صنایع و شهری را دهها و صدها برابر افزایش دهند و یا مزارع خورشیدی را دهها و صدها برابر گسترش دهند و بسمت شهر پاک و انرژی پاک و هوای پاک حرکت کنند
ضمن اینکه بروی دودکش کارخانجاتی همچون فولاد و ...هم میتوان فیلتر گذاشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۰ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
راهکار علاوه بر کمربند سبز کارخانجات و شهری ،ساخت خانه های ویلایی ،ساخت نیروگاه‌های پاک توسط صنایع بزرگ و خرید و بکارگیری ناوگان پاک حمل و نقل شهری و ساخت شهرکها و شهرهایی برای کارگران و کارکنان این صنایع در بیرون کلانشهر ها و کمک به
خرید ماشین آلات شهرداریها همچون آسفالت خورها و دستگاههای حفاری و آسفالت و زیبا سازی شهری و..و..و..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۵ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
شرکت نفت اتوبوسهای گازسوز و برقی را خریداری و در کلانشهر های استان می‌باید بکار گیرد
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۰۶:۴۹ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
شرکت نفت و شرکت فولاد و نیشکر. با دهها صنعت آلوده کننده کمترین مسولیت اجتماعیشان کمک به خرید ناوگان برقی و گازی در شهرهای خوزستان و ساخت نیروگاه‌های بادی و خورشیدی فراوان در سراسر استان و انتقال صنایع و یا شهرکهای اقماری در اطراف کلانشهر ها همچون اهواز و بردن صنایع و ساخت و سازهای آینده در مسیر اهواز ماهشهر در جاده ترانزیتی خلیج فارس