تولید اسانس صنعتی گل محمدی در کشور

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی از تولید اسانس صنعتی توسط دانشمندان و محققان کشور برای اولین بار در سال گذشته خبر داد.

حسین زینلی در حاشیه یازدهمین جشنواره مردمی گل و گلاب داراب با بیان اینکه اختلاف قیمت زیادی بین اسانس نوع اول و اسانس خام وجود دارد، گفت: اسانس نوع اول تولیدی کاملا مشخصات و ویژگی‌های بین المللی را داراست.

او با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته صادرات اسانس گل محمدی به صورت خام بوده است، اظهار امیدواری کرد که با تولید و صادرات اسانس نوع اول خلاء موجود برطرف شود.

زینلی گفت: در سال گذشته ۷ تن اسانس گل محمدی به صورت خام از ایران صادر شده است.

این مقام مسئول به سطح زیر کشت ۲۸۱ هزار هکتاری گیاهان دارویی کشور نیز گریزی زد و گفت: ۳۰ هزار هکتار از این سطح متعلق به گل محمدی است.

زینلی ابراز کرد: استان فارس با سطح زیر کشت ۸۵۰۰ هکتاری گل محمدی، رتبه اول در کشور را دارد.

به گفته او؛ در کشور سالانه حدود ۷۰ هزارتن تولید گل محمدی و ۳۴۰ غنچه گل محمدی تولید می‌شود.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود ۷۰ میلیون لیتر گلاب در کشور استحصال می‌شود که بیشتر آن در داخل مصرف و حدود سه تا پنج میلیون لیتر صادر می‌شود.

شهرستان داراب از توابع استان فارس و بزرگترین گلستان دیم گل محمدی جهان در منطقه لایزنگان از توابع این شهرستان قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار